LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 27 Οκτωβρίου 2019 20:07

Συγκλονίζει η περιγραφή της οικιακής βοηθού για την “χρυσή” ληστεία στην βίλα (βίντεο)

Η εισβολή των κουκουλοφόρων στο σπίτι, οι απειλές και η απομόνωση. Δεκάδες χιλιάδες ευρώ η αξία των κοσμημάτων που πήραν οι δράστες.

Διάρρηξη - σπίτι

(εικόνα αρχείου)

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ληστών πέρασε μέρα μεσημέρι μία 63χρονη οικιακή βοηθός. Οι κακοποιοί εισέβαλαν σε μονοκατοικία, στο Ψυχικό, ακινητοποίησαν τη γυναίκα, την έδεσαν και την κλείδωσαν στο μπάνιο.

Οι ληστές εισέβαλαν στην μονοκατοικία από μια μπαλκονόπορτα, που βρήκαν ανοικτή, Εκείνη την ώρα στο σπίτι ήταν μόνον η 63χρονη οικιακή βοηθός.

«Ο ιδιοκτήτης είχε φύγει. Ήμουν μόνη στο σπίτι και ετοίμαζα το μεσημεριανό μου. Ξαφνικά μπήκαν από την μπαλκονόπορτα τού σαλονιού στο ισόγειο», είπε στις Αρχές η οικιακή βοηθός.

Η 63χρονη έντρομη αντίκρυσε τους κουκουλοφόρους μέσα στο σπίτι. Πριν προλάβει να αντιδράσει, την ακινητοποίησαν.

«Με έσπρωξαν. Φώναζαν σε σπαστά ελληνικά να τους πω πού έχει χρήματα και κοσμήματα. Δεν είδα τα πρόσωπα τους. Φορούσαν κουκούλες. Μου έδεσαν τα χέρια και με κλείδωσαν στο μπάνιο», είπε Η 63χρονη.

Αμέσως μετά οι κακοποιοί ερεύνησαν το σαλόνι και στη συνέχεια την κρεβατοκάμαρα. Εκεί βρήκαν -σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης- δύο χιλιάδες ευρώ και ρολόγια, που η αξία τους υπερβαίνει τις εκατό χιλιάδες ευρώ και εξαφανίστηκαν, χωρίς κανένας από τη γειτονιά να αντιληφθεί το παραμικρό.

Τρεις ώρες αργότερα επέστρεψε ο ιδιοκτήτης, ο οποίος απελευθέρωσε την 63χρονη και ειδοποίησε τις Αρχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο