LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 08 Οκτωβρίου 2019 15:59

Carlos Kaiser: Ο σπουδαιότερος ποδοσφαιριστής που... δεν κλώτσησε ποτέ τη μπάλα! (βίντεο)

Οι παρουσιαστές της εκπομπής "Football Stories" του ΑΝΤ!1, συνάντησαν απο κοντά τον "θρύλο της μπάλας", στο Ρίο της Βραζιλίας.

Carlos Kaiser - Football Stories

Σχεδόν 20 χρόνια καριέρας, 0 εμφανίσεις, 0 γκολ, στην πρώτη εθνική κατηγορίας της Βραζιλίας! Παρόλα αυτά, κάθε χρόνο έβρισκε θέση στο ρόστερ κάποιας πρωτοκλασάτης ομάδας, όπως η Μποταφόγκο, η Φλαμένκο, η Φλουμινένσε και η Βάσκο ντα Γκάμα!

Ο Κάρλος Κάιζερ αποτελεί την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική απάτη της ιστορίας, σε μια ζωή που μοιάζει με ταινία!

Αν και ταλαντούχος σαν πιτσιρικάς, εξ ου και το παρατσούκλι Κάιζερ, γρήγορα έχασε το ενδιαφέρον του για το ποδόσφαιρο, κρατώντας όμως το ενδιαφέρον για το lifestyle του ποδοσφαιριστή.

Γρήγορα αυτοκίνητα, clubbing, γυναίκες και καταχρήσεις ήταν στο ημερήσιο πρόγραμμα, τα πράγματα δυσκόλευαν όμως όταν έπρεπε να πάει στις προπονήσεις.

Έτσι ο Κάρλος Κάιζερ, προσποιούνταν συνεχώς τραυματισμούς, σε μια εποχή που οι διαγνώσεις δεν ήταν τόσο εύκολες, μένοντας εκτός για μεγάλα διαστήματα.

Οι συμπαίκτες του και οι managers τον κάλυπταν, για να συνεχίσει να τους βοηθάει με τα εξαιρετικά επικοινωνιακά του ταλέντα στο να βρίσκουν γυναίκες και χώρους όπου οι ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να διασκεδάσουν μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Carlos Kaiser - Football Stories

Όταν ερχόταν η ώρα να παίξει στα φιλικά προετοιμασίας, είτε έκανε πολύ σκληρά τάκλινγκ για να αποβληθεί, είτε έβριζε τον διαιτητή για να τον βγάλει έξω, είτε ζητούσε από αντιπάλους να τον μαρκάρουν σκληρά για να προσποιηθεί και πάλι τον τραυματία!

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε κάποια χρόνια μετά, όταν πλέον ο κλοιός είχε στενέψει, με μια πολύ αστεία ιστορία. Μόλις ο Κάιζερ συνειδητοποίησε ότι η καριέρα του σύντομα θα έληγε, άρχισε να παριστάνει ότι μιλάει με κλαμπ της Ευρώπης για μεταγραφή. Οι ομάδες δεν τον αποδέσμευαν, στο ενδεχόμενο ότι μπορεί να τον μοσχοπουλήσουν στην Ευρώπη. Την αλήθεια έβγαλε στη φόρα ο γιατρός της ομάδας, ο οποίος γνωρίζοντας αγγλικά, τον άκουσε να μιλάει, και συνειδητοποίησε ότι δεν έβγαζαν κανένα νόημα οι φράσεις που έλεγε, απλώς έβαζε όλες τις αγγλικές λέξεις που ήξερε σε σειρά. Παίρνοντας του το κινητό από τα χέρια, συνειδητοποίησε ότι το κινητό τηλέφωνο που μιλούσε ο Κάιζερ ήταν πλαστικό παιδικό παιχνίδι!

Δείτε τι είπε στους Γιώργο Λέντζα και Άγγελο Γιακουμίδη, που τον συνάντησαν στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Μείνετε συντονισμένοι στον ΑΝΤ1: κάθε Τρίτη, στις 23:45, νέο επεισόδιο «Football Stories».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)Σήμερα 18:55 | Ειδήσεις

Τι ζητά με υπόμνημα η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της. Νωρίτερα ο πατέρας της έκανε μήνυση αλλά ''δεν έγινε τίποτα''.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45Σέρφερ “δάμασε” κύμα-τέρας και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)19:32Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι19:18Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση Δασκαλάκη εναντίον της αδερφής της 19:04Ιεροσόλυμα - Πατριαρχείο: Ανακοίνωσε τον μέγιστο αριθμό προσκυνητών για την Ανάσταση 18:51ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές18:37Σύμη: Τσάντα με εκατομμύρια δολάρια βρέθηκε στη θάλασσα18:23Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10Πρατήρια καυσίμων – Σκρέκας: Συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια17:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο