LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 18 Οκτωβρίου 2019 19:29

Καιρός: μπόρες και καταιγίδες το Σάββατο

Που και πότε θα είναι τοπικά ισχυρά τα φαινόμενα. Πως θα κινηθεί ο υδράργυρος. Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

AP - Φθινόπωρο - βροχές - καταιγίδες - κακοκαιρία - καιρός

Το Σάββατο, στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, τοπικά ισχυρές πιθανώς πρόσκαιρα στα νότια. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες στα ηπειρωτικά, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες, στα κεντρικά και νότια. Τοπικές ομίχλες θα εκδηλωθούν τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι, θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Στο Αιγαίο θα φυσούν βοριάδες, μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Για την Αττική προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες αναμένονται τις πρωινές και βραδινές ώρες. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, ασθενείς σε ένταση. Ο υδράργυρος θα δείξει από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Τοπικές ομίχλες θα αναπτυχθούν τις πρωινές και βραδινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί, ασθενείς σε ένταση. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 13 και 24 βαθμών Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικές ομίχλες θα εκδηλωθούν τις πρωινές και βραδινές ώρες. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, ασθενείς σε ένταση. Ο υδράργυρος θα δείξει από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές μπόρες και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στην δυτική Πελοπόννησο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη αναμένεται τις πρωινές και βραδινές ώρες. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, ασθενείς σε ένταση. Το θερμόμετρο θα δείξει από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές μπόρες και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στην ανατολική Πελοπόννησο και στα ορεινά της ανατολικής Στερεάς. Τοπικές ομίχλες θα αναπτυχθούν τις πρωινές και βραδινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, ασθενείς σε ένταση. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 12 και 27 βαθμών Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στην Κρήτη, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, που πιθανώς πρόσκαιρα στα νότια να είναι και τοπικά ισχυρές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, ασθενείς σε ένταση. Από τις απογευματινές ώρες θα φυσούν τοπικά βόρειοι άνεμοι, έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται παροδικές νεφώσεις, κυρίως στα νότια. Τοπικές ομίχλες θα εκδηλωθούν τις πρωινές και βραδινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 2-3 βαθμούς χαμηλότερα).

Ο καιρός την Κυριακή

Για την Κυριακή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη. Περιορισμένη θα είναι η ορατότητα ή κατά τόπους θα αναπτυχθούν ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι, θα πνέουν μεταβλητοί, 2 με 4 μποφόρ. Στο Αιγαίο θα φυσούν βοριάδες, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, ως προς τις μέγιστες τιμές.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεωνΣήμερα 14:52 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος για την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Άγκυρα.

Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματαΣήμερα 16:18 | Τοπικά Νέα

Ο εφιάλτης μιας 37χρονης στα χέρια του συζύγου της, που την κακοποιούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, απαιτώντας χρήματα για τα χρέη του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Youth League - Ολυμπιακός: Στον τελικό τα “μωρά” των ερυθρόλευκων17:29Anonymous: Χάκαραν τον ισραηλινό στρατό17:16Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:00“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματα16:35Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη 16:21Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τον τόπο της σύγκρουσης16:08Χατζηδάκης: : Η λέξη - κλειδί για Ελλάδα και Ευρώπη είναι η ανταγωνιστικότητα15:54Ελεύθερη πτώση: Παγκόσμιο ρεκόρ από Ρώσους που έπεσαν από την... στρατόσφαιρα! (βίντεο)15:40Γαλλία: Άντρας απειλούσε να ανατιναχτεί έξω από το ιρανικό προξενείο (βίντεο)15:26“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία15:15Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων15:02Πλημμύρες στο Ντουμπάι: Περιορισμός των αφίξεων στο αεροδρόμιο 14:49Θεσσαλονίκη: Έκλεψε μπαταρία από... αναπηρικό αμαξίδιο14:35Ισραηλινή επίθεση - Άγκυρα: Κίνδυνος μόνιμης σύγκρουσης μετά τις τελευταίες εξελίξεις14:22Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε πολυκατοικία (βίντεο)14:08“Απάτητες παραλίες”: οι 198 περιοχές προστασίας στην Ελλάδα13:57Κιμ Γιονγκ Ουν - “Φιλικός Πατέρας”: Το νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Βορειοκορεάτη ηγέτη (βίντεο)13:44Γάζα: Το Κατάρ θα επανεξετάσει τον ρόλο μεσολαβητή για εκεχειρία13:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο