LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 24 Οκτωβρίου 2019 17:55

Novartis: Ο Μανιαδάκης, οι εισαγγελείς και η απάντηση Στουρνάρα στα “πυρά”

Οι αναφορές από τον μάρτυρα στην πολύκροτη υπόθεση και η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μαίνεται ο σάλος από τις δηλώσεις Γεωργιάδη. Στον Άρειο Πάγο κατέθεσε ο Καλογήρου.

Νοβάρτις - Παπαγγελόπουλος - Στουρνάρας - Μανιαδάκης

O πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου κλήθηκε την Πέμπτη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου προκειμένου να καταθέσει για τους δικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis. Ο κ. Καλογήρου κατέθεσε ενώπιον των Αντιεισαγγελέων του Αρείου Πάγου, Ζαχαρή και Σοφουλάκη, μετά από την αναφορά στο όνομα του από τον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή ο οποίος αναφέρθηκε σε συνάντηση στο Υπουργείο, κατά τη διάρκεια της θητείας του, με θέμα την απομάκρυνση της Εισαγγελέως κατά της διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη.

Ο κ. Καλογήρου μετά το πέρας της κατάθεσής του έφυγε, αρνούμενος να προβεί σε δηλώσεις. Την Τετάρτη πάντως, η πρώην Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου, η οποία σύμφωνα με τον κ. Αγγελή επίσης μετείχε στη συνάντηση,  φέρεται να διέψευσε ότι έγινε τέτοιο ραντεβού.

«Πυρά» Παπαγγελόπουλου και ΣΥΡΙΖΑ κατά Στουρνάρα

Νέα πυρά κατά του Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, με δήλωση του στην οποία αναφέρεται σε δημοσιεύματα για ισχυρισμούς του Νίκου Μανιαδάκη σχετικά με τον πρώην Υπ. Οικονομικών και νυν Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας. 

Στην δήλωση του, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος αναφέρει «το τοπίο άρχισε να ξεκαθαρίζει. Η αλήθεια για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους έρχεται στο φως. Οι εκκωφαντικές αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών κορυφώθηκαν με τους ισχυρισμούς του κ. Μανιαδάκη ότι ο κ. Στουρνάρας του είπε ότι όταν αλλάξει η κυβέρνηση ο ίδιος, ο κύριος Στουρνάρας δηλαδή, με άλλα δύο πολιτικά πρόσωπα, είχαν αποφασίσει να τσακίσουν τους εισαγγελείς και τους μάρτυρες. Το πρόβλημα πλέον δεν είναι πρόβλημα των προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση και θέμα μόνο της Δικαιοσύνης αλλά έχει μετατραπεί σε πρόβλημα της Δημοκρατίας. Η Δικαιοσύνη είμαι βέβαιος πως θα πράξει το καθήκον της. Η Δικαιοσύνη πρέπει να ερευνήσει άμεσα τους ισχυρισμούς του κ. Μανιαδάκη ότι ο κ. Στουρνάρας με άλλα δύο πολιτικά πρόσωπα θα τσακίσουν εισαγγελείς και μάρτυρες όταν γίνει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία. Ενέργειες σαν αυτή που περιγράφει ο κ. Μανιαδάκης και οι παρακρατικές μαφιόζικες μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι πραγματικοί σκευωροί και ένοχοι με τα ελάχιστα γιουσουφάκια τους στον Τύπο, όπως θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα, αποτελούν ντροπή για τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη. Το υπόσχομαι. Ο ελληνικός λαός θα μάθει όλη την αλήθεια και είμαι βέβαιος πως η Δικαιοσύνη θα ερευνήσει τα πάντα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, διά του εκπροσώπου Τύπου του, Αλέξη Χαρίτση, ζήτησε «την άμεση εισαγγελική παρέμβαση και διερεύνηση των καταγγελιών των τριών εισαγγελέων διαφθοράς που ερευνούν το μεγάλο σκάνδαλο Novartis».

Στην δήλωση του, ο κ. Χαρίτσης αναφέρει «Οι νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις των Εισαγγελέων για τις παρασκηνιακές πιέσεις και τις μεθοδεύσεις συγκάλυψης στο σκάνδαλο Novartis αλλάζουν την πορεία εργασιών της Προανακριτικής Επιτροπής και επιβεβαιώνουν για ποιο λόγο ΝΔ και ΚΙΝΑΛ προσπαθούν να εξαιρέσουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από αυτήν. Γιατί φοβούνται τις εξελίξεις και τις αποκαλύψεις που έρχονται. Οι εισαγγελείς διαφθοράς αποκαλύπτουν ότι ο Γιάννης Στουρνάρας  απείλησε τον κ. Μανιαδάκη πως «όταν αλλάξει η κυβέρνηση, ο ίδιος με άλλα δύο πολιτικά πρόσωπα, θα τσακίσουν Εισαγγελείς και μάρτυρες». Ο κ. Στουρνάρας λοιπόν, μαζί με τη ΝΔ, οφείλουν να απαντήσουν άμεσα για τη συνωμοσία εναντίον της Δικαιοσύνης και του δημοσίου συμφέροντος: 

  1. Είναι αλήθεια ότι εκβίαζαν και απειλούσαν τον τότε προστατευόμενο μάρτυρα, κ. Μανιαδάκη, για να αλλάξει τις καταθέσεις του στο σκάνδαλο Novartis;
  2. Είναι αλήθεια πως χρησιμοποιούσαν τον κ. Μανιαδάκη σε διατεταγμένη υπηρεσία για να εκφοβίσουν τους εισαγγελείς που ερευνούσαν τη Novartis;
  3. Ποια είναι τα άλλα δύο πολιτικά πρόσωπα με τους οποίους απειλούσαν ότι «θα τσακίσουν εισαγγελείς και μάρτυρες»;

Αναμένουμε την άμεση εισαγγελική παρέμβαση και διερεύνηση των καταγγελιών των τριών εισαγγελέων διαφθοράς που ερευνούν το μεγάλο αυτό σκάνδαλο».

Στουρνάρας: κατασκευάσματα που προδίδουν πανικό 

Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, απαντώντας σε αναφορές περί ισχυρισμών του Νίκου Μανιαδάκη προς τους εισαγγελείς διαφθοράς περί απειλών που δεχόταν για την υπόθεση Novartis αλλά και όσων φέρεται να υποστήριξε για διαλόφους που αναφέρει ότι είχε με τον πρώην Υπ. Οικονομικών, έκανε μια μακροσκελή δήλωση, κάνοντας λόγο για ανυπόστατες αναφορές, οι οποίες όπως σημειώνει εκθέτουν τους ίδιους τους δικαστικούς λειτουργούς, αναδεικνύοντας μάλιστα και λανθασμένες πράξεις ή παραλείψεις τους, καταλήγοντας ότι πρόκειται για κατασκευάσματα που προδίδουν πανικό.

Στην δήλωση του, ο Γιάννης Στουρνάρας επισημαίνει ότι «Το έγγραφο των τριών, ήδη κατηγορουμένων, εισαγγελέων που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, μόνον θυμηδία προκαλεί. Ισχυρίζονται οι τρεις εισαγγελείς ότι ο κ. Μανιαδάκης τον Οκτώβριο –Νοέμβριο 2018 τους ανέφερε ότι τάχα τον εξεβίασα απειλώντας τον ότι «όταν αλλάξει η κυβέρνηση ο ίδιος με δύο άλλα πολιτικά πρόσωπα είχαν αποφασίσει να τσακίσουν τους εισαγγελείς» κλπ. Δηλαδή: 1ον) Ισχυρίζονται ότι ο προστατευόμενος μάρτυρας τους δήλωσε ότι απειλείται και παρά ταύτα ουδέν έπραξαν! 2ον) Μετά από ένα περίπου έτος ενώ γνώριζαν την υποτιθέμενη εκβίασή μου έσπευσαν να με απαλλάξουν σαν να μη συμβαίνει τίποτε! Ομολογούν δηλαδή ότι απήλλαξαν έναν ένοχο και παρέλειψαν τη δίωξη μου καίτοι γνώριζαν ότι είχα τελέσει αξιόποινες πράξεις και με τον παλαιό ΠΚ που επικαλούνται αλλά και με τον νέο, αφού ο νέος τέθηκε σε ισχύ τον Ιούλιο 2019, αυτοί δε έθεσαν την υπόθεση μου στο αρχείο τον Αύγουστο 2019. Επίσης δεν αντιλαμβάνονται οι συκοφάντες μου, έτερο σημαντικό νομικό σφάλμα τους που ιδρύει και δική τους ποινική ευθύνη, ότι δηλαδή: Αν πράγματι «απείλησα» τον κ. Μανιαδακη και αν «ενεποίησα» φόβο στους εισαγγελείς και ιδίως αν συντρέχουν όντως οι προϋποθέσεις του άρθρου 167Α ΠΚ (που έτσι κι αλλιώς δεν εφαρμόζεται) Tότε κακώς-κάκιστα με απήλλαξαν και παρανόμως έθεσαν στο αρχείο την υπόθεση μου. Παραδέχονται δηλαδή (και ουσιαστικά αυτοκαταγγέλλονται) ότι διέπραξαν κατάχρηση εξουσίας. Δηλαδή οι τρεις εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι με την πράξη μου επιχείρησα να τους ωθήσω , όπως απαιτεί το άρθρο 167 Α νέου ΠΚ: Είτε στην ενέργεια πράξης που ανάγεται στα καθήκοντά τους είτε στην παράλειψη νόμιμης πράξης είτε στην ευνοϊκή μεταχείριση μου. Ισχυρίζονται δηλαδή ότι η αρχειοθέτηση δεν ήταν νόμιμη;

3ον) Παραδέχονται ότι προστατευόμενος μάρτυς είναι ο κ. Μανιαδάκης χωρίς να έχουν την προς τούτο εξουσία. 4ον) Εντελώς αντιφατικά και διαψεύδοντας τον εαυτό τους ισχυρίζονται αφενός μεν ότι πληροφορήθηκαν τα περί «εκβιάσεως» το 2018 αφετέρου ότι «τώρα μαθαίνουν» ότι πράγματι συναντηθήκαμε με τον κ. Μανιαδάκη. Δηλαδή το 2018 δεν το έμαθαν; 5ον) Εντελώς ανεπίτρεπτα για εισαγγελικό λειτουργό επικαλούνται για πράξη του 2018 (την κατά φαντασία «εκβίαση» νόμο του 2019 (το άρθρο 167Α του νέου ΠΚ που δεν υπήρχε τότε), αγνοώντας στοιχειώδεις ποινικούς κανόνες. 6ον) Επικαλούνται εφαρμογή του άρθρου 330 ΠΚ που προϋποθέτει για την εφαρμογή του να εξαναγκάσει ο δράστης άλλον σε πράξη παράλειψη ή ανοχή για τις οποίες ο παθών δεν είχε υποχρέωση ενώ δεν αναφέρουν κάποια τέτοια πράξη στην οποία επιχείρησα τάχα να τους εξαναγκάσω, πράγμα ασυγχώρητο για εισαγγελείς με πείρα, και αντιθέτως αναφέρουν ότι σκοπός μου ήταν να προκληθεί σ’ αυτούς «φόβος κατά το χειρισμό της υπόθεσης» δηλαδή απειλή, άρθρο 333 ΠΚ, για την οποία απαιτείται έγκληση.

Παρ’ όλα αυτά οι τρεις εισαγγελείς δεν εξηγούν έτερα ανομήματα της προκαταρτικής εξέτασης που διεξήγαγαν, ήτοι: Γιατί παρέμειναν αδρανείς όταν σωρεία ειδήσεων δημοσιευόταν από τις φιλικές προς το καθεστώς εφημερίδες (άρθρο 252 ΠΚ); Γιατί με κρατούσαν όμηρο επί σχεδόν 2 έτη χωρίς στοιχεία με μακρόχρονη δριμεία βλάβη της τιμής και υπόληψής μου αλλά και επιβάρυνση του έργου μου ως Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος; Γιατί χαρακτήρισαν παρανόμως ως μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος χωρίς να συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου; Το βασικότερο όμως όλων είναι ότι ο ίδιος ο κ. Μανιαδάκης έχει ήδη μιλήσει. Εξερχόμενος από το γραφείο του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου στις 17 Οκτωβρίου του 2019 όπου έδωσε κατάθεση, μίλησε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και περιέγραψε τα πραγματικά περιστατικά που περιέχονται στα δικόγραφά του. Όλα τα υπόλοιπα είναι κατασκευάσματα και προδίδουν πανικό».

Γ. Στουρνάρας - Novartis - κατάθεση

Μανιαδάκης στον ΑΝΤ1: δεν δέχθηκα απειλές από τον Στουρνάρα

Σε κατηγορηματική διάψευση όσων δημοσιοποιήθηκαν μέσω της αναφοράς των εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς (στο πλαίσιο των εξηγήσεων που έδωσαν για το αίτημα εξαίρεσή τους από τον Αν. Λοβέρδο) προχώρησε ο πρώην προστευόμενος μάρτυρας και νυν κατηγορούμενος στην υπόθεση Novartis, Νίκος Μανιαδάκης.

Ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, διέψευσε τους ισχυρισμούς των εισαγγελέων Διαφθοράς ότι το διάστημα Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2018 συναντήθηκε μαζί τους και τους μετέφερε πως δέχτηκε απειλές από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, τόσο προς τον ίδιο όσο και προς τους εισαγγελείς.

Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1: Τσίπρας και Πολάκης μπορούν να κουνούν το δάχτυλο και δεν μπορώ εγώ;

Όλα αυτά, ενώ μαίνεται ο σάλος μετά τις δηλώσεις του Αδ. Γεωργιάδη περί πιθανού χρηματισμού του Αλέξη Τσίπρα και του Παύλου Πολάκη. Το πρωί της Πέμπτης, ο Υπ. Ανάπτυξης, εξαπέλυσε νέα επίθεση στον πρώην Πρωθυπουργό, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», όπου επανάλαβε τις διευκρινίσεις για την απάντησή του σε ερώτηση σε ντοκιμαντέρ για την Novartis.

«Μετά από αυτήν τη δήλωση επί τέσσερις μέρες ο Τσίπρας έλεγε να αποκαλύψω ποιοι πολιτικοί χρηματίζονται», είπε ο Υπουργός Ανάπτυξης και σημείωσε ότι, ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να «υποστεί τις συνέπειες». «Η κυβέρνηση Τσίπρα άλλαξε την τιμολόγηση των φαρμάκων, με τρόπο που ωφελήθηκαν οι εταιρείες και δεν έβγαλαν τις τιμές γιατί θα έβλεπε ο λαός πόσο μεγάλες ήταν οι αυξήσεις», κατηγόρησε εκ νέου την προηγούμενη κυβέρνηση και διερωτήθηκε «αν μπορεί ο Πολάκης και ο Τσίπρας μας κουνάνε το δάχτυλο και μας λένε ότι τα πήραμε, εγώ δεν μπορώ; Αυτοί μπορούν κι εγώ δεν μπορώ;». Εκφράζοντας την ένστασή του στην πολιτική πρακτική είπε ωστόσο ότι, «το σωστό είναι κανένας να μην κάνει εικασίες για κανέναν και κανένας να μην αμφισβητεί την αθωότητα κανένα», όμως, «όσο επιλέγουν να δηλητηριάσουν την πολιτική ζωή με εικασίες, θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες από τις εικασίες και εκείνοι».

 «Εγώ θα είμαι στα μανταλάκια με το ‘άκουσα’ και το ‘πιστεύω’ και εκείνος δε θα ελεγχθεί;», είπε και κατηγόρησε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι «έβαλαν τη χυδαιότητα στην πολιτική ζωή με τους ψευδομάρτυρες» οπότε θα πρέπει «να είναι έτοιμοι να τα υποστούν όλα». Καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να γίνει «αξιοπρεπής πολιτικός, ώστε να αντιμετωπίζεται έτσι», τον κατηγόρησε ότι γνώριζε τους μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος, αφού όταν ακούστηκαν τα ονόματά τους κατά τη διαδικασία της προκαταρκτικής εξέτασης, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ γνώριζαν την ιδιότητά τους. Ερωτηθείς, πάντως, αν θα γίνει προκαταρκτική για την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε αρνητικά, επαναλαμβάνοντας την κυβερνητική γραμμή ότι, «η κυβέρνηση θα προχωρήσει βάσει των πραγματικών αποκαλύψεων που θα γίνουν μέσα από την επιτροπή».

Δελτίο Ειδήσεων - ΑΝΤ1 - Αδ. Γεωργιάδης

Διευκρινίσεις για τη δήλωσή του ότι «Τσίπρας και Πολάκης μπορεί να χρηματίστηκαν από τη Novartis», είχε δώσει ο κ. Γεωργιάδης από την Τετάρτη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όπου είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου «αν είχα στοιχεία θα είχα πάει στον εισαγγελέα. Όταν Πολάκης και Τσίπρας λένε ότι είμαι διεφθαρμένος χωρίς στοιχεία, ήθελα να τους δείξω ότι με τον ίδιο  τρόπο οι κατηγορίες μπορεί να επιστρέψουν σε αυτούς. «Είμαστε αναγκασμένοι να μιλάμε με την Novartis, για το καλό του λαού, όπως έκανε και η κυβέρνηση Τσίπρα», πρόσθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης, ο οποίος σχολιάζοντας δήλωση του Σταύρου Κοντονή ό,τι ως υπουργός Δικαιοσύνης λειτουργούσε θεσμικά, αναρωτήθηκε: «άρα ο κ. Παπαγγελόπουλος δεν λειτουργούσε;»…

Η θεσμική διάσταση Κοντονή

Ο πρώην Υπ. Δικαιοσύνης, ερωτηθείς από τον Real FM γιατί στο επίκεντρο των καταγγελιών βρίσκεται ο κ. Παπαγγελόπουλος, που ήταν Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης και όχι ο ίδιος που ήταν υπουργός, αποκρίθηκε «Δεν θέλω να μπω σε μια αντιπαράθεση με τον κ. Παπαγγελόπουλο. Εγώ προσπάθησα να λειτουργήσω και λειτούργησα θεσμικά σε όλη αυτή την διαδικασία. Ήμουν ο άνθρωπος που έστειλε την υπόθεση στη Δικαιοσύνη όταν η Γενική Γραμματεία Καταπολέμησης της Διαφθοράς και ο κ. Παπαγγελόπουλος δεν είχαν πάρει χαμπάρι περί τίνος επρόκειτο. Και μάλιστα τον είχα ρωτήσει τότε, τι γίνεται με αυτή την ιστορία και είχαν μαύρα μεσάνυχτα όλοι τους. Και αναγκάστηκα και την έστειλα στη Δικαιοσύνη για να διερευνηθεί η υπόθεση. Τότε θυμάστε υπήρχαν σωρεία δημοσιευμάτων ότι διενεργείται έρευνα από το FBI και τις ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ, και υπάρχει πιθανότητα εμπλοκής μεγάλου αριθμού γιατρών και ιδιωτών και του ΕΣΥ».

ΒΟΥΛΗ - ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ

Γεροβασίλη: να πάρει θέση ο Μητσοτάκης

Η Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στην ΕΡΤ1 και αναφερόμενη στις δηλώσεις Γεωργιάδη, είπε ότι ο κ. Γεωργιάδης έχει πει στο ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης ότι η Novartis χρηματίζει και πολιτικούς, αλλά σώζει και ζωές. «Στη προσπάθεια να ανασκευάσει χρησιμοποιεί κινήσεις αντιπερισπασμού, γνωστή γκαιμπελική μέθοδος», είπε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε: «Καλό θα ήταν ο κ. Μητσοτάκης να σκεφτεί αν ταυτίζεται με αυτές τις δηλώσεις. Διότι όταν δεν διαχωρίζεις τη θέση σου, ταυτίζεσαι. Θα πρέπει, ως Πρωθυπουργός της χώρας σήμερα, να πάρει την ευθύνη για όλα αυτά που εκτοξεύονται με τέτοιους τρόπους».

Καταθέτει στον Άρειο Πάγο ο Γεωργιάδης

Στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει κληθεί να καταθέσει την Παρασκευή, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνις Γεωργιάδης, για τον οποίο ακόμη η Εισαγγελία Διαφθοράς δεν έχει αποφανθεί για την αρχειοθέτηση ή μη της δικογραφίας ως προς το σκέλος που τον αφορά.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…Χθες 20:53 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα της κάλπης των ευρωεκλογών, μπορεί και πρέπει να σηματοδοτήσει τη σταθερότητα της χώρας μας.

Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της ΚυριακήςΧθες 18:59 | Ειδήσεις

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1, για τη στυγερή δολοφονία της Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία”Χθες 23:21 | Ειδήσεις

Τι απαντάει ο Λευκός Οίκος στους ισχυρισμούς της Τεχεράνης, ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν για την επίθεση.

Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)Χθες 22:31 | Ειδήσεις

Ο δράστης που έχει συλληφθεί, τον μαχαίρωσε μπροστά σε έντρομους πιστούς.  Εκτός από τον ιερέα μαχαίρωσε άλλα τρία άτομα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τη Δάφνη (εικόνες)23:59Missing Alert για την εξαφάνιση 15χρονης23:47ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία” 23:36Χανιά: λουόμενος έχασε τη ζωή του από πνιγμό23:24Ερντογάν για Ισραήλ: Πρέπει να σταματήσουμε τις βάρβαρες επιθέσεις του23:13Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)23:02ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία την Τρίτη22:50Δραματική διάσωση 6χρονης από τη θάλασσα – Κόπηκε το σχοινί που την τραβούσαν22:37Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στα πράσινα… το θρίλερ του ΟΑΚΑ22:26Χανιά - τροχαίο: Φονική σύγκρουση αυτοκινήτων (εικόνες)22:14Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Το υπέρογκο κόστος της αναχαίτισης των drones22:02Βρετανία: Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας αναχαίτισαν ιρανικά drone21:51Χαρδαλιάς: 101 εκατομμύρια ευρώ για 40 έργα στην Αθήνα21:39Χατζηδάκης: “Δικαίωμα στη Λήθη”, μια κίνηση ανθρωπιάς για τους επιζώντες από καρκίνο21:28Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” οι νεαροί που έκαναν δεκάδες ένοπλες ληστείες (βίντεο)21:15Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…21:01Γιάννης Φέρτης: Το συγκινητικό αντίο της Φίνος Φιλμ (βίντεο)20:48Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της Κυριακής20:34Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη20:21Καλλιθέα: Ανήλικος πωλούσε παράνομα φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα20:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο