LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 30 Οκτωβρίου 2019 16:59 | Ανανέωση: 30 Οκτωβρίου 2019 16:59

Ξέχασαν νήπιο στο σχολικό για... 3 ώρες!

Τρεις ώρες αγωνίας για την μητέρα του… “αγνοούμενου” παιδιού. Συνελήφθησαν ο οδηγός του σχολικού και οι συνοδοί.

ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΤ1 - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΝΗΠΙΟ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΟ

Της Κατερίνας Χαραλαμπάκου

Το αίμα της Ράνιας Καλλίδου “πάγωσε” όταν, στις 11 το πρωί της Τρίτης, την πήραν τηλέφωνο από το σχολείο του γιου της για να τη ρωτήσουν γιατί δεν πήγε σχολείο.

Πριν από 4 ώρες, είχε βάλει το παιδί της στο σχολικό λεωφορείο. Πως είναι δυνατόν να μην ήταν το αγοράκι της στο σχολείο, λέει στην κάμερα του ΑΝΤ1. Έντρομη πήρε αμέσως την Αστυνομία και ξεκίνησε για το σχολείο. Σε όλη τη διαδρομή έκλαιγε και οι υπεύθυνοι του σχολείου δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα.

«Φώναζα το παιδί μου, το παιδί μου! Ο πατέρας μου φοβήθηκε ότι θα πάθει κάτι γιατί είχαν μουδιάσει όλα πάνω μου και δεν καταλάβαινα πού ήμουν και τι κάνω και το μόνο που περίμενα είναι να φτάσω και να βρω το παιδί μου», εξομολογήθηκε στον ΑΝΤ1 η μητέρα του παιδιού.

Ακούγεται απίστευτο, όμως η σύνοδος είχε ξεχάσει το 3χρόνο αγοράκι επί τρεις ώρες μέσα στο σχολικό λεωφορείο. «Με πήραν μετά από 15 λεπτά και μου είπαν ότι ηρεμήστε, τον βρήκαμε, τον είχαμε ξεχάσει στο σχολικό λεωφορείο. Στις 11:20 τον βρήκαν κλειδωμένο μέσα στο σχολικό λεωφορείο», δήλωσε η μητέρα του μικρού.

Όταν έφτασε η μητέρα στο σχολείο, το παιδί της έτρεξε να την αγκαλιάσει... Κανείς δεν μπορούσε να της δώσει μια λογική εξήγηση. Το αγοράκι, όπως της είπε, όση ώρα ήταν δεμένο στο καρεκλάκι του μέσα στο λεωφορείο έκλαιγε και φώναζε.

«Έτρεξε κατευθείαν πάνω μου. Για 10-15 λεπτά το παιδί δεν μου μίλαγε, δεν με κοίταζε καν. Και απλά κάποια στιγμή μου είπε “μαμά έκλαιγα”», ανέφερε.

σχολικό - λεωφορείο - έλεγχος - Τροχαία

Το παιδί εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, καθώς είναι ακόμη σοκαρισμένο, κλαίει και δεν φεύγει από την αγκαλιά της μητέρας του.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό του λεωφορείου, τους συνοδούς και τον διευθυντή, ενώ το λόγω έχει τώρα η δικαιοσύνη καθώς η μητέρα έχει κάνει μήνυση κατά πάντως υπευθύνου.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜπλόκα αγροτών: Στον "αέρα" το ραντεβού με τον Πρωθυπουργό - Διαφωνίες για τη σύνθεση των αγροτικών επιτροπώνΣήμερα 13:06 | Ειδήσεις

Φορτισμένο παραμένει το κλίμα στους κόλπους των αγροτών μια ημέρα πριν από τις διαδοχικές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου.

"Αποκαλύψεις" - Καρυστιανού: Στις επόμενες εκλογές θα συμμετάσχουμε κι εμείςΣήμερα 15:27 | Ειδήσεις

«Εμένα ο μοναδικός και τελικός σκοπός είναι η δικαίωση του παιδιού μου και φυσικά μέσα από αυτό, η δικαίωση και της χώρας».

Ελβετία: Δικαστήριο διέταξε να παραμείνει υπό κράτηση ο ιδιοκτήτης του μπαρ στο Κραν ΜοντανάΣήμερα 14:19 | Ειδήσεις

Το ζευγάρι έχει εκφράσει τη λύπη του για την πυρκαγιά κι έχει δεσμευτεί να συνεργαστεί πλήρως με τις ερευνητικές αρχές.

Μαρινάκης σε αγρότες: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να λειτουργεί με τελεσίγραφαΣήμερα 12:54 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για τις δύο συναντήσεις των αγροτών με τον πρωθυπουργό και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για άλλα μέτρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Δράση υποστήριξης αστέγων από τον Ερυθρό Σταυρό λόγω της επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών16:34Πιερρακάκης- Τασούλας: Στόχος μας είναι το 2026 η ανάπτυξη να φτάσει σε κάθε σπίτι16:24Φωτιά σε διαμέρισμα στο Ίλιον16:14Τένις - WTA: Η Μαρία Σάκκαρη στην 52η θέση - Αποκλείσθηκε στην Αδελαΐδα16:04Ο πάπας Λέων συναντήθηκε με την ηγέτιδα της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας Μαρία Κορίνα Ματσάδο15:54"Αποκαλύψεις" - Καρυστιανού: Στις επόμενες εκλογές θα συμμετάσχουμε κι εμείς15:44Ιράν: Συνεχίζουν οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις - Ο Τραμπ "ανοίγει παράθυρο" για διάλογο15:34Εύβοια: Στο νοσοκομείο δασκάλα που ξυλοκοπήθηκε από τον 22χρονο σύντροφό της15:24Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε ο 54χρονος που κατηγορείται για κατ' εξακολούθηση βιασμό των παιδιών του15:14Κύπρος: Βροχή παραιτήσεων για τις αποκαλύψεις15:04Θεσσαλονίκη: Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τον τραυματισμό 45χρονης σε εμπορικό κέντρο14:54Ελβετία: Δικαστήριο διέταξε να παραμείνει υπό κράτηση ο ιδιοκτήτης του μπαρ στο Κραν Μοντανά14:44Πτολεμαΐδα: Συνελήφθη 50χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι και γυάλινο μπουκάλι σε δύο άτομα14:34Νέα Ιωνία: ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε 65χρονο14:24Χρυσές σφαίρες: Νικητής της βραδιάς η ταινία "Μια μάχη μετά την άλλη" - Για τον 1ο ανδρικό ρόλο βραβεύθηκε ο Τιμοτέ Σαλαμέ 14:10Χωρίς ταξί για 48 ώρες η χώρα - Αποφασίσθηκε απεργία από αύριο, Τρίτη 13/113:56Ιράν: Είμαστε έτοιμοι για διαπραγματεύσεις αρκεί να είναι δίκαιες13:46Μαρινάκης σε αγρότες: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να λειτουργεί με τελεσίγραφα13:36Σε υψηλούς τόνους η εξεταστική για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ - Καταγγελίες ΠΑΣΟΚ για συγκάλυψη13:26Μπλόκα αγροτών: Στον "αέρα" το ραντεβού με τον Πρωθυπουργό - Διαφωνίες για τη σύνθεση των αγροτικών επιτροπών13:16
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο