LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 13 Οκτωβρίου 2019 20:56

Μετανιωμένη η παιδοκτόνος της Πετρούπολης (βίντεο)

Η 20χρονη, με τη βοήθεια της μητέρας της, είχε πετάξει το νεογέννητο βρέφος της σε κάδο απορριμμάτων. 

 Δολοφονία - βρέφος - Πετρούπολη

Μετανιωμένη και αποφασισμένη να αρπάξει την ευκαιρία που της έδωσε το Δικαστήριο, είναι η 20χρονη, σήμερα, κοπέλα, που τον Φεβρουάριο του 2018 μαζί με την μητέρα της, σκότωσε και πέταξε το βρέφος της, σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη. 

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας της επέβαλλε ποινή κάθειρξης 5 ετών, μετατρέποντας την κατηγορία από ανθρωποκτονία από πρόθεση σε παιδοκτονία, αναγνωρίζοντας της το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας. 

«Ζητώ συγγνώμη από τον θεό και τους συνανθρώπους μου για την οργή που τους έκανα να αισθανθούν. Αναζητώ και εγώ μία ευκαιρία στην ζωή. Ευχαριστώ την ελληνική Δικαιοσύνη που μου την έδωσε», δήλωσε στην Real News η 20χρονη κοπέλα. 

Σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας της 20χρονης, υποστήριξε ότι όταν είδε την κόρη της να αιμορραγεί, πίστεψε πως είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, κόβοντας τις φλέβες της. 

Στη μητέρα της επιβλήθηκε κάθειρξη 12 ετών, χωρίς την αναγνώριση ελαφρυντικού, ενώ το δικαστήριο ομόφωνα έδωσε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση τους, αφήνοντας τις δύο γυναίκες ελεύθερες, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης τους σε δεύτερο βαθμό. 

«Έμεινα 17 μήνες στη φυλακή, ίσως όχι άδικα. Μου δίνεται η ευκαιρία να ενώσω πάλι την οικογένεια μου και να σκεφτώ τα τραγικά λάθη μου», δήλωσε στην Real News η μητέρα της 20χρονης. 

«Είναι στο σπίτι τους. Η μητέρα έχει πάρα πολλά ψυχολογικά προβλήματα και γι’ αυτό τον λόγο λαμβάνει και θεραπεία. Πάντως, μπορεί η απόφαση για κάποιους να ακούστηκε επιεικής αλλά βασίστηκε αποκλειστικά στον νόμο», ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος των δυο γυναικών Σπύρος Δημητρίου.

Το δικαστήριο επέβαλλε και στις δύο τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισής τους στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους 2 φορές το μήνα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τραμπ: Οι ΗΠΑ προχώρησαν στη σύλληψη δεξαμενοπλοίου που αναχώρησε από τη Βενεζουέλα χωρίς έγκριση23:59ΟΗΕ: Διεξαγωγή ανεξάρτητης έρευνας για τους θανάτους κατά τις διαδηλώσεις στο Ιράν23:46Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου: Επιστροφή στις νίκες για τους ερυθρόλευκους23:36Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως 16 Ιανουαρίου23:26Πάτρα: Παρουσιάστηκε και έκτος κατηγορούμενος για την υπόθεση του θανάτου 30χρονου23:12Χωρίς ταξί η Θεσσαλονίκη για 48 ώρες22:58Ιράν: Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς καταδικάζουν τη βία κατά διαδηλωτών22:44Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε στον αέρα αυτοκίνητο22:30Ουκρανία: Ρωσικές επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην περιοχή της Οδησσού22:16ΕΕ-Mercosur: Η Φον ντερ Λάιεν χαιρέτισε την έγκριση της "ιστορικής" συμφωνίας22:02Σε ποια σημεία των οδικών δικτύων της Δυτικής Ελλάδας παραμένουν μπλόκα21:48Έρευνα ΑΝΤ1 - Τι κρύβεται πίσω από το προφίλ  "EMILY" που διέρρευσε το βίντεο το οποίο πυροδότησε τη "βόμβα" στην Κυπριακή Προεδρία21:34Hellenic Train: Ακινητοποίηση αμαξοστοιχίας και καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού Πατρών21:20ANT1 Sports: Την Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός, για την Ευρωλίγκα21:06Χιόνια και παγετός σε Γιάννενα και Άρτα20:52Σάλος στην Κύπρο: Εκτυλίσσεται πολιτικό και κατασκοπευτικό θρίλερ με τη διαρροή βίντεο από "αινιγματικό" λογαριασμό 20:38Συμφωνία ΕΕ-Mercosur: Τι σημαίνει για τους Έλληνες αγρότες και τα ελληνικά προϊόντα;20:24Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο20:10Σαράφογλου για τις γεωπολιτικές εξελίξεις - Μετά τη Βενεζουέλα, το Ιράν19:56Λαμία: Άνοιξαν οι αγρότες την παλιά εθνική οδό στη Θήβα 19:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο