LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 12 Οκτωβρίου 2019 17:40

“Πέτα τη φριτέζα”: φουρτούνες με… ουρά στο Φτασμένο (εικόνες)

Αναταραχή διαρκείας και άφθονες “μερίδες γέλιου” χάρη στις κόντρες για την ιδιοκτησία της “Λαγουδέρας” και στα ατελείωτα… πάθη του Κίμωνα.

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 

Αναποδιά στην αναποδιά και κόντρα… εμπλοκή για τους ήρωες της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, «Πέτα τη Φριτέζα», που μέσα από τις περιπέτειες τους χαρίζουν στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές του σταθμού, κάθε Δευτέρα και Τρίτη βράδυ, στις 21:45. 

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 7: «Luna’s menu a la carte»

O Αντρέας αρχίζει να τσιμπάει ακόμα περισσότερο με τη Λούνα αλλά το δικό της μυαλό βρίσκεται στον Κίμωνα. Η πρόταση που πέφτει στο τραπέζι για μεταβίβαση ποσοστού της Λαγουδέρας στον Κίμωνα φέρνει μπελάδες στη Ζαμπέλα και τον Αλέκο αφού η Λαγουδέρα ανήκει στους Ρώσους και αυτή τη φορά δεν έχουν να ξεγελάσουν τον Σωκράτη και τον Λάκη αλλά έναν έμπειρο σεφ. Πως θα το καταφέρουν;

Παράλληλα ο Λάμπρος προσπαθεί να «δέσει» τη Μαριέττα πιο έντονα κανονίζοντας μία συνέντευξη σε διεθνές περιοδικό. Κίμων και Αντρέας αποφασίζουν να ευχαριστήσουν την Λούνα με τον ίδιο τρόπο χωρίς να γνωρίζει ο ένας για τον άλλον δημιουργώντας χάος στη Λαγουδέρα.

 ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8

Τρίτη 15 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 8: «Χταπόδια και καπνιστές κάνες»

Ο Σωκράτης πέφτει για ακόμα μία φορά θύμα της ατυχίας και η Πέτρα βλέπει όλες τις προσπάθειες της να καταλήγουν σε φιάσκο. Ο Λάκης ξεφεύγει από τη ζήλεια του για χιλιοστή φορά βλέποντας την Φωτεινή στον ίδιο χώρο με τον Κίμωνα και η Φωτεινή αναλαμβάνει δράση για να τον συνετίσει. Αλέκος και Ζαμπέλα κατηχούν τον συμβολαιογράφο για να προχωρήσει στην νέα μαϊμού- μεταβίβαση αλλά την κρίσιμη ώρα  η κατάσταση ξεφεύγει απ’ τον έλεγχο.

Παράλληλα, η Ζαμπέλα έρχεται σε ρήξη με την Παυλίνα και αυτή που πληρώνει την νύφη είναι η Μαριέττα και το μαγαζί της.  Ο Κίμωνας συνειδητοποιεί πως όλη η περιπέτεια που περνάει του έχει στοιχίσει περισσότερο απ’ όσο νόμιζε καθώς δεν μπορεί πλέον να μαγειρέψει!

#PetaTiFriteza

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο