LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 03 Νοεμβρίου 2019 19:05 | Ανανέωση: 03 Νοεμβρίου 2019 19:04

Αγνοείται η… νίκη στον Παναιτωλικό

Όρθιος έφυγε ο Αστέρας Τρίπολης μετά την αναμέτρηση στο Αγρίνιο…   

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς στο Αγρίνιο μεταξύ του Παναιτωλικού και του Αστέρα Τρίπολης, για την 9η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι, που δεν έχουν ακόμη νίκη τη φετινή σεζόν, προηγήθηκαν στο 18' με τον Μαρσιάλ, αλλά η ομάδα της Τρίπολης ισοφάρισε με πέναλτι του Μπαράλες στο 39ο λεπτό.

Στο 18ο λεπτό ο Παναιτωλικός κατάφερε ν' ανοίξει το σκορ. Τότε ύστερα από κόρνερ του Λουσέρο από τα αριστερά, ο Μαρσιάλ με τη κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια ο Αστέρας προσπάθησε ν' αντιδράσει, πίεσε την άμυνα των γηπεδούχων και τα κατάφερε στο 39'.

Γύρισμα του Βλάχου (μετά από ωραίο άνοιγμα παιχνιδιού από τον Μουνάφο) από τα δεξιά και ο Καπίγια από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα εκτός, αλλά είχε προηγηθεί αντικανονικό μαρκάρισμα του Μαρσιάλ. Ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR και έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Μπαράλες εκτέλεσε άψογα το πέναλτι και έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Γιαννακόπουλου.

Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους στην καλά στημένη άμυνα του Αστέρα. Είχε κάποια σουτ, αλλά στην ουσία δεν μπόρεσε να απειλήσει την αντίπαλη εστία και έτσι έμεινε πάλι χωρίς νίκη τη φετινή σεζόν.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Γιαννακόπουλος, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Σίεντσεντ, Ταχάρ (66' Τσιγγάρας), Μιμίτο (76' Ντουάρτε), Ντάλσιο, Ντίας, Μπαΐροβιτς (60' Γκμπολί).

Αστέρας Τρίπολης (Μπόρχα Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Σουάρεθ, Ματρικάρντι, Τασουλής, Μουνάφο, Βαλιέντε, Ριέρα (72' Φερνάντεθ), Μαρκ Φερνάντεθ (90' Σίτο), Καπίγια, Μπαράλες (80' Χαουρέγκι).

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άγιος Δημήτριος: Διανομέας δέχεται άγρια επίθεση στη μέση του δρόμου (βίντεο)12:51Νίκος Παπανδρέου στο “Πρωινό”: Ας μπορούσα να ρωτήσω τον πατέρα μου, αν είναι περήφανος για εμένα σήμερα (βίντεο)12:38Βουλή: Βουλευτής έριξε μπουνιά σε συνάδελφό του12:24Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία12:11Κηφισιά: Θύμα διάρρηξης ο Λούκας Βιλντόζα του Παναθηναϊκού11:58Σκύδρα - Καταγγελία για bullying: Συμμαθητής μου, έσβησε τσιγάρο στο μάγουλό μου11:44Πολεμική Αεροπορία: Επισμηνίας βρέθηκε νεκρός στη μονάδα του11:31Κηφισός: Κινηματογραφική καταδίωξη μετά από απόπειρα ληστείας11:18ΟΔΔΗΧ: Στις αγορές με νέα έκδοση ομολόγου η Ελλάδα11:04Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας για την προστασία των πολιτών10:51Κορινθία - Τροχαίο δυστύχημα: Νεκρός οδηγός μηχανής που “καρφώθηκε” σε κολώνα10:37Αφρικανική σκόνη: Πώς προέκυψε, πώς αντιμετωπίζεται (βίντεο)10:24Ηράκλειο – Καταγγελία 19χρονου: Νεαροί με έδερναν και η ανήλικη αδερφή τους τραβούσε βίντεο10:10ΝΒΑ – Μπακς: Ήττα από τους Πέισερς απόντος του Αντετοκούνμπο09:57Νατσιός στον ΑΝΤ1: Η δήλωση Παπαδόπουλου, το σύνθημα του Αυτιά και το “θαύμα” των Ευρωεκλογών09:43Αργεντινή: Μαζικές διαδηλώσεις για την λιτότητα (εικόνες)09:30Ηράκλειο: Ήπιε, δεν βρήκε ταξί και πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση!09:16Σεπόλια: Εμπρησμός σε ΑΤΜ και ζημιές σε σούπερ-μάρκετ (εικόνες)09:02ΗΠΑ - Ουκρανία: Εγκρίθηκε από το Κογκρέσο το πακέτο Μπάιντεν 08:49Ιράν: Απαγόρευσε ξανά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου08:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο