LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 25 Σεπτεμβρίου 2019 15:51

Δολοφόνησε με 189 μαχαιριές την έφηβη αδερφή της!

Το φρικτό έγκλημα που συγκλόνισε τη Ρωσία, θα «ξαναζωντανέψει» σε λίγες μέρες στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Ελιζαβέτα Ντουμπροβίνα - δολοφονία - Ρωσία

Μνήμες από το φριχτό έγκλημα που συγκλόνισε τη Ρωσία, πριν από τρία χρόνια, αναμένεται να ξυπνήσουν σε λίγες μέρες, όταν θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου η 22χρονη σήμερα Ελιζαβέτα Ντουμπροβίνα, που είχε σκοτώσει με 189 μαχαιριές την 17χρονη αδερφή της, ενώ στη συνέχεια της έκοψε τ’ αυτιά!

Η δολοφόνος είχε συλληφθεί πριν από τρία χρόνια για το έγκλημα στην Αγία Πετρούπολη, αλλά εστάλη για ψυχιατρική θεραπεία και τώρα οι ρωσικές Αρχές θεωρούν ότι είναι σε θέση να παραστεί στη δίκη της για «ειδεχθές έγκλημα ιδιαίτερης ωμότητας» που θα αρχίσει σύντομα.

Σε περίπτωση καταδίκης της απειλείται με κάθειρξη έως και 25 χρόνων. Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες της δολοφονίας της Στεφανία, προσπαθώντας να ρίξει την ευθύνη στον «εραστή» της αδελφής της, Αλεξέι Φατέεφ, στο διαμέρισμα του οποίου βρέθηκε νεκρή η έφηβη. Αλλά η εισαγγελία λέει ότι ο 44χρονος άνδρας δεν είναι ύποπτος, αλλά μάρτυρας στο φρικιαστικό έγκλημα.

Ο ίδιος ο Φατέεφ αρνήθηκε κάθε ανάμειξή του στη δολοφονία της Στεφανίας και σε δηλώσεις του στη ρωσική τηλεόραση αφηγήθηκε πώς βρήκε το διαμελισμένο γυμνό κορμί της επιστρέφοντας από κατάστημα, όπου είχε πάει για να αγοράσει κρασί. Ο ίδιος εμπόδισε την Ελιζαβέτα να το σκάσει και την παρέδωσε στην αστυνομία, όπως είπε.

Σύμφωνα με την πολιτική αγωγή η Ελιζαβέτα «έδρασε με ιδιαίτερη ωμότητα» βγάζοντας τα μάτια της αδελφή της. «Την χλεύαζε, υποβάλλοντάς την σε τεράστιο πόνο επειδή την αντιπαθούσε. Στη διάρκεια του μακελειού της κατάφερε 189 μαχαιριές στο κεφάλι, το λαιμό, τον κορμό, τα χέρια και τα πόδια. Ενώ έκοψε ακόμη και τα αυτιά της αδελφής της», ανέφεραν οι εισαγγελείς.

Το πτώμα του θύματος «ήταν σχεδόν κατεστραμμένο από τα κοψίματα που του είχε κάνει η μεγαλύτερη αδελφή», ανέφερε την εποχή που έγινε η δολοφονία η ρωσική εφημερίδα Komsomolskaya Pravda επικαλούμενη πηγές στην Αστυνομία. Η κοπέλα είχε ποζάρει σε γυμνή φωτογράφιση λίγο πριν το φόνο της, αλλά φίλοι της διέψευσαν ότι είχε μετάσχει σε ερωτικές ταινίες.

Η μητέρα των κοριτσιών, που μεγάλωσαν σε ορφανοτροφεία, υιοθέτησε τους ισχυρισμούς της μεγαλύτερης κόρης της ότι δράστης της δολοφονίας ήταν ο «εραστής» της Στεφανίας, επειδή είχε ζηλέψει μετά τις γυμνές φωτογραφίες της και επειδή δεν του ήταν πιστή.

Δημοσιεύματα ρωσικών ΜΜΕ αναφέρουν, πάντως, ότι η Ελιζαβέτα «αντέγραφε τη νεότερη αδελφή της -είχε το ίδιο χρώμα μαλλιών και χρησιμοποιούσε το ίδιο κραγιόν. Υπάρχουν φωτογραφίες με τις δυο τους να αγκαλιάζονται, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η μεγαλύτερη αδελφή ζήλευε τη μικρότερη».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άγριος ξυλοδαρμός στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε ανήλικες μαθήτριες12:02Θεσσαλονίκη: Αμετακίνητοι στα μπλόκα οι παραγωγοί - Πού κλείνουν και ποιες ώρες11:48Συνολικά 67 δημοσιογράφοι δολοφονήθηκαν το 2025 - Σχεδόν οι μισοί στη Γάζα11:34Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο "καρφώθηκε" σε είσοδο πολυκατοικίας11:20Καματερό: Βίντεο ντοκουμέντο με 48χρονο που κυνήγαγε μαθήτριες κρατώντας μαχαίρι11:06Πέτρος Φιλιππίδης στο Πρωινό του ΑΝΤ1: Είμαι άστεγος, έχω καταστραφεί οικονομικά10:52Άνοιξε το αεροδρόμιο του Ηρακλείου – Αποχωρούν οι αγρότες10:38Πέντε συλλήψεις για την απόπειρα δολοφονίας του Γιάννη Λάλα10:24Θεσσαλονίκη: Πολύωροι αποκλεισμοί και σήμερα στα τελωνεία Ευζώνων- Προμαχώνα- Εξοχής και Νίκης10:10Μέτρα στήριξης για τους πληγέντες στο Μάτι και στη Μάνδρα09:56Λαμία: Διευρύνουν τους αποκλεισμούς οι αγρότες της Κεντρικής Ελλάδας09:42Πάτρα: Σε νέα κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προχωρούν αγρότες και κτηνοτρόφοι09:28Εξάρχεια: Άγνωστοι έριξαν 5 μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ09:14Ιαπωνία: Δεκάδες οι τραυματίες, μετά τον ισχυρό σεισμό και το τσουνάμι 09:00Λίβερπουλ - Σλοτ: Δεν έχω ιδέα αν ο Σαλάχ έπαιξε το τελευταίο παιχνίδι του με την Λίβερπουλ08:46Πάτρα: Ασθενής το έσκασε από το νοσοκομείο Ρίου08:32Λάρισα: Κλειστή παραμένει η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης - Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις08:18Τρίκαλα: Στα μπλόκα παραμένουν οι αγρότες - Αποφασίζουν κι άλλες μορφές δράσεων08:04Χανιά: Παραμένουν οι αγρότες στο αεροδρόμιο - Οι επόμενες κινήσεις τους07:50Ισχυρό μήνυμα εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία από το Capital Link 2025 στη Νέα Υόρκη07:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο