LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 27 Οκτωβρίου 2019 08:43

Όλα τα “φώτα” στο ντέρμπι του “Γ. Καραϊσκάκης”

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να υπερασπιστούν την έδρα τους και να επικρατήσουν της ομάδας του Κωστένογλου.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (19:30), μονοπωλεί όπως είναι φυσικό, το ενδιαφέρον της 8ης αγωνιστικής της SuperLeague. Οι «ερυθρόλευκοι» αν και καταπονημένοι από το παιχνίδι με την Μπάγερν καλούνται να υπερασπιστούν την έδρα τους και να επικρατήσουν της ομάδας του Κωστένογλου.

Ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς από τη μία η «Ενωση» θέλει τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή, από την άλλη οι Πειραιώτες θα επιδιώξουν να κρατήσουν το αήττητο της εφετινής χρονιάς. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Ολυμπιακός έχει παραχωρήσει μόλις μια ισοπαλία στο πρωτάθλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ η ΑΕΚ πέραν της αρνητικής πρεμιέρας δεν έχει ηττηθεί, αλλά έχει παραχωρήσει δύο ισοπαλίες.

Στο γεμάτο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς θα κυνηγήσουν το γρήγορο γκολ, προκειμένου να αποβάλουν το όποιο άγχος. Αλλωστε, η μοναδική τους «γκέλα» εφέτος έχει έρθει μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι. Από την άλλη, η ΑΕΚ χωρίς τον αρχηγό, Πέτρο Μάνταλο, θα κυνηγήσει να σπάσει αρκετά αρνητικά ρεκόρ. Την ίδια ώρα οι «κιτρινόμαυροι» δεν σκοράρουν εύκολα, καθώς έχουν σημειώσει μόλις ένα γκολ αυτό που πέτυχε πέρυσι ο Πόνσε στην ήττα με 4-1.

Στα αγωνιστικά η ΑΕΚ θα αγωνιστεί χωρίς τους Μάνταλο, Χουλτ και Κλωναρίδη, που έμειναν εκτός αποστολής. Από την άλλη ο Μαρτινς αναμένεται να κάνει μερικές αλλαγές από το ματς με την Μπάγερν για να φρεσκάρει την ομάδα. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Πορτογάλος Ζόρζε Σόουζα, ο οποίος είναι «καρτάκιας». Μάλιστα στον αγώνα της ΑΕ Λεμεσού με τον Αρη έδειξε 11 κίτρινες κάρτες και μια κόκκινη!

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία, Πολωνία και Ισπανία καλούν τους πολίτες τους να φύγουν αμέσως από το Ιράν23:59Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε οξειδωμένο πυρομαχικό υλικό23:47Επιβλητικός Ολυμπιακός στη Χάλα Πιονίρ, κυριάρχησε απέναντι στην Παρτιζάν23:36Χειρόφρενο και αύριο τα ταξί της Αττικής23:22Επιτεύχθηκε συμφωνία για την 15μελή επιτροπή τεχνοκρατών που θα διοικήσει τη Λωρίδα της Γάζας23:08Τραμπ: Με ενημέρωσαν ότι σταματούν οι δολοφονίες διαδηλωτών στο Ιράν22:54Στα ημιτελικά ο Παναθηναϊκός με εμφατική νίκη επί του Άρη και χατ-τρικ Μπακασέτα22:40Γκίλφοϊλ: Πρώτη φορά εν ενεργεία μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ επισκέπτεται επίσημα την Ελλάδα22:26Ιωάννινα: Συνελήφθη άνδρας καταζητούμενος για βιασμό και πορνογραφία ανηλίκων22:12ΗΠΑ: Ξεκίνησε η "δεύτερη φάση" του σχεδίου Τραμπ για τη Γάζα21:58Η Δανία ενισχύει "από σήμερα" τη στρατιωτική της παρουσία στη Γροιλανδία21:44Καλεντερίδης στον ΑΝΤ1 - Είναι εφικτό ένα "μοντέλο Μαδούρο" στο Ιράν;21:30Παναγιώτης Στάθης για Καρυστιανού και Σύλλογο Τεμπών: Μετά την ΑΑΔΕ ανοίγει ο δρόμος και για εισαγγελική έρευνα21:16Θρίαμβος ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη - Καταιγιστικός "Δικέφαλος" στους 4 του Κυπέλλου21:02Χωρίς δηλώσεις ολοκληρώθηκε η συνάντηση της αντιπροσωπείας Δανίας-Γροιλανδίας με Βανς και Ρούμπιο20:48Καλεντερίδης για Γροιλανδία: Είτε με το καλό είτε με το κακό, η Γροιλανδία θα περάσει υπό αμερικανικό έλεγχο20:34Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη20:24Τέλλογλου - Παραίτηση Σαουνάτσου: Στις Βρυξέλλες παρουσίασαν ρόδινη την κατάσταση στην ΥΠΑ20:14Ant1 Sports: Σκληρή αναμέτρηση Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ στον προημιτελικό του Κυπέλλου 20:04Κύπελλο Ελλάδας: Τεράστια νίκη και πρόκριση του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ στα ημιτελικά19:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο