LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 30 Οκτωβρίου 2019 06:48 | Ανανέωση: 30 Οκτωβρίου 2019 06:55

Σάλος από τις προκλήσεις ομάδας γυναικών σε μαθητική παρέλαση (εικόνες)

Αιφνιδιάζοντας τους πάντες παρεισέφρησαν στη μαθητική παρέλαση και πέρασαν μπροστά από τους επίσημους με βηματισμό αλά «Μόντι Πάιθον». Η οργισμένη αντίδραση του Βούρου.

Κοροϊδευτικός βηματισμός - παρέλαση - Νέα Φιλαδέλφεια

Αλγεινή εντύπωση κι έντονες αντιδράσεις, προκάλεσε η παρείσφρηση μιας ομάδας νεαρών γυναικών, στη μαθητική παρέλαση, στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

Τα κορίτσια αυτά, ντυμένα με ρούχα της παρέλασης βγήκαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας και μπήκαν στην παρέλαση, αιφνιδιάζοντας τους πάντες. Όταν έφτασε η στιγμή να περάσουν μπροστά από τους επισήμους, άρχισαν να κάνουν βηματισμό αλά «Μόντι Πάιθον», διακωμωδώντας την παρέλαση.

Ο δήμαρχος της περιοχής Γιάννης Βούρος, σε ανάρτηση του στο Facebook, εμφανίστηκε οργισμένος με το περιστατικό και σχολίασε, «Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του '40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας».

Και συμπλήρωσε ο κ. Βούρος, «Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του».

Γιάννης Βούρος

«Ψυχίατρος δεν είμαι, ούτε παιδοψυχολόγος να σχολιάσω την εικόνα. Αυτά τα παιδιά δεν πιστεύουν σε τίποτα» τόνισε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Νυχτερινός Ποιμήν: Το "ευχαριστώ" του Άδωνι Γεωργιάδη στην ΕΛΑΣ09:28Πάτρα: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις αγροτών και κτηνοτρόφων09:14Μετρό Θεσσαλονίκης: Επαναλειτουργεί από σήμερα η βασική γραμμή09:00Αγροτικές κινητοποιήσεις στη Λάρισα: Κλειστή παραμένει η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης08:46Ο χάρτης των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 12 Δεκεμβρίου08:32Κρήτη: Σήμερα η έναρξη κινητοποιήσεων των αγροτοκτηνοτρόφων08:18Τρόμος στο Νέο Ηράκλειο για δύο 12χρονες: Ανήλικος τις απείλησε με μαχαίρι08:04Το Ισραήλ χαράσσει νέα σύνορα μέσα στη Γάζα07:50Έξαρση ιώσεων και γρίπης: Προειδοποιούν οι γιατροί, σύσταση για εμβολιασμό07:36Τρένο συγκρούστηκε με ζώο στο δρομολόγιο Λάρισα – Θεσσαλονίκη07:22Νιγηρία: 100 μαθητές που είχαν απαχθεί αφέθηκαν ελεύθεροι07:08Απογοητευμένος ο Τραμπ με τον Ζελένσκι: Δεν έχει διαβάσει την πρόταση ειρήνης06:54Ο Χάρης Θεοχάρης στις ΗΠΑ για την ενίσχυση των οικονομικών σχέσεων06:40Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 8 Δεκεμβρίου06:26Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα06:12Παγκρήτιο συλλαλητήριο αγροτοκτηνοτρόφων τη Δευτέρα - Στο επίκεντρο λιμάνια και αεροδρόμια23:59Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού στην Πλατεία Συντάγματος23:50Απολαυστική ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο: Ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Super League23:40Μητσοτάκης: Αύριο η συζήτηση με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο συνέδριο «Υγεία πάνω απ' όλα»23:26Οι αγρότες έκλεισαν την Ολυμπία Οδό στην Κάτω Αχαΐα (βίντεο)23:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο