LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 23 Οκτωβρίου 2019 06:23

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης

Στον Σκορπιό ο Ήλιος. Τι σημαίνει για τα υπόλοιπα ζώδια. Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

Ζώδια - αστρολογία

ΚΡΙΟΣ: Με τον Ήλιο να περνάει στο Σκορπιό το ενδιαφέρον σoυ στρέφεται στις εναλλακτικές επιλογές που μπορεί να έχεις προκειμένου να βρεις κάποιες λύσεις στον οικονομικό τομέα, κυρίως επωφελούμενος της ευεργεσίας κάποιων άλλων ίσως με τη μορφή μιας κληρονομιάς ή κάποιου έκτακτου βοηθήματος. Από την άλλη η σεξουαλική σου ζωή παίρνει μπρος και δε σου αρκεί μία απλή εκτόνωση, αλλά προσπαθείς να πετύχεις την απόλυτη σωματική και συναισθηματική ένωση με τον σύντροφο σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Από σήμερα ο Ήλιος περνάει στο Σκορπιό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στους σημαντικούς άλλους της ζωής σου, είτε αυτός είναι ο σύντροφός σου είτε ο κολλητός σου είτε όμως και κάποιος σημαντικός εχθρός που μπορεί να έχεις και τον οποίο δεν μπορείς να τον αφήνεις άλλο να αλωνίζει ελεύθερος. Μπαίνουμε σε μία περίοδο που θα χρειαστεί να αναλάβεις δράση και να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα τα οποία σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να σηματοδοτήσουν μία ρήξη, από την άλλη όμως μπορεί να αναγεννήσουν και κάποιες σχέσεις που φαινόταν να έχουν πάρει την κατηφόρα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Από απόψε που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα σου και κυρίως όσο αυτή έχει να κάνει με τα εργασιακά. Τις επόμενες λοιπόν μέρες μπορεί να πάρεις αποφάσεις που θα σηματοδοτήσουν κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου ενώ είναι πολύ πιθανό να κάνεις και κάποια ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου. Μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσεις ότι και ο τρόπος ζωής σου χρειάζεται να αλλάξει, κυρίως προς όφελος της υγείας σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Άλλη μία θετική συγκυρία για τα ερωτικά σου σηματοδοτεί το πέρασμα του Ήλιου στο Σκορπιό από σήμερα το βράδυ. Εκεί είναι που θα στραφεί το ενδιαφέρον σου και θα θελήσεις από τη μία να κλείσεις κάποια κεφάλαια που δε σου προσφέρουν καμία ευχαρίστηση κι από την άλλη να ανοίξεις νέα που θα σου δώσουν το κίνητρο να γίνεις πιο δημιουργικός και να ζήσεις τη ζωή σου με περισσότερο πάθος. Ακόμα κι αν δεν καταλήξεις σε μία σχέση η επόμενη περίοδος θα σου δώσει την ευκαιρία να βρεις τι είναι αυτό που σε φοβίζει ή που γενικότερα λειτουργεί ανασταλτικά στο να αφεθείς.

ΛΕΩΝ: Με τον Ήλιο από απόψε το βράδυ να περνάει στο ναδίρ του ωροσκοπίου σου, το οποίο βρίσκεται στη ζωδιακή περιοχή του Σκορπιού ξεκινάει μία περίοδος η οποία μπορεί να φέρει στο φως κάποιες ανασφάλειες σου αλλά και κάποιες συναισθηματικές σου ανάγκες που μέχρι τώρα αγνοούσες ή απόφευγες να δεις προτάσσοντας τη λογική. Παράλληλα, το ενδιαφέρον εστιάζεται στο σπίτι και στις οικογενειακές υποχρεώσεις, όπου κι εκεί καλείσαι να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα που μπορεί μέχρι τώρα να φοβόσουν να αγγίξεις ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και οικονομικά οφέλη που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία ή την καλύτερη διαχείριση του οικογενειακού σου προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από απόψε το βράδυ που ο Ήλιος περνάει στο Σκορπιό το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις σχέσεις με κάποια συγγενικά σου πρόσωπα και κυρίως με τα αδέρφια σου, οι οποίες έχουν κάποια μελανά σημεία, τα οποία θα πρέπει να ξεκαθαριστούν. Ενδεχομένως να έρθουν στο φως κάποιες πληροφορίες που δε θα ήθελες να διαρρεύσουν, γεγονός που ίσως σε φέρει σε δυσμενή θέση σχετικά με κάποιες συμφωνίες που μπορεί να βρίσκονται στα σκαριά. Καλό λοιπόν θα είναι να κινηθείς πολύ προσεκτικά και με σχέδιο εάν θέλεις να αποφύγεις τις μεγάλες υποχωρήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Ο Ήλιος αποχαιρετά το ζώδιό σου και από απόψε το βράδυ περνάει στο Σκορπιό στρέφοντας ακόμα περισσότερο την προσοχή σου και το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την περιουσία σου και τα γενικότερα οικονομικά δεδομένα στη ζωή σου. Θα νιώσεις την ανάγκη να διασφαλιστείς, ενώ είναι πολύ πιθανό να θελήσεις να ακολουθήσεις μία πιο συντηρητική τακτική στη διαχείριση των εξόδων σου. Από την άλλη, στα αισθηματικά σου, το πείσμα σου και η ζήλια σου μπορεί να ξεφύγουν και να δημιουργήσουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από απόψε ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και είναι μία πολύ σημαντική περίοδος για εσένα, κατά την οποία θα έχεις τη δυνατότητα να υλοποιήσεις σημαντικούς στόχους και να κοιτάξεις πως θα προωθήσεις τα συμφέροντά σου. Είναι μία περίοδος κατά την οποία θα μπορείς πολύ εύκολα να κερδίσεις τις εντυπώσεις, γιατί τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σου. Όμως αυτό που θα πρέπει να διαχειριστείς είναι την αυτοκαταστροφική σου πλευρά, η οποία μπορεί να σε κάνει να αποκτήσεις συμπεριφορές που θα προκαλέσουν τις αντιδράσεις των ανθρώπων γύρω σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Άγχη, στρες, αγωνίες, φοβίες... όλα όσα λειτουργούν υποσυνείδητα και δε σε αφήνουν να αναπνεύσεις έρχονται στο φως με το πέρασμα του Ήλιου στο Σκορπιό από σήμερα το βράδυ. Όσο κι αν αυτό σε τρομάζει, θα δεις ότι είναι μία πολύ χρήσιμη περίοδος κατά την οποία εάν δε φοβηθείς να έρθεις αντιμέτωπος με τα “τέρατα” θα καταφέρεις πολύ σύντομα να νιώσεις πιο ελεύθερος και πιο δυνατός. Παράλληλα ίσως έχει έρθει ο καιρός να δεις κατάματα κάποιες κρυφές σου επιθυμίες που όσο τις καταπιέζεις δεν κερδίζεις τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τον Ήλιο από απόψε το βράδυ να περνάει στη ζωδιακή περιοχή του Σκορπιού θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα ως προς το τι είναι σημαντικό για την πορεία της ζωής σου και τι όχι και να μπορέσεις να χαράξεις μία πιο ξεκάθαρη διαδρομή. Από την άλλη είναι μία περίοδος που ευνοεί τη συλλογική δουλειά γι’ αυτό καλό θα ήταν όποτε σου δίνεται η επιλογή να την προτιμάς. Τέλος το ενδιαφέρον σου θα στραφεί και σε κάποιες φιλικές σου σχέσεις όπου μπορεί να επενδύσεις περισσότερο χρόνο το επόμενο διάστημα προκειμένου να τις αναθερμάνεις .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από σήμερα το βράδυ που ο Ήλιος θα περάσει στο ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου, δηλαδή στο Σκορπιό, μπαίνεις σε μία περίοδο αποφάσεων και ενεργειών οι οποίες είναι ικανές να αναδιαμορφώσουν σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Είναι λοιπόν πιθανό το επόμενο διάστημα να πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα αλλάξουν τα δεδομένα στην καριέρα σου ή ακόμα και στο γάμο σου. Στους παραπάνω τομείς χρειάζεσαι ανανέωση και τα κίνητρα εκείνα που θα σε βοηθήσουν να αποδώσεις καλύτερα. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να προβάλλεις τα ταλέντα σου, όμως θα πρέπει να κοιτάξεις να διατηρήσεις μόνος σου κάποια επίπεδα μετριοφροσύνης.

ΙΧΘΥΣ: Αν σε απασχολεί το κομμάτι γνώσεις, μόρφωση, εμπειρίες και γενικότερα νιώθεις την ανάγκη να ανακαλύψεις μία άλλη πλευρά της ζωής το επόμενο διάστημα που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο Σκορπιό θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες για να το πετύχεις. Ίσως θελήσεις να ταξιδέψεις και να συναναστραφείς νέους διαφορετικούς ανθρώπους που έχουν να σου δώσουν τη δικιά τους οπτική για τα πράγματα. Από την άλλη θα έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις κάποια νομικά ζητήματα, αλλά και να αναθεωρήσεις τη δική σου προσωπική ηθική για πολλά πράγματα γύρω σου.

Πηγή: astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούςΣήμερα 07:32 | Ειδήσεις

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν. Πόσο θα διαρκέσουν τα φαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση καιρού.

Σύνοδος Κορυφής: Τα συμπεράσματα για την ΤουρκίαΣήμερα 07:20 | Ειδήσεις

Στην συνεδρίαση της Τετάρτης, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο υιοθέτησε συμπεράσματα για την Τουρκία.

Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητοΣήμερα 06:51 | Τοπικά Νέα

Πως έγινε το τροχαίο. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο νεαρός ποδηλάτης, που διασωληνώθηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ στο σημείο, όπου έγινε το ατύχημα.

Βραζιλία: Πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα ως... εγγυητή για δάνειο (βίντεο)Σήμερα 07:46 | Ειδήσεις

"Θείε, με ακούς; Πρέπει να υπογράψεις" ακούγεται να λέει η γυναίκα στον 68χρονο νεκρό, τον οποίο κινεί προσπαθώντας να πείσει ότι είναι εν ζωή.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“The 2night show” – Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Η μετανάστευση, το παρατσούκλι και το… “ευχάριστο ατύχημα” (βίντεο)08:24Conference League: Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την Ιστορία08:10Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος… “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου07:57Βραζιλία: Πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα ως... εγγυητή για δάνειο (βίντεο)07:44Καιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς07:30Σύνοδος Κορυφής: Τα συμπεράσματα για την Τουρκία07:17Απαξίωση της πολιτικής ή εύκολη και δοκιμασμένη λύση;07:03Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο06:50Champions League: Ρεάλ και Μπάγερν στα ημιτελικά06:36Σημεία για rapid test δωρεάν την Πέμπτη06:23Καιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:09Δικηγόρος έκανε λάθος “κλικ” και “έδωσε” διαζύγιο σε άλλο ζευγάρι23:59Ρέθυμνο: Ένστολοι έσωσαν 6χρονη από πνιγμό23:46Viral ο ψαράς που…βάφτηκε με μελάνι σουπιάς (βίντεο)23:32Τρεις συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)23:18Ισπανία – Ιταλία: Το δικαίωμα στην άμβλωση έφερε διπλωματική αντιπαράθεση23:04Άργος - Μυκήνες: Η Ολυμπιακή Φλόγα έγινε δεκτή με ενθουσιασμό (εικόνες)22:51Παναθηναϊκός – Παπαθανάσης: Ξεκινάνε τα χωματουργικά στο νέο γήπεδο22:37Δώρα επικουρικών συντάξεων: Στο Ειδικό Δικαστήριο η υπόθεση της κατάργησης22:25Εποχικές λοιμώξεις: Πρόληψη και αντιμετώπιση22:11
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο