LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 28 Σεπτεμβρίου 2019 13:34 | Ανανέωση: 28 Σεπτεμβρίου 2019 13:43

Super League: Ντέρμπι “Δικεφάλων” και δυνατά ματς

"Πλούσιο" το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και ντέρμπι. 

Super League - σούπερ λιγκ

Τα ντέρμπι συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στη Super League! Μετά από αυτά της 3ης (Άρης - Παναθηναϊκός 4-0) και 4ης αγωνιστικής (ΠΑΟΚ - Άρης 2-2 και Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-1) έρχεται και... η σειρά της ΑΕΚ να μπει στο χορό το βράδυ της Κυριακής. Η αναγεννημένη υπό τις οδηγίες του Νίκου Κωστένογλου, ΑΕΚ φιλοδοξεί να πετύχει την τέταρτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, σπάζοντας παράλληλα το αήττητο 39 αγώνων του ΠΑΟΚ στη διοργάνωση! Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς, ευελπιστούν να αφήσουν πίσω τους τις μέτριες εμφανίσεις, αν και η παραφιλολογία για το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τον Άμπελ Φερέιρα μάλλον δεν ωφέλησε προς την κατεύθυνση αυτή.

Σήμερα, Άρης και Ολυμπιακός έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι σε ΑΕΛ και Λαμία, τις οποίες φιλοξενούν σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά, αντίστοιχα. Οι "κίτρινοι", πάλι με τον Απόστολο Τερζή στον πάγκο τους, φιλοδοξούν να "χτίσουν" πάνω στο θετικό σερί των δυο τελευταίων αγωνιστικών, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" θα προσπαθήσουν να... καθαρίσουν από νωρίς τον αγώνα μιας και ακολουθεί το δύσκολο ταξίδι στο Βελιγράδι για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας, Ατρόμητος και Παναιτωλικός θα ψάξουν για την πρώτη φετινή τους νίκη - οι Αγρινιώτες ακόμη, μάλιστα, δεν έχουν βαθμό!

Δίχως νίκη, αλλά με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, παραμένει και ο Παναθηναϊκός που το απόγευμα της Κυριακής φιλοξενείται στη Νέα Σμύρνη από τον, αήττητο επί ημερών Νίκι Παπαβασιλείου, Πανιώνιο. Νωρίτερα, ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης υπόσχονται μια άκρως αμφίρροπη μονομαχία ενώ στα Πηγάδια, η Ξάνθη θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στο νεοφώτιστο, πλην άκρως ανταγωνιστικό, ΝΠΣ Βόλο. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, 2019

  • 17:15 Άρης - Λάρισα
  • 19:00 Ατρόμητος - Παναιτωλικός
  • 19:30 Ολυμπιακός - Λαμία 

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, 2019

  • 15:00 ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης
  • 17:00 Ξάνθη - ΝΠΣ Βόλος
  • 17:15 ΓΣΣ Πανιώνιος - Παναθηναϊκός
  • 19:30 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα έντασηΣήμερα 07:12 | Ειδήσεις

"Ράλι ανόδου" καταγράφεται στις διεθνείς αγορές, μετά και τις πληροφορίες για την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν.

Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγόΣήμερα 06:36 | Ειδήσεις

Που και πως συνέβη το τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας. Ποια είναι η κατάσταση του οδηγού του δικύκλου.

OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της ΠαλαιστίνηςΣήμερα 07:04 | Ειδήσεις

Την απόφαση καταδίκασε αμέσως η Παλαιστινιακή Αρχή, που είδε σε αυτή «κατάφωρη επίθεση» εναντίον των Παλαιστινίων, που ωθεί τη Μέση Ανατολή «στο χείλος της αβύσσου».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)09:45“Έρωτας φυγάς” - Νέο επεισόδιο: Μυστικά και αποκαλύψεις την Παρασκευή (βίντεο)09:31Ιράν: Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια της Τεχεράνης09:17ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44Αθηναϊκή Λέσχη: Δείπνο προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη (εικόνες)07:30Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση07:17Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03ECL - Ολυμπιακός: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση στα ημιτελικά (βίντεο)06:50Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο