LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 06 Νοεμβρίου 2019 16:03

“Thrive”... με εξομολογήσεις και αποκαλύψεις (εικόνες)

 


 


Η Ζέτα Δούκα συναντά τον αγαπημένο ηθοποιό, Παναγιώτη Πετράκη σε μία εκ βαθέων συζήτηση και την συγγραφέα παιδικών βιβλίων Μαρίνα Γιώτη που αποκαλύπτει γιατί διανύει την πιο δημιουργική περίοδο της ζωή της.

THRIVE - Ζέτα Δούκα - Πετράκης - Μαρίνα Γιώτη

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, στις 12:00, η Ζέτα Δούκα συναντά τον ηθοποιό Παναγιώτη Πετράκη. Μιλάει για τη σημαντική επίδραση που είχαν στη ζωή του η μητέρα, η γιαγιά και η προγιαγιά του, τρείς γενιές γυναικών που του έδωσαν απλόχερα την αγάπη.

Η σχέση με τον πατέρα του είναι πιο περίπλοκη. Προσπαθεί ακόμη να την χτίσει, καθώς τον θεωρεί έναν πολύ καλό άνθρωπο και θέλει να καταφέρει να τον γνωρίσει σε βάθος.

Αναφέρεται, επίσης, στις σκοτεινές πλευρές του εαυτού του, τις οποίες ανακάλυψε όταν ενσάρκωσε τον ρόλο του Ντάνιελ στους «Δαίμονες». Πλέον κοιτάζει μόνο μπροστά, εστιάζοντας κυρίως στα πνευματικά αγαθά.

«Το να επενδύσεις στο φθαρτό δεν είναι τόσο καλή επένδυση. Καλή επένδυση είναι να επενδύσεις στο άφθαρτο».

THRIVE - Ζέτα Δούκα - Παναγιώτης Πετράκης

Στο δεύτερο μέρος του «THRIVE», γνωρίζουμε τη Μαρίνα Γιώτη, συγγραφέα παιδικών βιβλίων. Αυτήν την περίοδο ετοιμάζει μια νέα σειρά βιβλίων που στόχο έχει να βοηθήσει τα παιδιά να κατανοήσουν την έννοια του «πολίτη» από πολύ μικρή ηλικία. Εξομολογείται ότι μετά τη γέννηση της κόρης της έχει αλλάξει ριζικά ο τρόπος που σκέφτεται και η καθημερινότητά της. Παρόλαυτα, διανύουν μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Κώστα Κρομμύδα, μια πολύ δημιουργική περίοδο. Υποστηρίζει πως από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να μαθαίνουν οι γονείς τα παιδιά τους είναι η καλλιέργεια της κριτικής σκέψης.

«Ο καλύτερος μεγεθυντικός φακός, ενός παιδιού και ενός ενήλικα είναι το μυαλό. Να κρίνουν και φιλτράρουν τις ιστορίες».

Τέλος και αυτή την Κυριακή θα ανακαλύψουμε νέα «Thrive Tips» μέσω του ThriveGlobal.gr. Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης της πρωτοποριακής πλατφόρμας ευεξίας, θα μας μιλήσει για τις σχέσεις μεταξύ συναδέλφων και τα όρια που είναι απαραίτητο να τηρούνται σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

THRIVE - Ζέτα Δούκα - Μαρίνα Γιώτη

#ThriveGreece

https://www.antenna.gr/thrive

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚυβερνητικές πηγές για ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιστροφή χρημάτων και ποινικές διώξεις για όσους παρανόμησανΣήμερα 08:37 | Ειδήσεις

Όσον αφορά στο πρόστιμο το 415 εκατομμυρίων που έχει επιβληθεί στη χώρα μας, αναμένεται να καταβληθεί σε τρεις δόσεις από περίπου 140 εκατομμύρια ευρώ τη φορά.

Καλημέρα Ελλάδα - Γιώργος Παπαδάκης: Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου που με κάνατε να νιώσω άνθρωπος της διπλανής πόρταςΣήμερα 09:51 | Ειδήσεις

Σε κλίμα συγκίνησης ο Γιώργος Παπαδάκης και η ομάδα του Καλημέρα Ελλάδα αποχαιρέτησε τους επί 34 χρόνια τηλεθεατές τους.

Συνελήφθη και ο τέταρτος εμπλεκόμενος για τον ομαδικό βιασμό ανήλικηςΣήμερα 08:53 | Ειδήσεις

Θα οδηγηθούν το μεσημέρι στα Δικαστήρια Πειραιά

“Καλημέρα Ελλάδα”: Ο Θοδωρής Κυριακού για την προσφορά του Γιώργου Παπαδάκη στην ενημέρωσηΣήμερα 09:16 | Ειδήσεις

«Γιώργο μου σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς σου για το έργο σου και την αφοσίωση σου στον ΑΝΤ1 και τις αρχές μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΑΝΤ1.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιβανίσεβιτς για Τσιτσιπά: Πιο αγύμναστο παίκτη δεν έχω ξαναδεί10:39Τραμπ: Δηλώνει απογοητευμένος από τον Ρώσο ομόλογο του10:24Καλημέρα Ελλάδα - Γιώργος Παπαδάκης: Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου που με κάνατε να νιώσω άνθρωπος της διπλανής πόρτας10:04Καλημέρα Ελλάδα: Η κουμπάρα του Γιώργου Παπαδάκη, Νότα Γιαννουδάκη από την Αμερική μιλά συγκινημένη για τη γνωριμία τους09:52Θεσσαλονίκη: Εργατικό ατύχημα με 23χρονο09:35“Καλημέρα Ελλάδα”: Ο Θοδωρής Κυριακού για την προσφορά του Γιώργου Παπαδάκη στην ενημέρωση09:19Συνελήφθη και ο τέταρτος εμπλεκόμενος για τον ομαδικό βιασμό ανήλικης09:03Κυβερνητικές πηγές για ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιστροφή χρημάτων και ποινικές διώξεις για όσους παρανόμησαν08:49Ιεράπετρα: Υπό ύφεση η πυρκαγιά08:36Τζίνα Λολομπριτζίτα: Η “πιο όμορφη γυναίκα” που λατρεύτηκε από τον ανδρικό πληθυσμό 08:24Μητέρα κατηγορουμένων για τον ομαδικό βιασμό 14χρονης: “Τα παιδιά μου δεν έχουν καμία σχέση με αυτό”08:11Euro 2004: Η κεφαλιά του Χαριστέα, το γκολ και ο θρίαμβος της Ελλάδας07:57ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα με voucher 750 ευρώ07:44Μητσοτάκης: Διήμερη επίσκεψη στο Άγιο Όρος07:30Συνελήφθη ένας 16χρονος για τον βιασμό της 14χρονης στον Πειραιά07:17Τραμπ – Πούτιν: Τηλεφωνική επικοινωνία για Ουκρανία και Ιράν07:03Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 4 Ιουλίου06:50Φωτιές: Πολύ υψηλός ο κίνδυνος την Παρασκευή (χάρτης)06:36Missing Alert για την εξαφάνιση 14χρονης06:23Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή06:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο