LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 11 Οκτωβρίου 2019 16:14 | Ανανέωση: 11 Οκτωβρίου 2019 16:15

Οικογένεια Ζαφειρόπουλου: η Δικαιοσύνη “άναψε κερί” στην μνήμη του Μιχάλη

Πώς σχολιάζεται η απόφαση του δικαστηρίου από τους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος του δολοφονημένου δικηγόρου. Τι αναφέρουν σε δήλωση τους.

Μιχ. Ζαφειρόπουλος - δολοφονία

Σε δήλωση της, η οικογένεια του δολοφονημένου δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, σχολιάζοντας την δικαστική απόφαση για τους κατηγορούμενους, αναφέρει:

"Η απώλεια του Μιχάλη μας πριν από δύο χρόνια, με βίαιο, απάνθρωπο και κακουργηματικό τρόπο, δημιούργησε στις ζωές όλων μας ένα κενό που δεν θα κλείσει ποτέ.

Ο Μιχάλης ζει πλέον στη καρδιά και στην μνήμη μας. Από εκεί δεν θα μπορέσουν να τον απομακρύνουν ποτέ οι σφαίρες των δολοφόνων και των εντολέων τους, που τιμώρησε παραδειγματικά η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Η Απόφαση μας γεμίζει ανακούφιση, αν και δεν φέρνει φυσικά πίσω τον άνθρωπό μας. Συγχρόνως στέλνει το ισχυρό μήνυμα ότι η Δικαιοσύνη αποδίδεται και σε αυτή τη ζωή.

Ευχαριστήσουμε τους δικαστές και τους ενόρκους που στάθηκαν όρθιοι απέναντι σε χυδαίες απειλές και σε προσπάθειες τρομοκράτησης.

Τους δικηγόρους  που υπερασπίστηκαν τη μνήμη του Μιχάλη, χωρίς να λυγίσουν απέναντι σε αμετανόητους εγκληματίες. Η ευγνωμοσύνη και οι ευχές της οικογένειάς μας θα συνοδεύουν πάντα την Ευρωβουλευτή Ελίζα Βόζεμπεργκ, τον πρ. Πρόεδρο του Δ.Σ.Α. Βασίλη Αλεξανδρή, τον Υπουργό Μάκη Βορίδη και την στενή συνεργάτη του Μιχάλη, Αναστασία Αποστολοπούλου .

Την Ελληνική Αστυνομία και όλες τις υπηρεσίες που συνέδραμαν στην διαλεύκανση της υπόθεσης και την σύλληψη του δολοφόνου.

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για την διακριτικότητα με την οποία αντιμετώπισαν τη ακροαματική διαδικασία καθώς και για τον σεβασμό που επέδειξαν στην μνήμη του Μιχάλη μας αλλά και συνολικά απέναντι στο μεγάλο οικογενειακό μας πένθος.

Και, προπαντός, τους φίλους, τους συγγενείς και τους τόσους συμπολίτες μας, που μας προσέφεραν λόγια παρηγοριάς και στήριξης σε στιγμές που τα χρειαζόμασταν πολύ.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ζει στην καρδιά όσων είχαν το προνόμιο να τον γνωρίσουν. Η παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων του από τη Ελληνική Δικαιοσύνη είναι ένα αναμμένο κερί στη μνήμη του".


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Στα μπλόκα αγρότες σε Καρδίτσα και Τρίκαλα - Προετοιμασίες για πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια07:47Συνεδρίαση της ΚΟ σήμερα, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη07:33Συνελήφθησαν ανήλικοι που διέπρατταν κλοπές εις βάρος υπαλλήλων αρτοποιείων και περιπτέρων (βίντεο)07:18Ασπρόπυργος - Επιχείρηση αστυνομίας: Βρέθηκε κλεμμένη καραμπίνα (Εικόνες)07:04Χριστουγενιάτικος Τηλεμαραθώνιος Αλληλεγγύης στον ΑΝΤ106:50Σεισμός 6,7 βαθμών στην Ιαπωνία - Προειδοποίηση για τσουνάμι06:36Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 12 Δεκεμβρίου06:22Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή06:08Παναθηναϊκός: Προσπάθησε αλλά... κόλλησε στην ισοπαλία με την Βικτόρια Πλζεν00:02Υπόθεση Καλογήρου: Απορρίφθηκε η προσφυγή κατά της εισαγγελικής διάταξης που αποκλείει τη δολοφονία23:59Σύλλογοι Συγγενών Θανόντων και Πληγέντων Μάνδρας: Το "ευχαριστούμε" δεν σβήνει την πικρή αλήθεια23:45Παναθηναϊκός: Προσγειώθηκε άτσαλα στο Μιλάνο - Δεύτερη διαδοχική ήττα στην Ευρώπη23:39Φον ντερ Λάιεν- Κόστα: Συγχαρητήρια για την εκλογή Πιερρακάκη 23:25ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον εισαγγελέα τα πρακτικά κατάθεσης "Φραπέ" για να αποφασίσει αν διετέλεσε ποινικό αδίκημα23:11Γερμανία: 16χρονος μαχαιρώθηκε σε χριστουγεννιάτικη αγορά22:57Europa League - Παναθηναϊκός: Με 10 παίκτες στο 32' η Βικτόρια Πλζεν 22:43Κυρανάκης: Το τρένο θα φτάσει στην Πάτρα – Ανάπλαση με τραμ στην παραλία22:29Europa League: Ο Μύθου έσωσε το βαθμό, 3-3 ο ΠΑΟΚ στη Λουντογκόρετς22:15ΑΕΚ: Καυτή και στην Ευρώπη - Νίκησε την πρωτοπόρο του League Phase με ανατροπή 22:05Πύργος: Διπλή παράσυρση γυναικών από μηχανάκι διανομέα21:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο