LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 25 Οκτωβρίου 2019 20:55 | Ανανέωση: 25 Οκτωβρίου 2019 21:07

ΑΕΚ: χωρίς Μάνταλο στο ντέρμπι με Ολυμπιακό

Στόχος μας πάντα η νίκη, δήλωσε ο Κωστένογλου, σπεύδοντας όμως να συμπληρώσει ότι «το ματς δεν είναι τελικός…».

ΑΕΚ - Μάνταλος

Χωρίς τον αρχηγό της, Πέτρο Μάνταλο, θα αγωνιστεί η ΑΕΚ την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο 29χρονος διεθνής έμεινε και σήμερα εκτός κανονικού προπονητικού προγράμματος με θλάση στη γάμπα κι έτσι δεν θα δώσει το «παρών» την Κυριακή (27/10, 19:30) στο Φάληρο, στο σπουδαιότερο ματς της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Τσίκο Ζεράλντες που θα μπορούσε δυνητικά να αποτελέσει εναλλακτική, είναι επίσης απών με παρόμοιο πρόβλημα, ενώ κάτω από τα δοκάρια παραμένει ο Παναγιώτης Τσιντώτας καθώς ο Μπάρκας αναρρώνει από κάταγμα στον αντίχειρα.

Ο Χουλτ που ταλαιπωρήθηκε χθες (Πέμπτη) από γαστρεντερίτιδα ήταν και σήμερα εξουθενωμένος, έτσι αρκέστηκε σε πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Πάντως αναμένεται αύριο να είναι αρκετά καλύτερα και να μην προστεθεί στον κύκλο των απουσιών στη λίστα του Νίκου Κωστένογλου.

Κωστένογλου: Στόχος μας πάντα η νίκη

«Δεν πρέπει να κοιτάμε την βαθμολογία αλλά κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε ένα ντέρμπι μπροστά μας. Αναγνωρίζουμε την ικανότητα του αντιπάλου αλλά είμαστε και εμείς μια μεγάλη ομάδα. Έχουμε φέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα ως τώρα. Στόχος για την ΑΕΚ είναι η πάντα η νίκη. Εμένα με ενδιαφέρει να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα. Να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και ας αφήσουμε το αποτέλεσμα στην άκρη» είπε ο 49χρονος προπονητής και πρόσθεσε, «Ο ψυχισμός και η προσωπικότητα του ατόμου καθορίζουν την έκβαση ενός ντέρμπι».

Τόνισε πως δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο πως ενδεχόμενη ήττα μπορεί να επηρεάσει το δικό του μέλλον, «Το 2008 που είχα αναλάβει την ομάδα είχα πει, δεν είναι θέση, είναι θρόνος. Δεν μπορείς να κάθεσαι σε αυτή τη θέση και να έχεις τον φόβο. Νομίζω αυτοί που με επέλεξαν και τώρα γνωρίζουν ότι δεν έχω αυτό τον φόβο».

ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ

Αναγνώρισε, ωστόσο, το βαθμό δυσκολίας εναντίον μιας ομάδας σαν τον Ολυμπιακό, «Είναι μια πολύ δύσκολη έδρα και μια άκρως επιθετική ομάδα. Έχει πολλούς τρόπους που επιτίθεται, είτε από τα άκρα είτε με αντεπιθέσεις. Έχουμε κάνει την ανάλυση του αντιπάλου. Η σκέψη μας όμως είναι πως θα βελτιώσουμε την ΑΕΚ και όχι μόνο πως θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο».

Για το Νίκο Κωστένογλου το ντέρμπι της Κυριακής δεν είναι τελικός, «Δεν αντιλαμβάνομαι το ματς ως τελικό. Δεν είναι ένα παιχνίδι που θα καθορίσει την εξέλιξη είτε της μιας ομάδας, είτε της άλλης. Είναι λάθος να λέμε ότι θα κρίνει την πορεία της ομάδας γιατί ο δρόμος είναι μακρύς και υπάρχουν και τα πλέι οφ. Το όποιο αποτέλεσμα δεν πρέπει να φέρει ούτε υπεραισιοδοξία, ούτε απογοήτευση».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο