LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 07 Νοεμβρίου 2019 17:44

Viral το remix με την φωνή του πρώην προέδρου της βρετανικής Βουλής (βίντεο)

Πηγή έμπνευσης αποτέλεσε ο Τζον Μπέρκοου για έναν Βέλγο μουσικό, ο οποίος δημιούργησε μία… χορευτική επιτυχία.

AP - ΒΡΕΤΑΝΙΑ - ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ - ΤΖΟΝ ΜΠΕΡΚΟΟΥ

Η διάσημη βροντερή κραυγή “Order!” από τον πρώην πρόεδρο της Βουλής των Κοινοτήτων, Τζον Μπέρκοου, με την οποία ανακαλούσε στην τάξη τους Βρετανούς βουλευτές, ξέφυγε από τα στενά όρια του Ουέστμινστερ και έγινε dance remix στα χέρια του Βέλγου μουσικού, Μάικλ Σακ.

«Ο Τζον Μπέρκοου είναι πιθανόν ο πιο ροκ-εντ-ρολ πολιτικός σε όλο το βρετανικό έπος του Brexit», δήλωσε ο Σακ σε συνέντευξή του στο Reuters.

Το βίντεο, που έχει ένα δυνατό μπιτ και στο οποίο εμφανίζονται κούκλες που μοιάζουν βγαλμένες από το γνωστό Μάπετ Σόου και αναπαριστούν τον Μπέρκοου αλλά και τον Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, έχει συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες views στο YouTube τις τελευταίες ημέρες.

Τα κάποιες φορές δηκτικά σχόλια του Μπέρκοου προς τους βουλευτές και η κραυγή «Order!» ενώ προσπαθούσε να βάλει σε τάξη το Σώμα στις συζητήσεις αναφορικά με το Brexit, τον έχουν αναδείξει σε μια πιο πλέον αναγνωρίσιμες φιγούρες στη βρετανική πολιτική σκηνή.

«Υπήρξε ένας τύπος που ξεχώρισε. Πέρασαν τρεις πρωθυπουργοί, αλλά είναι αυτός ο πραγματικός πρωταγωνιστής όλου του έπους του Brexit», δήλωσε ο Σακ, αναφερόμενος στους προκατόχους του Μπόρις Τζόνσον: την Τερέζα Μέι και τον Ντέιβιντ Κάμερον.

Βουλή των Κοινοτήτων - House of Commons - Αγγλία

Ο Μπέρκοου, που αποχώρησε από τη θέση του την περασμένη εβδομάδα, έζησε μεγάλες στιγμές στις “μάχες” που δόθηκαν στην αίθουσα του Κοινοβουλίου αναφορικά με το Brexit. Το περίφημο “Order!” - που φώναξε σχεδόν 14.000 φορές κατά τη διάρκεια της 10ετούς θητείας του σύμφωνα με το BBC - τον έκανε διάσημο σε όλον τον κόσμο.

Ο Σακ, ντράμερ και μουσικός από την Αμβέρσα, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει εάν ο Μπέρκοου είχε δει το βίντεο. «Ελπίζω να το έχει δει και ελπίζω να το εκτιμά», δήλωσε ο Σακ. «Έχει χιούμορ».

Πρόσθεσε ότι στόχος του δεν ήταν να κάνει μια πολιτική δήλωση. «Δεν είναι κατά του Brexit, είναι απλά μουσική για μια πολιτική κατάσταση και προσπάθησα να κάνω τους ανθρώπους να χαμογελάσουν».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο