LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 01 Νοεμβρίου 2019 17:14

Η Βασιλεία Κατσίφα στον ΑΝΤ1 για την δίωξη εναντίον της (βίντεο)

Τι δηλώνει η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα για την δικαστική εξέλιξη, μετά από όσα έγιναν στο ετήσιο μνημόσυνο του γιού της.

Βασιλεία Κατσίφα

Της Πωλίνας Κολοκοτρώνη

Με ποινή φυλάκισης φαίνεται να απειλείται η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα, καθώς σύμφωνα με αλβανικά μέσα ενημέρωσης, διεξάγεται έρευνα σε βάρος της για «πράξεις που υποκινούν μίσος», κατά τη διάρκεια του ετήσιου μνημόσυνου του γιού της.

Το ξέσπασμά της Βασιλείας Κατσίφα, στο μνημόσυνο του γιού της, προκάλεσε την αντίδραση των αλβανικών Αρχών, που ξεκίνησαν έρευνα σε βάρος της για όσα είπε, με την κατηγορία της υποκίνησης μίσους.

Όπως αναφέρει ο αλβανικός Τύπος, ο Κρατικός Αστυνομικός Τομέας κατά της τρομοκρατίας, αποφάσισε να παραπέμψει την Βασιλική Κατσίφα στην εισαγγελική Αρχή του Αργυρόκαστρου.

Σε συνομιλία της με τον ΑΝΤ1, η Βασιλεία Κατσίφα είπε «εδώ δεν ήρθε κανένας…δεν θα πω τίποτα άλλο», προσθέτοντας «μου δολοφόνησαν ένα παλικάρι, τίποτα δεν θα πω άλλο».

Εάν στοιχειοθετηθούν οι κατηγορίες σε βάρος της,  η 67χρονη σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το άρθρο 265 της αλβανικής νομοθεσίας, μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης από 2 έως 10 έτη, γεγονός που έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση της οικογένειας της και δη της κόρης της, Ερμιόνης Κατσίφα.

Σύμφωνα, μάλιστα με τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, ο Εισαγγελέας Αργυρόκαστρου έχει κινήσει και την ποινική δίωξη σε βάρος κατοίκου της Δερβιτσάνης, με την κατηγορία ό,τι απείλησε και εμπόδισε Αλβανούς δημοσιογράφους να καλύψουν το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λεμεσός: Έπιασε τον σταυρό των Θεοφανίων, τον πήρε και... εξαφανίστηκε23:59Παναθηναϊκός: Δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα για το νέο έτος23:46Χανιά: Υπό έλεγχο η φωτιά στην Κίσσαμο - Σε επιφυλακή οι Πυροσβεστικές δυνάμεις23:31Τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα: Νεκρός 31χρονος μετά από σφοδρή σύγκρουση (εικόνες)23:17Πέθανε η ηθοποιός Τόνια Καζιάνη σε ηλικία 80 ετών23:03Ο Μοναστηρλής «έστειλε» τον ΠΑΟΚ στους «8» 22:49Εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία: Βρετανία και Γαλλία θα αναπτύξουν στρατεύματα σε περίπτωση συμφωνίας ειρήνης22:35Παναθηναϊκός: Το συγκινητικό βίντεο για τον Γιώργο Παπαδάκη στα matrix του ΟΑΚΑ22:21Euroleague: Λύγισε στο φινάλε με την Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός22:07Μητσοτάκης από Παρίσι: Ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης και στήριξης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων21:53Βενεζουέλα: Αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 ο πρώην σύμβουλος διπλωματίας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζον Σιτιλίδης21:39Κ. Γιαννόπουλος στον ΑΝΤ1 για Παπαδάκη: Είχαμε σχέση ζωής21:25FIR Αθηνών: Τι αποκαλύπτει στον ΑΝΤ1 ο αντιπρόεδρος των ελεγκτών21:11Ο δημοσιογραφικός κόσμος "υποκλίνεται" στον Γιώργο Παπαδάκη20:57ANT1 Sports: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός "ρίχνονται" ξανά στη μάχη της Euroleague20:43Έγκλημα στις Σέρρες: Με "βαρύ" ποινικό μητρώο ο 16χρονος δράστης20:29Κηφισιά: Νίκησε τον Βόλο ακόμα και χωρίς Τεττέη - Παντελίδη20:15Χανιά: Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στην Κίσσαμο - Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή (εικόνες)20:05Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη19:51Ο Λουίς Μίγια στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού19:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο