LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 25 Σεπτεμβρίου 2019 15:51

Δολοφόνησε με 189 μαχαιριές την έφηβη αδερφή της!

Το φρικτό έγκλημα που συγκλόνισε τη Ρωσία, θα «ξαναζωντανέψει» σε λίγες μέρες στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Ελιζαβέτα Ντουμπροβίνα - δολοφονία - Ρωσία

Μνήμες από το φριχτό έγκλημα που συγκλόνισε τη Ρωσία, πριν από τρία χρόνια, αναμένεται να ξυπνήσουν σε λίγες μέρες, όταν θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου η 22χρονη σήμερα Ελιζαβέτα Ντουμπροβίνα, που είχε σκοτώσει με 189 μαχαιριές την 17χρονη αδερφή της, ενώ στη συνέχεια της έκοψε τ’ αυτιά!

Η δολοφόνος είχε συλληφθεί πριν από τρία χρόνια για το έγκλημα στην Αγία Πετρούπολη, αλλά εστάλη για ψυχιατρική θεραπεία και τώρα οι ρωσικές Αρχές θεωρούν ότι είναι σε θέση να παραστεί στη δίκη της για «ειδεχθές έγκλημα ιδιαίτερης ωμότητας» που θα αρχίσει σύντομα.

Σε περίπτωση καταδίκης της απειλείται με κάθειρξη έως και 25 χρόνων. Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες της δολοφονίας της Στεφανία, προσπαθώντας να ρίξει την ευθύνη στον «εραστή» της αδελφής της, Αλεξέι Φατέεφ, στο διαμέρισμα του οποίου βρέθηκε νεκρή η έφηβη. Αλλά η εισαγγελία λέει ότι ο 44χρονος άνδρας δεν είναι ύποπτος, αλλά μάρτυρας στο φρικιαστικό έγκλημα.

Ο ίδιος ο Φατέεφ αρνήθηκε κάθε ανάμειξή του στη δολοφονία της Στεφανίας και σε δηλώσεις του στη ρωσική τηλεόραση αφηγήθηκε πώς βρήκε το διαμελισμένο γυμνό κορμί της επιστρέφοντας από κατάστημα, όπου είχε πάει για να αγοράσει κρασί. Ο ίδιος εμπόδισε την Ελιζαβέτα να το σκάσει και την παρέδωσε στην αστυνομία, όπως είπε.

Σύμφωνα με την πολιτική αγωγή η Ελιζαβέτα «έδρασε με ιδιαίτερη ωμότητα» βγάζοντας τα μάτια της αδελφή της. «Την χλεύαζε, υποβάλλοντάς την σε τεράστιο πόνο επειδή την αντιπαθούσε. Στη διάρκεια του μακελειού της κατάφερε 189 μαχαιριές στο κεφάλι, το λαιμό, τον κορμό, τα χέρια και τα πόδια. Ενώ έκοψε ακόμη και τα αυτιά της αδελφής της», ανέφεραν οι εισαγγελείς.

Το πτώμα του θύματος «ήταν σχεδόν κατεστραμμένο από τα κοψίματα που του είχε κάνει η μεγαλύτερη αδελφή», ανέφερε την εποχή που έγινε η δολοφονία η ρωσική εφημερίδα Komsomolskaya Pravda επικαλούμενη πηγές στην Αστυνομία. Η κοπέλα είχε ποζάρει σε γυμνή φωτογράφιση λίγο πριν το φόνο της, αλλά φίλοι της διέψευσαν ότι είχε μετάσχει σε ερωτικές ταινίες.

Η μητέρα των κοριτσιών, που μεγάλωσαν σε ορφανοτροφεία, υιοθέτησε τους ισχυρισμούς της μεγαλύτερης κόρης της ότι δράστης της δολοφονίας ήταν ο «εραστής» της Στεφανίας, επειδή είχε ζηλέψει μετά τις γυμνές φωτογραφίες της και επειδή δεν του ήταν πιστή.

Δημοσιεύματα ρωσικών ΜΜΕ αναφέρουν, πάντως, ότι η Ελιζαβέτα «αντέγραφε τη νεότερη αδελφή της -είχε το ίδιο χρώμα μαλλιών και χρησιμοποιούσε το ίδιο κραγιόν. Υπάρχουν φωτογραφίες με τις δυο τους να αγκαλιάζονται, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η μεγαλύτερη αδελφή ζήλευε τη μικρότερη».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παπαδάκης: Να ελέγξουμε τις "γερασμένες" υποδομές20:32Παναθηναϊκός - Μπενίτεθ: Όσο κερδίζεις γίνεσαι όλο και πιο δυνατός 20:16Υπό βροχή η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα20:02Κακοκαιρία Adel: Καταρρακτώδης βροχή στην Αττική - Προβλήματα στην κυκλοφορία 19:48Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή19:34Την Παρασκευή η συνάντηση Μητσοτάκη - Μέτσολα στο Μαξίμου19:20ΠΑΟΚ - Μιχαηλίδης: Η δουλειά που έγινε και πέρυσι και φέτος είναι πολύ μεγάλη19:06Πάπας Λέων - Ερντογάν: Κρίσιμη συνάντηση στην Άγκυρα με φόντο τις παγκόσμιες εντάσεις 18:52Τροχαίο ατύχημα στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης18:38ΕΟΔΥ: 138 νέες εισαγωγές COVID19 και 12 θάνατοι την τελευταία εβδομάδα18:24ΑΑΔΕ: Πρόστιμα σε ιδιοκτήτες πολυτελών αυτοκινήτων για παραβίαση του καθεστώτος ακινησίας18:10Συνελήφθη 23χρονος οπαδός που έκανε χρήση λέιζερ σε βάρος αθλητών κατά τη διάρκεια αγώνα17:57ANT1 sports: Ευρωπαϊκές “μάχες” για ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ17:43ΗΠΑ: Το FBI διεξάγει έρευνα για τρομοκρατία για τους πυροβολισμούς εναντίον δύο στρατιωτών της Εθνοφρουράς17:42Έπεσαν οι πρώτες νιφάδες χιονιού στα χιονοδρομικά κέντρα17:28Τουρκία: Ξεκίνησε η ναυπήγηση ενός αντιτορπιλικού αντιαεροπορικής άμυνας - Θα αποτελέσει τμήμα του Χαλύβδινου Θόλου17:14Υπόθεση Novartis: Δεσμεύονται όλα τα περιουσιακά στοιχεια των δύο πρώην προστατευόμενων μαρτύρων17:00ΟΠΕΚΕΠΕ: Άναψε… φωτιές ο ισχυρισμός Ανδρουλάκη για κουμπαριά Μητσοτάκη – Ξυλούρη16:46Χανιά: Επιτέθηκε στον πατέρα του με 50 μαχαιριές επειδή… τον είδε στο καφενείο16:33Πούτιν: Το ειρηνευτικό σχέδιο Τραμπ μπορεί να αποτελέσει βάση για μελλοντικές συμφωνίες16:19
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο