LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 31 Οκτωβρίου 2019 15:37

Ένοχος ο άνδρας που συνελήφθη στο ΙΧ του με ημίγυμνο ανήλικο

Τι αναφέρει στην κατάθεσή του ο 16χρονος. Πως προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη του ο 53χρονος.

δικαστήριο - δικαστική αίθουσα - δικαιοσύνη

Σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο 53χρονος άνδρας που κρίθηκε ένοχος για απόπειρα γενετήσιας πράξης έναντι αμοιβής με ανήλικο, ο οποίος βρέθηκε ημίγυμνος στο αυτοκίνητο του δράστη.

Ο 53χρονος συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες σε παράδρομο της Εθνικής Οδού, στο ύψος της Μεταμόρφωσης, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που είδαν ότι στο παρκαρισμένο αυτοκίνητό του, το κάθισμα του συνοδηγού ήταν κατεβασμένο και βρισκόταν ένα ανήλικο αγόρι γυμνό από τη μέση και πάνω.

Το δικαστήριο, αποδεχόμενο την εισαγγελική πρόταση, έκρινε ομόφωνα ένοχο τον 53χρονο, αρνούμενο την αναγνώριση του ελαφρυντικού του προτέρου σύννομου βίου που αιτήθηκε ο κατηγορούμενος.

Ο 53χρονος φέρεται να είχε κλείσει ερωτικό ραντεβού έναντι χρημάτων με το 16χρονο θύμα μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων που αντάλλαξαν. Στο δικαστήριο αναγνώστηκε η κατάθεση του παιδιού, σύμφωνα με το οποίο ο δράστης του έστελνε ερωτικά μηνύματα χωρίς να ρωτήσει την ηλικία του. Την επίμαχη ημέρα, σύμφωνα με τον 16χρονο, είχαν κανονίσει να πάνε για καφέ και εκεί ο 53χρονος θα του έδινε χρήματα. Το αγόρι υποστήριξε πως μπήκε στο αυτοκίνητο με τη θέλησή του και ότι ο δράστης του ζήτησε να βγάλει τη μπλούζα του. «Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν δεν έρχονταν οι αστυνομικοί», είπε ο 16χρονος στην κατάθεσή του στο Τμήμα.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει δράστης και θύμα, τα οποία ήταν σεξουαλικού περιεχομένου. Φαίνεται, επίσης, ότι γινόταν μία διαπραγμάτευση μεταξύ τους, με αντικείμενο αν ο δράστης θα έδινε 5 ή 8 ευρώ στον ανήλικο.

Στην απολογία του, ο 53χρονος αρνήθηκε την κατηγορία, αποδίδοντας σε χιούμορ τα σεξουαλικά μηνύματα. Είπε, επίσης, ότι είχαν συναντηθεί 2-3 φορές και μίλαγαν για το ποδόσφαιρο και ότι έδινε χρήματα στο παιδί γιατί τα είχε ανάγκη. Κατά τον κατηγορούμενο, το παιδί μόνο του έβγαλε τη μπλούζα του το επίμαχο βράδυ. Επίσης, το θύμα κατέβασε το κάθισμα όταν είδε τους αστυνομικούς για να κρυφτεί γιατί φοβήθηκε επειδή «είναι Αλβανός Ρομά».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Νότια Αφρική: Tέσσερις άνδρες εγκλωβίστηκαν για ώρες σε σκάφος στην άκρη φράγματος 40 μέτρων (βίντεο)09:46Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος χτύπησε και τραυμάτισε ηλικιωμένο09:32Τραγωδία στην Ελβετία: Δύσκολη η διαδικασία αναγνώρισης των θυμάτων (βίντεο)09:18Τα μεγάλα ραντεβού στα σπορ το 202609:04Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 2 Ιανουαρίου 08:52Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Ίλιον - Δύο Ι.Χ. οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους08:38Τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Μαρκοπούλου - Οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του08:24Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή08:10Τραγωδία στην Ελβετία: Έξι Γάλλοι υπήκοοι τραυματίες, οκτώ άλλοι αγνοούνται23:58Μαμντάνι: Θα δώσουμε παράδειγμα στον κόσμο - Η αριστερά μπορεί να κυβερνήσει23:42Γουόκαπ: Tο συναίσθημα σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα το ίδιο - Για αυτό παίζουμε μπάσκετ23:24Τραγωδία στην Ελβετία: Περίπου δεκαπέντε Ιταλοί, μεταξύ των τραυματιών23:10Ιράν: Εντάσεις στις διαδηλώσεις για την ακρίβεια - Αναφορές για έξι νεκρούς22:56Τροχαίο δυστύχημα Άντονι Τζόσουα: Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου22:42Σαρώνει η γρίπη: Στα όρια τα νοσοκομεία, από την έξαρση ιώσεων σε παιδιά22:14Ανεξέλεγκτη ταχύτητα και social media: Κάνουν ράλι με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα22:00Τραγωδία στην Ελβετία: Η Γαλλία δέχεται τραυματίες σε γαλλικά νοσοκομεία21:46Ο Τραμπ αναβάλλει κατά ένα έτος την αύξηση των δασμών σε εισαγόμενα έπιπλα21:32O Παναθηναϊκός άρχισε συζητήσεις για τον Αντίνο21:18ANT1 Sports: Οι αστείες στιγμές από τον χώρο του αθλητισμού, το 2025 (βίντεο)21:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο