LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 06 Νοεμβρίου 2019 18:39 | Ανανέωση: 06 Νοεμβρίου 2019 18:52

O Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ και το VICE Media Group υπέγραψαν συμφωνία κορυφής

Οι δύο ισχυροί όμιλοι επεκτείνουν την συνεργασία τους. Ο ΑΝΤΕΝΝΑ θα έχει πλέον παρουσία σε 35 χώρες ανά τον πλανήτη! Τι δηλώνουν ο Θοδωρής Κυριακού και ο Dominique Delport

ANTENNA GROUP - VICE GROUP

Έχοντας ισχυρή παρουσία στον χώρο των media διεθνώς, ο Όμιλος ANTENNA  προχωρά σε μια ιδιαιτέρως σημαντική κίνηση, η οποία θα δώσει νέα ώθηση στην, ήδη, δυναμική πορεία του εκτός των ελληνικών συνόρων. Επεκτείνει την πολύ επιτυχημένη συνεργασία του με το  VICE Media Group, εξαπλώνεται σε άλλες 26 χώρες και εδραιώνεται ως ένας από τους πιο ισχυρούς «παίκτες» στην νοτιοανατολική Ευρώπη. Στόχος, είναι η επέκταση σε νέες αγορές και η διανομή  του βραβευμένου περιεχομένου του VICE  σε αυτές, μέσω του δικτύου του ΑΝΤΕΝΝΑ. 

Με αυτή τη συμφωνία κορυφής, o  Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ και το VICE  απευθύνονται στη νέα γενιά, που απομακρύνεται από τα παραδοσιακά μέσα, παράγοντας και προβάλλοντας διεθνείς και τοπικές ειδήσεις, θέματα πολιτισμού και lifestyle στην τηλεόραση και το διαδίκτυο.

O Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ έχει ηγετική παρουσία στην Ευρώπη με επενδύσεις και δραστηριότητες που φτάνουν μέχρι τη Βόρειο Αμερική και την Αυστραλία. Με την επέκταση της συνεργασίας αυτής θα έχει παρουσία σε περισσότερες από 35 χώρες. 

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, εκτός από τις περιοχές που ήδη δραστηριοποιείται με το VICE  (Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία), θα ηγείται της επέκτασής του στις αγορές της Ουγγαρίας, της Βουλγαρίας, της Τσεχίας, της Σλοβακίας, της Σλοβενίας, της Κροατίας, της Πολωνίας, της Αλβανίας, της Βοσνίας, της Κύπρου, του Μαυροβουνίου, της Εσθονίας, της Λετονίας, της Λιθουανίας και της Γεωργίας. Επίσης, στόχος είναι η επέκταση στις αγορές της Ρωσίας, Αρμενίας, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσίας,  Καζακστάν, Κιργιστάν, Μολδαβίας, Τουρκμενιστάν, Τατζικιστάν, Ουκρανίας,  Ουζμπεκιστάν. 

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ είναι μέτοχος του παγκόσμιου ομίλου Vice αρκετά χρόνια. Το 2014 ξεκίνησε η έναρξη της λειτουργίας του VICE Greece στην Ελλάδα. Αυτό το τοπικό περιεχόμενο κάλυψε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων από σημαντικές ειδήσεις. To 2016 η συνεργασία επεκτάθηκε στην Σερβία και Ρουμανία. 

Το VICE είναι ο αμερικάνικος κολοσσός ΜΜΕ με την μεγαλύτερη επιρροή στους νέους παγκοσμίως.  Ξεκίνησε το 1994 και πλέον δραστηριοποιείται σε πάνω από 35 χώρες, με πρόσβαση σε 300 εκατομμύρια ανθρώπους κάθε μήνα στην τηλεόραση, την κινητή τηλεφωνία, τον κινηματογράφο και τα Social media. Παράγει 1500 θέματα κάθε μέρα. Το 2019 είχε 19 υποψηφιότητες για Emmy και κέρδισε τα 6. Αυτή τη στιγμή έχει 112 νέες τηλεοπτικές παραγωγές σε εξέλιξη στα Vice studio.    

Το VICE περιλαμβάνει ένα διεθνές δίκτυο ψηφιακών καναλιών, στούντιο τηλεόρασης και δυνατότητα παραγωγής ταινιών, ένα περιοδικό, μια δισκογραφική εταιρεία,  γραφεία δημιουργικών υπηρεσιών, εκδοτικό τμήμα και τηλεοπτική πλατφόρμα που ονομάζεται VICELAND. To VICELAND είναι προσβάσιμο σε 170 εκατομμύρια σπίτια. Το 27% του κοινού του ανήκει στις ηλικίας 18-34. Το VICELAND, το καλωδιακό κανάλι του Vice, έχει  το μεγαλύτερο ποσοστό ανάπτυξης ξεπερνώντας τον αμέσως επόμενο ανταγωνιστή κατά 15 ποσοστιαίες μονάδες στην Αμερική. Η καθημερινή του βραδινή εκπομπή, το «Vice News Tonight» έχει 4 φορές περισσότερους θεατές ηλικίας 18-34  από ότι άλλες ενημερωτικές βραδινές εκπομπές. 

Ο Dominique Delport, President International του VICE Media Group, δήλωσε: «Η επιτυχημένη συνεργασία μας με τον ΑΝΤΕΝΝΑ παρέχει τη δυνατότητα στο VICE να επεκταθεί σε μια περιοχή, όπου η δημιουργία περιεχομένου από νέους ανθρώπους δεν ήταν μέχρι τώρα, ευρέως διαδεδομένη και διαθέσιμη. Η δημιουργία και η διανομή πρωτογενούς περιεχομένου με τοπικό χαρακτήρα στη συγκεκριμένη περιοχή, επηρεάζει το περιεχόμενο μας διεθνώς και συνδράμει στη συνεχόμενη αύξηση του κοινού του VICE. Αξίζει να σημειωθεί πως τη χρονιά που μας πέρασε το περιεχόμενο αυτό, βραβεύθηκε με περισσότερες από 30 διακρίσεις. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεχή ανάπτυξη και την τεράστια απήχηση που έχει αποφέρει η συνεργασία  μας με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ».

ANT1 - ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ο Θοδωρής Κυριακού, Chairman of ΑΝΤΕΝΝΑ Group, πρόσθεσε: «Η συνεργασία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ με το VICE είναι εδραιωμένη με πολύ γερές βάσεις και έχει, ήδη, δώσει το επιτυχημένο στίγμα της. Η επέκτασή της είναι στρατηγικής σημασίας γιατί είναι ένα σημαντικό κομμάτι της αναπτυξιακής πολιτικής μας στο εξωτερικό. Είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή, δίπλα σε κάθε εγχείρημα  που οδηγεί δημιουργικά προς το μέλλον».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οι αγρότες μας θα έχουν το χαμηλότερο ηλεκτρικό τιμολόγιο στην ΕυρώπηΣήμερα 20:11 | Ειδήσεις

«Η κυβέρνηση εξάντλησε τις αντοχές της οικονομίας, στηρίζοντας τους αγρότες όσο ποτέ».

Κωνσταντίνος Φλώρος στον ΑΝΤ1 για Γροιλανδία: Οι Αμερικανοί φοβούνται ότι η Κίνα θα έρθει στην περιοχή μέσω συμπράξεων με ρωσικές εταιρείεςΣήμερα 18:11 | Ειδήσεις

Ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και Σύμβουλος του "K Group" μιλά στον ΑΝΤ1 για τις κρίσιμες εξελίξεις στη Γροιλανδία.

Χατζηδάκης στον ΑΝΤ1: Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αγρότεςΣήμερα 19:33 | Ειδήσεις

«Επέμεναν μέσα στην εκπροσώπηση να υπάρχουν άνθρωποι που ελέγχονται ήδη από διάφορες αρχές για παρατυπίες σε σχέση με τις επιδοτήσεις».

Τέλλογλου για το μπλακ άουτ στα αεροδρόμια: Παρεμβολές λόγω παλαιότητας δείχνει το πόρισμαΣήμερα 19:22 | Ειδήσεις

«Οι παρεμβολές δεν προήλθαν από εξωτερικό παράγοντα, αλλά από το ίδιο το σύστημα επικοινωνιών».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μπλόκα: Κάθοδο με τρακτέρ και συλλαλητήριο στην Αθήνα θέλουν οι Λαρισαίοι αγρότες22:28Θεοδωρικάκος: Πολύτιμο κεφάλαιο για την Ελλάδα οι βουλευτές της διασποράς22:14Αερολιμένας Αθηνών: Συνελήφθη άνδρας για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών μέσω ταχυδρομικού δέματος22:00Ολυμπιακός: Επιστροφή του Ποντένσε κόντρα στον ΠΑΟΚ21:50Ρωσία: "Κατηγορηματικά απαράδεκτες" οι απειλές των ΗΠΑ έναντι του Ιράν21:40Πετρούπολη: Θύμα απόπειρας βιασμού μια 13χρονη - Συνελήφθη ο δράστης21:30Οικουμενικό Πατριαρχείο: "Ευφάνταστα σενάρια και ψευδείς ειδήσεις" όσα αναφέρουν ρωσικές υπηρεσίες21:20Ant1 Sports: Αύριο διεξάγονται οι τέσσερις προημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδος 21:10Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη20:56Τέλλογλου για το μπλακ άουτ στα αεροδρόμια: Παρεμβολές λόγω παλαιότητας δείχνει το πόρισμα20:42Κωνσταντίνος Φλώρος στον ΑΝΤ1 για Γροιλανδία: Οι Αμερικανοί φοβούνται ότι η Κίνα θα έρθει στην περιοχή μέσω συμπράξεων με ρωσικές εταιρείες20:28Μητσοτάκης: Οι αγρότες μας θα έχουν το χαμηλότερο ηλεκτρικό τιμολόγιο στην Ευρώπη20:18Χατζηδάκης στον ΑΝΤ1: Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αγρότες20:08Κουσουλός - Ειρήνη Μουρτζούκου: "Βόμβες" για τη μητέρα του Παναγιωτάκη 19:58Ιταλία - Μελόνι: Υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο τους δύο Ιταλούς πολιτικούς κρατούμενους που απελευθέρωσε η Βενεζουέλα19:44Ιράν: Οι "ταραξίες" των διαδηλώσεων βρίσκονται αντιμέτωποι με την θανατική ποινή19:30Ελβετία - Ποδόσφαιρο: Το συγκινητικό αντίο της Σιόν στα θύματα του Κραν Μοντανά19:16Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη με τους αγρότες - Για ουσιαστικό διάλογο μιλούν και οι δύο πλευρές19:06Βρετανία: Το Λονδίνο καταδικάζει την ηγεσία του Ιράν για "βάναυση δολοφονία διαδηλωτών"18:52Θεσσαλονίκη: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε ΠΑΘΕ και Εγνατία Οδό λόγω των μπλόκων18:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο