LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 07 Νοεμβρίου 2019 17:44

Viral το remix με την φωνή του πρώην προέδρου της βρετανικής Βουλής (βίντεο)

Πηγή έμπνευσης αποτέλεσε ο Τζον Μπέρκοου για έναν Βέλγο μουσικό, ο οποίος δημιούργησε μία… χορευτική επιτυχία.

AP - ΒΡΕΤΑΝΙΑ - ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ - ΤΖΟΝ ΜΠΕΡΚΟΟΥ

Η διάσημη βροντερή κραυγή “Order!” από τον πρώην πρόεδρο της Βουλής των Κοινοτήτων, Τζον Μπέρκοου, με την οποία ανακαλούσε στην τάξη τους Βρετανούς βουλευτές, ξέφυγε από τα στενά όρια του Ουέστμινστερ και έγινε dance remix στα χέρια του Βέλγου μουσικού, Μάικλ Σακ.

«Ο Τζον Μπέρκοου είναι πιθανόν ο πιο ροκ-εντ-ρολ πολιτικός σε όλο το βρετανικό έπος του Brexit», δήλωσε ο Σακ σε συνέντευξή του στο Reuters.

Το βίντεο, που έχει ένα δυνατό μπιτ και στο οποίο εμφανίζονται κούκλες που μοιάζουν βγαλμένες από το γνωστό Μάπετ Σόου και αναπαριστούν τον Μπέρκοου αλλά και τον Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, έχει συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες views στο YouTube τις τελευταίες ημέρες.

Τα κάποιες φορές δηκτικά σχόλια του Μπέρκοου προς τους βουλευτές και η κραυγή «Order!» ενώ προσπαθούσε να βάλει σε τάξη το Σώμα στις συζητήσεις αναφορικά με το Brexit, τον έχουν αναδείξει σε μια πιο πλέον αναγνωρίσιμες φιγούρες στη βρετανική πολιτική σκηνή.

«Υπήρξε ένας τύπος που ξεχώρισε. Πέρασαν τρεις πρωθυπουργοί, αλλά είναι αυτός ο πραγματικός πρωταγωνιστής όλου του έπους του Brexit», δήλωσε ο Σακ, αναφερόμενος στους προκατόχους του Μπόρις Τζόνσον: την Τερέζα Μέι και τον Ντέιβιντ Κάμερον.

Βουλή των Κοινοτήτων - House of Commons - Αγγλία

Ο Μπέρκοου, που αποχώρησε από τη θέση του την περασμένη εβδομάδα, έζησε μεγάλες στιγμές στις “μάχες” που δόθηκαν στην αίθουσα του Κοινοβουλίου αναφορικά με το Brexit. Το περίφημο “Order!” - που φώναξε σχεδόν 14.000 φορές κατά τη διάρκεια της 10ετούς θητείας του σύμφωνα με το BBC - τον έκανε διάσημο σε όλον τον κόσμο.

Ο Σακ, ντράμερ και μουσικός από την Αμβέρσα, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει εάν ο Μπέρκοου είχε δει το βίντεο. «Ελπίζω να το έχει δει και ελπίζω να το εκτιμά», δήλωσε ο Σακ. «Έχει χιούμορ».

Πρόσθεσε ότι στόχος του δεν ήταν να κάνει μια πολιτική δήλωση. «Δεν είναι κατά του Brexit, είναι απλά μουσική για μια πολιτική κατάσταση και προσπάθησα να κάνω τους ανθρώπους να χαμογελάσουν».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης για αγρότες: Ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς - Σημαντικές πληρωμές μέχρι τέλη ΔεκεμβρίουΣήμερα 11:25 | Ειδήσεις

Όσα τόνισε ο πρωθυπουργός σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για την κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων, στην συζήτηση στο πλαίσιο του συνεδρίου «Υγεία πάνω απ' όλα».

Αγρότες: Πολύωροι αποκλεισμοί σε τελωνεία Προμαχώνα, Ευζώνων και ΝίκηςΣήμερα 10:18 | Ειδήσεις

Οι αποκλεισμοί αφορούν τόσο την είσοδο όσο και την έξοδο από τη χώρα.

Τρόμος στο Νέο Ηράκλειο για δύο 12χρονες: Ανήλικος τις απείλησε με μαχαίριΣήμερα 08:00 | Ειδήσεις

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή.

Αγροτικές κινητοποιήσεις στη Λάρισα: Κλειστή παραμένει η εθνική οδός Αθηνών - ΘεσσαλονίκηςΣήμερα 08:14 | Ειδήσεις

Από τις 5 το απόγευμα έως τις 7 το βράδυ, τίθεται ήδη σε εφαρμογή το κλείσιμο των παραδρόμων γύρω από το μπλόκο της Νίκαιας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης για αγρότες: Ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς - Σημαντικές πληρωμές μέχρι τέλη Δεκεμβρίου11:34Τσιάρας: Οι πραγματικοί και έντιμοι αγρότες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα 11:20Κρήτη: Επιχείρηση διάσωσης ορειβάτη στα Αστερούσια Όρη11:06Θεσσαλονίκη: Πέντε συλλήψεις για κλοπές, μεταξύ αυτών τρεις ανήλικοι10:52Αγρότες: Πολύωροι αποκλεισμοί σε τελωνεία Προμαχώνα, Ευζώνων και Νίκης 10:38Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου: Το πρώτο web δελτίο με τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας10:24Ρέθυμνο: Ανήλικος μέθυσε σε γάμο και κατέληξε στο νοσοκομείο10:10Πυροβολισμοί στο Ίλιον: Πεθερός πήγε να βιάσει την 17χρονη νύφη του09:56Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Δυτικής Θεσσαλίας09:42Νυχτερινός Ποιμήν: Το ευχαριστώ του Άδωνι Γεωργιάδη στην ΕΛΑΣ09:28Πάτρα: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις αγροτών και κτηνοτρόφων09:14Μετρό Θεσσαλονίκης: Επαναλειτουργεί από σήμερα η βασική γραμμή09:00Αγροτικές κινητοποιήσεις στη Λάρισα: Κλειστή παραμένει η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης08:46Ο χάρτης των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 12 Δεκεμβρίου08:32Κρήτη: Σήμερα η έναρξη κινητοποιήσεων των αγροτοκτηνοτρόφων08:18Τρόμος στο Νέο Ηράκλειο για δύο 12χρονες: Ανήλικος τις απείλησε με μαχαίρι08:04Το Ισραήλ χαράσσει νέα σύνορα μέσα στη Γάζα07:50Έξαρση ιώσεων και γρίπης: Προειδοποιούν οι γιατροί, σύσταση για εμβολιασμό07:36Τρένο συγκρούστηκε με ζώο στο δρομολόγιο Λάρισα – Θεσσαλονίκη07:22Νιγηρία: 100 μαθητές που είχαν απαχθεί αφέθηκαν ελεύθεροι07:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο