LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 30 Οκτωβρίου 2019 16:59 | Ανανέωση: 30 Οκτωβρίου 2019 16:59

Ξέχασαν νήπιο στο σχολικό για... 3 ώρες!

Τρεις ώρες αγωνίας για την μητέρα του… “αγνοούμενου” παιδιού. Συνελήφθησαν ο οδηγός του σχολικού και οι συνοδοί.

ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΤ1 - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΝΗΠΙΟ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΟ

Της Κατερίνας Χαραλαμπάκου

Το αίμα της Ράνιας Καλλίδου “πάγωσε” όταν, στις 11 το πρωί της Τρίτης, την πήραν τηλέφωνο από το σχολείο του γιου της για να τη ρωτήσουν γιατί δεν πήγε σχολείο.

Πριν από 4 ώρες, είχε βάλει το παιδί της στο σχολικό λεωφορείο. Πως είναι δυνατόν να μην ήταν το αγοράκι της στο σχολείο, λέει στην κάμερα του ΑΝΤ1. Έντρομη πήρε αμέσως την Αστυνομία και ξεκίνησε για το σχολείο. Σε όλη τη διαδρομή έκλαιγε και οι υπεύθυνοι του σχολείου δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα.

«Φώναζα το παιδί μου, το παιδί μου! Ο πατέρας μου φοβήθηκε ότι θα πάθει κάτι γιατί είχαν μουδιάσει όλα πάνω μου και δεν καταλάβαινα πού ήμουν και τι κάνω και το μόνο που περίμενα είναι να φτάσω και να βρω το παιδί μου», εξομολογήθηκε στον ΑΝΤ1 η μητέρα του παιδιού.

Ακούγεται απίστευτο, όμως η σύνοδος είχε ξεχάσει το 3χρόνο αγοράκι επί τρεις ώρες μέσα στο σχολικό λεωφορείο. «Με πήραν μετά από 15 λεπτά και μου είπαν ότι ηρεμήστε, τον βρήκαμε, τον είχαμε ξεχάσει στο σχολικό λεωφορείο. Στις 11:20 τον βρήκαν κλειδωμένο μέσα στο σχολικό λεωφορείο», δήλωσε η μητέρα του μικρού.

Όταν έφτασε η μητέρα στο σχολείο, το παιδί της έτρεξε να την αγκαλιάσει... Κανείς δεν μπορούσε να της δώσει μια λογική εξήγηση. Το αγοράκι, όπως της είπε, όση ώρα ήταν δεμένο στο καρεκλάκι του μέσα στο λεωφορείο έκλαιγε και φώναζε.

«Έτρεξε κατευθείαν πάνω μου. Για 10-15 λεπτά το παιδί δεν μου μίλαγε, δεν με κοίταζε καν. Και απλά κάποια στιγμή μου είπε “μαμά έκλαιγα”», ανέφερε.

σχολικό - λεωφορείο - έλεγχος - Τροχαία

Το παιδί εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, καθώς είναι ακόμη σοκαρισμένο, κλαίει και δεν φεύγει από την αγκαλιά της μητέρας του.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό του λεωφορείου, τους συνοδούς και τον διευθυντή, ενώ το λόγω έχει τώρα η δικαιοσύνη καθώς η μητέρα έχει κάνει μήνυση κατά πάντως υπευθύνου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Το Ant1news.gr σας εύχεται Καλή Χρονιά!22:00Το Ρίο έσπασε ρεκόρ Γκίνες με τη μεγαλύτερη πρωτοχρονιάτικη γιορτή στον κόσμο21:44Οι νέες τιμές των διοδίων που θα ισχύουν το 2026 στους αυτοκινητόδρομους21:30Τασούλας: Ας είναι η νέα χρονιά μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν στηριζόμενοι σε όλα όσα μας ενώνουν21:16Μόνο για τα αστικά λεωφορεία η κατάργηση των χάρτινων εισιτηρίων, από το 202621:02Η κοπή της βασιλόπιτας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών20:48ANT1 Sports: Μεγάλες προσωπικότητες από το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου στέλνουν τις ευχές τους ενόψει του νέου έτους20:34Πρωτοχρονιά στον κόσμο: Η υφήλιος αποχαιρετά το 2025 με πυροτεχνήματα και παγωμένες βουτιές20:20Στις φλόγες τυλίχθηκε διαμέρισμα στην Καλαμαριά20:06Τι καιρό θα κάνει την Πρωτοχρονιά19:52Το μεγαλύτερο ριφιφί των Χριστουγέννων: Άδειασαν πάνω από 3.000 θυρίδες19:36Έκρυθμη η κατάσταση στο Ιράν: Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους (βίντεο)19:22Παράταση επιδότησης προσωρινής στέγασης για κατοίκους που επλήγησαν από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 202319:08Πιερρακάκης: Η ελληνική οικονομία κλείνει το 2025 με καθαρό αποτύπωμα18:54Ουκρανία: "Γελοίο" το βίντεο που παρουσίασε η Μόσχα για τη δήθεν επίθεση στην κατοικία του Πούτιν18:40Γυναίκα έκλεψε κοσμήματα αξίας 44.500 ευρώ και τα πούλησε για… 1.50018:26Παραμένει η κυκλοφοριακή ρύθμιση στο μπλόκο του Κάστρου Βοιωτίας18:12To Σίδνεϊ της Αυστραλίας γιόρτασε την έλευση του 2026 με ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων17:58Μητσοτάκης: Να υποδεχτούμε με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία την αυγή του νέου έτους17:44Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στην πρώτη γραμμή της προφοράς και το 202517:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο