LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 30 Οκτωβρίου 2019 16:59 | Ανανέωση: 30 Οκτωβρίου 2019 16:59

Ξέχασαν νήπιο στο σχολικό για... 3 ώρες!

Τρεις ώρες αγωνίας για την μητέρα του… “αγνοούμενου” παιδιού. Συνελήφθησαν ο οδηγός του σχολικού και οι συνοδοί.

ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΤ1 - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΝΗΠΙΟ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΟ

Της Κατερίνας Χαραλαμπάκου

Το αίμα της Ράνιας Καλλίδου “πάγωσε” όταν, στις 11 το πρωί της Τρίτης, την πήραν τηλέφωνο από το σχολείο του γιου της για να τη ρωτήσουν γιατί δεν πήγε σχολείο.

Πριν από 4 ώρες, είχε βάλει το παιδί της στο σχολικό λεωφορείο. Πως είναι δυνατόν να μην ήταν το αγοράκι της στο σχολείο, λέει στην κάμερα του ΑΝΤ1. Έντρομη πήρε αμέσως την Αστυνομία και ξεκίνησε για το σχολείο. Σε όλη τη διαδρομή έκλαιγε και οι υπεύθυνοι του σχολείου δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα.

«Φώναζα το παιδί μου, το παιδί μου! Ο πατέρας μου φοβήθηκε ότι θα πάθει κάτι γιατί είχαν μουδιάσει όλα πάνω μου και δεν καταλάβαινα πού ήμουν και τι κάνω και το μόνο που περίμενα είναι να φτάσω και να βρω το παιδί μου», εξομολογήθηκε στον ΑΝΤ1 η μητέρα του παιδιού.

Ακούγεται απίστευτο, όμως η σύνοδος είχε ξεχάσει το 3χρόνο αγοράκι επί τρεις ώρες μέσα στο σχολικό λεωφορείο. «Με πήραν μετά από 15 λεπτά και μου είπαν ότι ηρεμήστε, τον βρήκαμε, τον είχαμε ξεχάσει στο σχολικό λεωφορείο. Στις 11:20 τον βρήκαν κλειδωμένο μέσα στο σχολικό λεωφορείο», δήλωσε η μητέρα του μικρού.

Όταν έφτασε η μητέρα στο σχολείο, το παιδί της έτρεξε να την αγκαλιάσει... Κανείς δεν μπορούσε να της δώσει μια λογική εξήγηση. Το αγοράκι, όπως της είπε, όση ώρα ήταν δεμένο στο καρεκλάκι του μέσα στο λεωφορείο έκλαιγε και φώναζε.

«Έτρεξε κατευθείαν πάνω μου. Για 10-15 λεπτά το παιδί δεν μου μίλαγε, δεν με κοίταζε καν. Και απλά κάποια στιγμή μου είπε “μαμά έκλαιγα”», ανέφερε.

σχολικό - λεωφορείο - έλεγχος - Τροχαία

Το παιδί εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, καθώς είναι ακόμη σοκαρισμένο, κλαίει και δεν φεύγει από την αγκαλιά της μητέρας του.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό του λεωφορείου, τους συνοδούς και τον διευθυντή, ενώ το λόγω έχει τώρα η δικαιοσύνη καθώς η μητέρα έχει κάνει μήνυση κατά πάντως υπευθύνου.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤραμπ – Ζελένσκι: Σήμερα το κρίσιμο ραντεβού στο Μαρ-α-ΛάγκοΣήμερα 09:10 | Ειδήσεις

Την παραμονή της συνάντησης στη Φλόριντα, η Μόσχα έστειλε εκατοντάδες μη επανδρωμένα αεροσκάφη και δεκάδες πυραύλους να βομβαρδίσουν το Κίεβο και την περιφέρεια της ουκρανικής πρωτεύουσας, σκοτώνοντας δύο ανθρώπους και αφήνοντας περισσότερα από ένα εκατομμύριο νοικοκυριά χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Ανοικτά τα καταστήματα την τελευταία Κυριακή του χρόνουΣήμερα 08:39 | Ειδήσεις

Ο Χριστουγεννιάτικος τζίρος του 2025 φτάνει τα 4,5 δισ. ευρώ και δίνει τη «σκυτάλη» στις χειμερινές εκπτώσεις.

Βαρδούσια Όρη: Το smartwatch του ενός ορειβάτη οδήγησε στον εντοπισμό τουςΧθες 19:52 | Ειδήσεις

Στην κάμερα του ΑΝΤ1 μίλησε ένας φίλος των ορειβατών ο οποίος σχεδίαζε να πάει μαζί τους στα Βαρδούσια όμως τελευταία στιγμή δεν τα κατάφερε. 

Διαγράφονται 280.000 "αιώνιοι" φοιτητές - 35.000 ζήτησαν παράταση σπουδώνΣήμερα 09:04 | Ειδήσεις

Η 31η Δεκεμβρίου 2025 είναι η ημερομηνία, κατά την οποία αυτόματα θα διαγραφούν όσοι έχουν ξεπεράσει την ανώτατη χρονική διάρκεια φοίτησης, σύμφωνα με το ισχύον πλαίσιο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ελάφρυνση δημόσιου χρέους: Στόχος η πλήρης εξόφληση των διμερών δανείων του Α' μνημονίου μία δεκαετία πριν την λήξη09:39Τραμπ – Ζελένσκι: Σήμερα το κρίσιμο ραντεβού στο Μαρ-α-Λάγκο09:25Διαγράφονται 280.000 "αιώνιοι" φοιτητές - 35.000 ζήτησαν παράταση σπουδών09:10Ανοικτά τα καταστήματα την τελευταία Κυριακή του χρόνου08:56Με το βλέμμα στη συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι οι Ευρωπαίοι ηγέτες 08:42Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 28 Δεκεμβρίου08:28Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή08:14Θεσσαλονίκη: Αγέλη αγριογούρουνων στους δρόμους του Πανοράματος (βίντεο)23:59Παναθηναϊκός: Δυσαρέσκεια για τη... φωτογραφία του Τετέ με τη φανέλα της Γκρέμιο - Παίρνουν «μέτρα»23:44Τροχαίο στην Αχαΐα: Κατέληξε και ο 30χρονος τραυματίας - Η οικογένεια του δώρισε τα όργανα του23:30Βαρδούσια Όρη: Τι είπε στον ΑΝΤ1 για την τραγωδία ο κοινοτάρχης του Αθανάσιου Διάκου23:16Φωτίστε την επιχείρησή σας χωρίς αρχικό κεφάλαιο με την GlobiLED23:02Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία22:48Ηρακλής – Πανιώνιος: Εύκολη νίκη κόντρα στον ουραγό22:34Φθιώτιδα: Ουρές χιλιομέτρων σε εθνική οδό και παραδρόμους - "Γολγοθάς" η επιστροφή των εκδρομέων (βίντεο)22:20Τέμπη – Πλακιάς: Νέα μηνυτήρια αναφορά για το “μπάζωμα”22:06Κολοσσός Ρόδου – Μύκονος: Σπουδαία νίκη για τους φιλοξενούμενους21:37Βαρδούσια: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας - Τον αναζητούσαν για να τον ενημερώσουν τον θάνατο του παππού του ενώ ήταν νεκρός21:23ΑΕΚ – Άρης: Η “Ένωση” πήρε το ντέρμπι21:09Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Ποια θα πρέπει να είναι η στάση της ΕΕ απέναντι στην πρόταση Τραμπ για την Γροιλανδία20:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο