LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 06 Οκτωβρίου 2019 19:06

Έδωσε στη γειτόνισσά της το κεφάλι του συντρόφου της

Μπροστά σε ένα θρίλερ βρέθηκαν συγγενείς του επί μήνες αγνοούμενου άνδρα. 

AP - Ισπανία - Αστυνομία - Ισπανική Αστυνομία

Για τη σορό ενός 67χρονου ψάχνουν οι Αρχές της Ισπανίας, λίγες μέρες αφού διαπίστωσαν ότι η σύντροφός του είχε δώσει το κεφάλι του στην γειτόνισσά της.

Η υπόθεση ξεκίνησε να απασχολεί τις Αρχές όταν το περασμένο Σαββατοκύριακο η γειτόνισσα του αγνοούμενου άνοιξε ένα κουτί που κρατούσε για αρκετό καιρό στο σπίτι του. Η σύντροφος του 67χρονου της είχε πει πως μέσα στο κουτί υπήρχαν σεξουαλικά παιχνίδια, τα οποία ήθελε να αποκρύψει από τις Αρχές που πιθανόν θα έκαναν έλεγχο στο σπίτι της, για τον αγνοούμενο από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η γυναίκα δεν είχε ανοίξει το κουτί, όταν όμως το περασμένο Σάββατο διαπίστωσε ότι αναδύει μία παράξενη μυρωδιά, αποφάσισε να το ανοίξει, για να βρει μέσα ένα υπό αποσύνθεση ανθρώπινο κεφάλι. Όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με το μακάβριο θέαμα, έπαθε κρίση πανικού και αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές.

Η 61χρονη, σύντροφος του 67χρονου, συνελήφθη λίγο αργότερα και είναι αντιμέτωπη με κατηγορία για την ανθρωποκτονία του συντρόφου της, καθώς το μεταξύ εξετάσεις DNA έδειξαν ότι το κεφάλι ανήκε σε εκείνον.

Όπως δήλωσε ανιψιός του αγνοούμενου στην ισπανική εφημερίδα El Pais, οι Αρχές ερευνούν ιδιόκτητο χώρο του, με την ελπίδα να βρεθεί και το υπόλοιπο σώμα του.

Περιγράφει πως τόσο καιρό ήλπιζαν πως ο άνθρωπός τους θα επέστρεφε, όταν όμως είδαν ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη, ανησύχησαν μήπως έχει πνιγεί στη θάλασσα.

«Στην αρχή μας είπε ότι είχε πάει διακοπές»,  είπε για τη σύντροφο του χαμένου θείου του ο άνδρας και συμπλήρωσε: «όταν τον καλέσαμε στο κινητό του και δεν απάντησε, μας είπε ότι το κινητό του είχε πέσει στην μπανιέρα και μας έδωσε έναν άλλο αριθμό από τον οποίον λαμβάναμε γραπτά μηνύματα, καταλάβαμε όμως ότι δεν ήταν εκείνος που τα έγραφε».

Ούτε όταν ζήτησαν να τους σταλεί ηχογραφημένο μήνυμα με τη φωνή του ή να τους καλέσει στο τηλέφωνο, είχαν κάποια ανταπόκριση.

Κανένας από τους συγγενείς όμως δεν μπορούσε να αποδείξει κάτι κι όταν η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη, η 61χρονη είπε ότι «είχε φύγει από το σπίτι παίρνοντας μαζί του 12.000 ευρώ». Σύμφωνα όμως με τον ανιψιό του, ο θείος «δεν κρατούσε ποτέ μετρητά στο σπίτι του».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεωνΣήμερα 14:52 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος για την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Άγκυρα.

Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματαΣήμερα 16:18 | Τοπικά Νέα

Ο εφιάλτης μιας 37χρονης στα χέρια του συζύγου της, που την κακοποιούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, απαιτώντας χρήματα για τα χρέη του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σέρφερ “δάμασε” κύμα-τέρας και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)19:32Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι19:18Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση Δασκαλάκη εναντίον της αδερφής της 19:04Ιεροσόλυμα - Πατριαρχείο: Ανακοίνωσε τον μέγιστο αριθμό προσκυνητών για την Ανάσταση 18:51ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές18:37Σύμη: Τσάντα με εκατομμύρια δολάρια βρέθηκε στη θάλασσα18:23Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10Πρατήρια καυσίμων – Σκρέκας: Συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια17:56Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:43Youth League - Ολυμπιακός: Στον τελικό τα “μωρά” των ερυθρόλευκων17:29Anonymous: Χάκαραν τον ισραηλινό στρατό17:16Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματα16:35Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη 16:21Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τον τόπο της σύγκρουσης16:08Χατζηδάκης: : Η λέξη - κλειδί για Ελλάδα και Ευρώπη είναι η ανταγωνιστικότητα15:54Ελεύθερη πτώση: Παγκόσμιο ρεκόρ από Ρώσους που έπεσαν από την... στρατόσφαιρα! (βίντεο)15:40Γαλλία: Άντρας απειλούσε να ανατιναχτεί έξω από το ιρανικό προξενείο (βίντεο)15:26“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία15:15
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο