LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 17 Οκτωβρίου 2019 18:24 | Ανανέωση: 17 Οκτωβρίου 2019 18:32

ΔΕΔΔΗΕ: Νέος Πρόεδρος ο Νικόλαος Μπακατσέλος

Ποιος κατέλαβε την κρίσιμη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.

Νικόλας Μπακατσέλος - Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΔΕΔΔΗΕ, την οποία συγκάλεσε η ΔΕΗ ΑΕ ως μοναδικός μέτοχος της εταιρείας αυτής, εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα Προέδρου ο κ. Νικόλαος Μπακατσέλος, επιχειρηματίας και Πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Με την ίδια απόφαση εξελέγη ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου ο κ. Αναστάσιος Μάνος, ναυπηγός μηχανολόγος μηχανικός, υψηλόβαθμο στέλεχος με μακροχρόνια εμπειρία σε ανώτατες διευθυντικές θέσεις του ιδιωτικού τομέα. 

Βιογραφικό Νικόλαου Μπακατσέλου

Ο κ. Νικόλαος Μπακατσέλος είναι ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της “Πυραμίς Μεταλλουργία Α.Ε.” και της “Pyramis Deutschland GmbH”. Στο παρελθόν διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος στην  Imperium ΑΕΕΧ” και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στην “Egnatia Bank Securities S.A.” καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος στην “Εκδοτική Βορείου Ελλάδος Α.Ε.”. 

Από τον Φεβρουάριο του 2014 έως τον Ιούνιο 2016 διετέλεσε Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Attica Bank. Υπήρξε Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Διεθνούς Πανεπιστημίου έως τον Ιανουάριο 2014, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΕΔΕ και Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Β. Ελλάδος. Είναι Μέλος της Επιτροπής Υποστήριξης ΕΚΕΤΑ, Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Δημοτικού Σχολείου Anatolia, Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΒΒΕ και Επίτιμος Πρόξενος Βελγίου στην Βόρεια Ελλάδα. Έχοντας υπάρξει, για αρκετά χρόνια Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕλληνοΑμερικανικού Επιμελητηρίου τον Ιούνιο 2010 εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος του AMCHAM και Πρόεδρος της Επιτροπής Β. Ελλάδος και από τον Ιούνιο του 2019 είναι Πρόεδρος του AMCHAM. Έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία στο University of Reading και έχει κάνει Μεταπτυχιακό στα Ναυτιλιακά, Εμπόριο και Οικονομικά στο City University Business School.

Βιογραφικό Αναστάσιου Μάνου

Ο Αναστάσιος Μάνος, έχει γεννηθεί στην Αθήνα το 1978. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το INSEAD στη Γαλλία με υποτροφία από το Ίδρυμα Μποδοσάκη και 
Εμπειρίκιο Ίδρυμα. Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος σε Engineering Management από το Πολυτεχνείο Κρήτης, και πτυχιούχος Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Έχει διατελέσει Διευθυντής Προμηθειών για τα Βαλκάνια για τον πολυεθνικό όμιλο Lafarge Holcim το 2016 με 2018. Στη περίοδο μεταξύ 2010 και 2016 κατείχε σειρά διευθυντικών θέσεων στην εταιρεία ΑΓΕΤ Ηρακλής (μέλος του ομίλου Lafarge) μεταξύ άλλων, Γενικός Διευθυντής Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Εξαγωγών και Κέντρων Διανομής της ΑΓΕΤ Ηρακλής , Προμηθειών καθώς και IS/IT. Ήταν μέλος της Διοικητικής Ομάδας της εταιρείας. Παράλληλα την ίδια περίοδο διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της ναυτιλιακής θυγατρικής εταιρείας ΑΝΕΗ. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως Διευθυντής Έργων - Εξαγορών και Συγχωνεύσεων στην ΔΕΗ Ανανεώσιμες, ως σύμβουλος επιχειρήσεων για τη συμβουλευτική εταιρεία BCG (The Boston Consulting Group), καθώς επίσης και Γενικός Διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών της PQH. Παράλληλα είναι συνιδρυτής νεοφυούς επιχειρήσεων βιοϊατρικής τεχνολογίας. 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠαραιτήθηκε η Μαρία Καρυστιανού από το ΔΣ του Συλλόγου Θυμάτων ΤεμπώνΧθες 23:21 | Ειδήσεις

Η ίδια ανακοίνωσε την αποχώρησή της μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μητσοτάκης: Οι αγρότες μας θα έχουν το χαμηλότερο ηλεκτρικό τιμολόγιο στην ΕυρώπηΧθες 20:11 | Ειδήσεις

«Η κυβέρνηση εξάντλησε τις αντοχές της οικονομίας, στηρίζοντας τους αγρότες όσο ποτέ».

Τέλλογλου για το μπλακ άουτ στα αεροδρόμια: Παρεμβολές λόγω παλαιότητας δείχνει το πόρισμαΧθες 19:22 | Ειδήσεις

«Οι παρεμβολές δεν προήλθαν από εξωτερικό παράγοντα, αλλά από το ίδιο το σύστημα επικοινωνιών».

Χατζηδάκης στον ΑΝΤ1: Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αγρότεςΧθες 19:33 | Ειδήσεις

«Επέμεναν μέσα στην εκπροσώπηση να υπάρχουν άνθρωποι που ελέγχονται ήδη από διάφορες αρχές για παρατυπίες σε σχέση με τις επιδοτήσεις».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα αναλάβουν "πολύ ισχυρή δράση" εάν το Ιράν προχωρήσει σε απαγχονισμούς διαδηλωτών23:59Θετική γνώμη από την Επιτροπή Θεσμών για τον διορισμό νέου προέδρου και αντιπροέδρου στον τομέα ύδατος, της ΡΑΑΕΥ23:44Παραιτήθηκε η Μαρία Καρυστιανού από το ΔΣ του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών23:30ΟΗΕ: Περισσότερα από 100 παιδιά έχουν σκοτωθεί στη Γάζα μετά την εκεχειρία23:20Κύπελλο Ελλάδας - Λεβαδειακός: Εκτός ο τραυματίας Βέρμπιτς από το μεγάλο ματς με την Κηφισιά23:06Αυστρία: 13χρονος βρήκε τον θάνατο όταν παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα στις Άλπεις22:52Ινδία: Άγριος ελέφαντας έχει σκοτώσει 20 ανθρώπους από την αρχή του χρόνου - Τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό του22:38Μπλόκα: Κάθοδο με τρακτέρ και συλλαλητήριο στην Αθήνα θέλουν οι Λαρισαίοι αγρότες22:28Θεοδωρικάκος: Πολύτιμο κεφάλαιο για την Ελλάδα οι βουλευτές της διασποράς22:14Αερολιμένας Αθηνών: Συνελήφθη άνδρας για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών μέσω ταχυδρομικού δέματος22:00Ολυμπιακός: Επιστροφή του Ποντένσε κόντρα στον ΠΑΟΚ21:50Ρωσία: "Κατηγορηματικά απαράδεκτες" οι απειλές των ΗΠΑ έναντι του Ιράν21:40Πετρούπολη: Θύμα απόπειρας βιασμού μια 13χρονη - Συνελήφθη ο δράστης21:30Οικουμενικό Πατριαρχείο: "Ευφάνταστα σενάρια και ψευδείς ειδήσεις" όσα αναφέρουν ρωσικές υπηρεσίες21:20Ant1 Sports: Αύριο διεξάγονται οι τέσσερις προημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδος 21:10Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη20:56Τέλλογλου για το μπλακ άουτ στα αεροδρόμια: Παρεμβολές λόγω παλαιότητας δείχνει το πόρισμα20:42Κωνσταντίνος Φλώρος στον ΑΝΤ1 για Γροιλανδία: Οι Αμερικανοί φοβούνται ότι η Κίνα θα έρθει στην περιοχή μέσω συμπράξεων με ρωσικές εταιρείες20:28Μητσοτάκης: Οι αγρότες μας θα έχουν το χαμηλότερο ηλεκτρικό τιμολόγιο στην Ευρώπη20:18Χατζηδάκης στον ΑΝΤ1: Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αγρότες20:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο