LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 04 Οκτωβρίου 2019 06:39

Ζώδια: Οι προβλέψεις της Παρασκευής

Με τον Ερμή στον Σκορπιό και τον Άρη στον Ζυγό το πλανητικό σκηνικό προστάζει να προχωράμε με μικρά διερευνητικά βήματα...

Ζώδια - αστρολογία

Κριός: Ο κυβερνήτης σου ο Άρης περνάει απέναντί σου στο Ζυγό και αυτό μπορεί από τη μία να σου δώσει κάποιες ευκαιρίες για να ξεκουραστείς και να πάρεις κάποιες ανάσες, αφού οι άλλοι θα τρέχουν για σένα από την άλλη όμως θα χαρακτηρίσει το επόμενο διάστημα και με αρκετές εντάσεις κυρίως όσον αφορά στις προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες. Το καλό των ημερών είναι ότι ακόμα και μέσα από κάποιους καυγάδες θα δεις τις πραγματικές προθέσεις και το πραγματικό πρόσωπο των άλλων που ως τώρα μπορεί να μη σου ήταν και τόσο ξεκάθαρα.

Ταύρος: Ο Άρης αφήνει τον εύθυμο και δημιουργικό 5ο οίκο σου για να περάσει σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σου που έχει να κάνει με κάποια λίγο πιο άχαρα πράγματα όπως είναι η δουλειά και οι υποχρεώσεις. Μάλιστα ειδικά οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου θα σε απασχολήσουν πολύ το επόμενο διάστημα, ενώ δεν θα λείψουν και οι συγκρούσεις με κάποιους από αυτούς. Το καλό είναι ότι θα έχεις διάθεση και ενέργεια για να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της καθημερινότητας όμως μην αμελήσεις και τον παράγοντα υγεία.

Δίδυμοι: Με τον Άρη να περνάει στο Ζυγό ξεκινάει για σένα μία πολύ ευχάριστη και δημιουργική περίοδος. Απαλλαγμένος από κάποιες φοβίες και ανασφάλειες που σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα θα μπορέσεις να κινηθείς πιο αυτόνομα και με αυτοπεποίθηση για να πετύχεις τους στόχους σου. Υπάρχει καλή διάθεση και αυτό θα επηρεάσει και την προσωπική σου ζωή όπου το φλερτ και οι όμορφες στιγμές με το ταίρι σου θα περισσέψουν. Όσον αφορά τη σχέση σου με τα παιδιά, πρόσεξε μην τα καταπιέσεις λόγω του υπερβολικού σου ενδιαφέροντος.

Καρκίνος: Το επόμενο διάστημα με τον Άρη στο Ζυγό θα σε απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Έτσι από τη μία μπορεί να προκύψουν προβλήματα ή βλάβες με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθείς και ενδεχομένως σε κάποιες περιπτώσεις να χρειαστεί να βάλεις και το χέρι στην τσέπη. Απόφυγε όμως να ασχοληθείς με περιουσιακά ζητήματα, γιατί μπορεί να προκύψουν διενέξεις. Ένα από τα θετικά που έχει αυτή η περίοδος είναι ότι θα βρεθείς αντιμέτωπος με κάποιες αυθόρμητες συμπεριφορές σου για να μπορέσεις να τις ελέγξεις.

Λέων: Με τον Άρη να περνάει στο Ζυγό το επόμενο διάστημα έχει μεγάλη κινητικότητα, συζητήσεις και γενικότερα εντείνονται οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου. Μπορεί να είσαι νευρικός και ευέξαπτος γεγονός που κάνει πολύ πιθανές κάποιες διενέξεις ανάμεσα σε εσένα και άτομα του συγγενικού σου κύκλου ή με κάποιους γείτονες. Από την άλλη μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες για κάποιες κοντινές και σύντομες εξορμήσεις ενώ προσεκτικός θα πρέπει να είσαι όσον αφορά στην οδήγηση και τις μετακινήσεις γενικότερα.

Παρθένος: Ο Άρης αφήνει το ζώδιό σου για να περάσει στο Ζυγό και να φέρει εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα και διαφορές που μπορεί να έχεις με τρίτους. Θα σε απασχολήσει το ζήτημα της οικονομικής σου ασφάλειας και της αύξηση των εισοδημάτων σου, όπως και το ενδεχόμενο να αποκτήσεις κάποιο περιουσιακό στοιχείο το οποίο θεωρείς ότι με κάποιο τρόπο θα σε διασφαλίσει. Επειδή όμως ο Άρης είναι επιπόλαιος καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στη διαχείριση των χρημάτων σου.

Ζυγός: Ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου και το επόμενο διάστημα θα έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις τα συμφέροντά σου, να κυνηγήσεις τους στόχους σου ή ακόμα και να διεκδικήσεις κάποια δικαιώματα σου. Θα χαρακτηρίζεσαι από δυναμισμό και αυτοπεποίθηση γεγονός που θα κάνει τους άλλους να σε παίρνουν περισσότερο στα σοβαρά. Πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να παρασυρθείς από όλη αυτή την ενέργεια και να βρεθείς αντιμέτωπος με προβλήματα ή ακόμα και με ατυχήματα που δεν έχεις προβλέψει. Πολύ καλά τα πράγματα και για την ερωτική σου ζωή όπου υπάρχει κινητικότητα.

Σκορπιός: Το επόμενο διάστημα με τον Άρη να βρίσκεται στο Ζυγό θα δεις να αναμοχλεύονται κάποια συναισθήματα που ως τώρα φρόντιζες να διατηρείς σε καταστολή. Είναι λοιπόν πιθανόν να βρεθείς αντιμέτωπος με κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις ή ακόμα και με κάποιες φοβίες σου. Εάν υπάρχουν κάποια ανοιχτά ζητήματα για τα οποία περιμένεις εξελίξεις αυτή την περίοδο στη ζωή σου το πιο πιθανό είναι να μην υπάρχει θετική έκβαση ή να προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις. Έντονη περίοδος για τα επαγγελματικά σου ενώ θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και όσον αφορά κινήσεις που μπορεί να γίνονται πίσω από την πλάτη σου.

Τοξότης: Με τον Άρη να περνάει στο Ζυγό το επόμενο διάστημα θα δεις να φέρνει αποτέλεσμα η ομαδική δουλειά και η διάθεση για συνεργασία. Δεν μπορείς να αγνοήσεις τον άλλον είτε μιλάμε για ένα συνάδελφο είτε πολύ περισσότερο εάν μιλάμε για το ταίρι σου. Προσπάθησε λοιπόν να μην περιορίζεσαι αποκλειστικά στο τι θέλεις εσύ από τη ζωή σου αλλά εστίασε στο πως μπορεί να φαντάζεστε το κοινό σας μέλλον. Αν δεν έχεις διάθεση για καυγάδες καλό θα είναι να αποφύγεις ανθρώπους οι οποίοι ξέρεις ότι έχουν διαφορετικές αντιλήψεις.

Αιγόκερως: Με τον Άρη να βρίσκεται το επόμενο διάστημα στο ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου η ανάγκη σου να πετύχεις τους στόχους σου και να αναγνωριστείς κοινωνικά είναι καταλυτική. Αυτό δεν σημαίνει ότι θυσιάζεις την προσωπική σου ζωή για την καριέρα σου. Ίσα-ίσα που μπορεί να σημαίνει ότι φεύγεις από μία δουλειά με προοπτικές επειδή το να κάνεις οικογένεια για σένα μπορεί να αποτελεί πρωταρχικό στόχο. Ούτως ή άλλως με κάποιες επιλογές σου το επόμενο διάστημα μπορεί να προκαλέσεις αντιδράσεις. Ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγεις κινήσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με τους ανωτέρους σου.

Υδροχόος: Ο Άρης περνάει σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σου που έχει να κάνει με το αύριο και τα όνειρα που έχεις για τη ζωή σου. Έτσι είναι πολύ πιθανό να προκύψουν εξελίξεις σε θέματα που μπορεί να αφορούν τις σπουδές σου ή κάποια νέα γνώση που μπορεί να θέλεις να αποκτήσεις. Από την άλλη θα σου δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψεις, ενώ μπορεί να αποφασίσεις να κινηθείς νομικά για να αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα. Τέλος, οτιδήποτε έχει να κάνει με τον έρωτα και τη διασκέδαση το επόμενο διάστημα ευνοείται… τα μάλα!

Ιχθύς: Με τον Άρη, τον πλανήτη που ελέγχει τη λίμπιντο, να περνάει στον τομέα του σεξ όπως καταλαβαίνεις το επόμενο διάστημα αναμένεται για εσένα να είναι καυτό! Από την άλλη όμως μπορεί να προκύψουν και κάποια οικονομικά θέματα τα οποία θα αποτελέσουν αιτία προστριβών μέσα στη σχέση σου ή σε κάποια συνεργασία σου ενώ πιθανή είναι και μία διένεξη λόγω κληρονομικών διαφορών. Προσοχή θα πρέπει να επιδείξεις σε ζητήματα υγείας τα οποία και δε θα πρέπει να αγνοήσεις.

Πηγή: astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούςΣήμερα 07:32 | Ειδήσεις

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν. Πόσο θα διαρκέσουν τα φαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση καιρού.

Καύσιμα: Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη στα 2 ευρώ και πάνω (βίντεο)Σήμερα 08:55 | Ειδήσεις

Ούτε οι πρατηριούχοι δεν μπορούν να εξηγήσουν το νέο ράλι τιμών στα καύσιμα και μάλιστα τις αντίθετες διαδρομές πετρελαίου και βενζίνης.

Σύνοδος Κορυφής: Τα συμπεράσματα για την ΤουρκίαΣήμερα 07:20 | Ειδήσεις

Στην συνεδρίαση της Τετάρτης, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο υιοθέτησε συμπεράσματα για την Τουρκία.

Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητοΣήμερα 06:51 | Τοπικά Νέα

Πως έγινε το τροχαίο. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο νεαρός ποδηλάτης, που διασωληνώθηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ στο σημείο, όπου έγινε το ατύχημα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΟΗΕ – Παλαιστίνη: Γιατί είναι “καταδικασμένο” το αίτημα ένταξής της09:18Καύσιμα: Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη στα 2 ευρώ και πάνω (βίντεο)09:04“The 2night Show” – Βιβή Αναστασιάδου: Η ζωή στη Θεσσαλονίκη, το διαζύγιο και η αγάπη για τα παιδιά της (βίντεο)08:51Άλμπερτ Αϊνστάιν: Ο θεμελιωτής της Θεωρίας της Σχετικότητας08:37“The 2night Show” – Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Η μετανάστευση, το παρατσούκλι και το… “ευχάριστο ατύχημα” (βίντεο)08:24Conference League: Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την Ιστορία08:10Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος… “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου07:57Βραζιλία: Πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα ως... εγγυητή για δάνειο (βίντεο)07:44Καιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς07:30Σύνοδος Κορυφής: Τα συμπεράσματα για την Τουρκία07:17Απαξίωση της πολιτικής ή εύκολη και δοκιμασμένη λύση;07:03Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο06:50Champions League: Ρεάλ και Μπάγερν στα ημιτελικά06:36Σημεία για rapid test δωρεάν την Πέμπτη06:23Καιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:09Δικηγόρος έκανε λάθος “κλικ” και “έδωσε” διαζύγιο σε άλλο ζευγάρι23:59Ρέθυμνο: Ένστολοι έσωσαν 6χρονη από πνιγμό23:46Viral ο ψαράς που…βάφτηκε με μελάνι σουπιάς (βίντεο)23:32Τρεις συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)23:18Ισπανία – Ιταλία: Το δικαίωμα στην άμβλωση έφερε διπλωματική αντιπαράθεση23:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο