LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 14 Οκτωβρίου 2019 11:13 | Ανανέωση: 14 Οκτωβρίου 2019 11:27

Μεσσηνία: νεκρός ο άνδρας που δέχθηκε επίθεση από τη γυναίκα του

Γυναίκα σκότωσε τον άνδρα της ρίχνοντάς του καυτό νερό και χτυπώντας τον με τον πλάστη...

Σκάλα Μεσσηνίας - Έγκλημα

Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Καλαμάτας άφησε ο 73χρονος άνδρας που κακοποιήθηκε από την 68χρονη σύζυγό του, με την οποία λογομάχησε.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείο, καθώς είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα και βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η γυναίκα του έριξε καυτό νερό προκαλώντας του εγκαύματα και εν συνεχεία τον χτύπησε με ξύλινο πλάστη, ο οποίος βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Η 68χρονη γυναίκα συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον 73χρονο σύζυγό της για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές. Ο 73χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες εξέπνευσε.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας.

Σκάλα Μεσσηνίας - Έγκλημα

Σκάλα Μεσσηνίας - Έγκλημα

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το έγκλημα:

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου: Αυξημένη η κίνηση21:24Γάζα – Κολούμπια: Οι διαμαρτυρίες…ακυρώνουν τη μεγάλη τελετή αποφοίτησης21:10Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο ΑΝΤ1 στο εσωτερικό του ναού (αποκλειστικές εικόνες) 20:57Μάλγαρα: Διακομιδή βρέφους εν μέσω επιστροφής των εκδρομέων (βίντεο)20:43ΗΠΑ - Δίκη Τραμπ: Του επέβαλαν πρόστιμο για 10η φορά! 20:30Γάζα – ΜΜΕ: Το Ισραήλ απορρίπτει την πρόταση εκεχειρίας20:16 Άνω Καστρίτσι Πάτρας: Αναβιώνει το έθιμο της “Λέησης” (εικόνες)20:04Γάζα: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση του πυρός19:52Ανάσταση - κροτίδες: Οι συλλήψεις της ΕΛΑΣ και η “τεράστια” λεία “εκρηκτικών”19:39ΠΑΣΟΚ: Στη Σέριφο ο Ανδρουλάκης - Ποιοι οι επόμενοι προορισμοί ενόψει Ευρωεκλογών (εικόνες)19:25Άγιος Γεώργιος: Στους Γόννους της Λάρισας έγινε πάνω σε άλογα η περιφορά (εικόνες) 19:12Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς18:58Επιστροφή των εκδρομέων με αυξημένη κίνηση στα διόδια18:43Αλβανία - Έντι Ράμα: Οι αναρτήσεις του για την επίσκεψη στην Ελλάδα18:30Τροχαίο στην Τουρκία: Πολύνεκρη σύγκρουση λεωφορείου με μπετονιέρα (εικόνες)18:16Άγιος Γεώργιος στην Ασή Γωνιά: Ευλόγησαν και φέτος τα κοπάδια (εικόνες)18:03Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο Ερντογάν εγκαινίασε την λειτουργία της ως τζαμί (εικόνες)17:49Άφησε την τελευταία του πνοή στο τιμόνι17:36Μακρόν - Σι Τζινπινγκ: Η σημασία της επίσκεψης του προέδρου της Κίνας για την Ευρώπη 17:22Παξοί - Κασσελάκης: Να χτίσουμε ομάδα ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο17:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο