LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 25 Σεπτεμβρίου 2019 15:51

Δολοφόνησε με 189 μαχαιριές την έφηβη αδερφή της!

Το φρικτό έγκλημα που συγκλόνισε τη Ρωσία, θα «ξαναζωντανέψει» σε λίγες μέρες στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Ελιζαβέτα Ντουμπροβίνα - δολοφονία - Ρωσία

Μνήμες από το φριχτό έγκλημα που συγκλόνισε τη Ρωσία, πριν από τρία χρόνια, αναμένεται να ξυπνήσουν σε λίγες μέρες, όταν θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου η 22χρονη σήμερα Ελιζαβέτα Ντουμπροβίνα, που είχε σκοτώσει με 189 μαχαιριές την 17χρονη αδερφή της, ενώ στη συνέχεια της έκοψε τ’ αυτιά!

Η δολοφόνος είχε συλληφθεί πριν από τρία χρόνια για το έγκλημα στην Αγία Πετρούπολη, αλλά εστάλη για ψυχιατρική θεραπεία και τώρα οι ρωσικές Αρχές θεωρούν ότι είναι σε θέση να παραστεί στη δίκη της για «ειδεχθές έγκλημα ιδιαίτερης ωμότητας» που θα αρχίσει σύντομα.

Σε περίπτωση καταδίκης της απειλείται με κάθειρξη έως και 25 χρόνων. Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες της δολοφονίας της Στεφανία, προσπαθώντας να ρίξει την ευθύνη στον «εραστή» της αδελφής της, Αλεξέι Φατέεφ, στο διαμέρισμα του οποίου βρέθηκε νεκρή η έφηβη. Αλλά η εισαγγελία λέει ότι ο 44χρονος άνδρας δεν είναι ύποπτος, αλλά μάρτυρας στο φρικιαστικό έγκλημα.

Ο ίδιος ο Φατέεφ αρνήθηκε κάθε ανάμειξή του στη δολοφονία της Στεφανίας και σε δηλώσεις του στη ρωσική τηλεόραση αφηγήθηκε πώς βρήκε το διαμελισμένο γυμνό κορμί της επιστρέφοντας από κατάστημα, όπου είχε πάει για να αγοράσει κρασί. Ο ίδιος εμπόδισε την Ελιζαβέτα να το σκάσει και την παρέδωσε στην αστυνομία, όπως είπε.

Σύμφωνα με την πολιτική αγωγή η Ελιζαβέτα «έδρασε με ιδιαίτερη ωμότητα» βγάζοντας τα μάτια της αδελφή της. «Την χλεύαζε, υποβάλλοντάς την σε τεράστιο πόνο επειδή την αντιπαθούσε. Στη διάρκεια του μακελειού της κατάφερε 189 μαχαιριές στο κεφάλι, το λαιμό, τον κορμό, τα χέρια και τα πόδια. Ενώ έκοψε ακόμη και τα αυτιά της αδελφής της», ανέφεραν οι εισαγγελείς.

Το πτώμα του θύματος «ήταν σχεδόν κατεστραμμένο από τα κοψίματα που του είχε κάνει η μεγαλύτερη αδελφή», ανέφερε την εποχή που έγινε η δολοφονία η ρωσική εφημερίδα Komsomolskaya Pravda επικαλούμενη πηγές στην Αστυνομία. Η κοπέλα είχε ποζάρει σε γυμνή φωτογράφιση λίγο πριν το φόνο της, αλλά φίλοι της διέψευσαν ότι είχε μετάσχει σε ερωτικές ταινίες.

Η μητέρα των κοριτσιών, που μεγάλωσαν σε ορφανοτροφεία, υιοθέτησε τους ισχυρισμούς της μεγαλύτερης κόρης της ότι δράστης της δολοφονίας ήταν ο «εραστής» της Στεφανίας, επειδή είχε ζηλέψει μετά τις γυμνές φωτογραφίες της και επειδή δεν του ήταν πιστή.

Δημοσιεύματα ρωσικών ΜΜΕ αναφέρουν, πάντως, ότι η Ελιζαβέτα «αντέγραφε τη νεότερη αδελφή της -είχε το ίδιο χρώμα μαλλιών και χρησιμοποιούσε το ίδιο κραγιόν. Υπάρχουν φωτογραφίες με τις δυο τους να αγκαλιάζονται, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η μεγαλύτερη αδελφή ζήλευε τη μικρότερη».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάτρα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ - Δύο συλλήψεις23:59Χαλκιδική: Στο εδώλιο 6 άτομα για τον θάνατο 8χρονης σε πισίνα κατασκήνωσης23:46Μονακό: Η ομάδα του Σπανούλη κατέγραψε τους περισσότερους πόντους σε αγώνα στην ιστορία της Euroleague23:33ΗΠΑ: Αναστέλλονται τα αιτήματα για μετανάστευση από 19 χώρες 23:23ΚΑΕ Άρης: "Παραδοσιακή" νίκη της Κλούζ23:14Κακοκαιρία Byron: Προειδοποιητικά μηνύματα 112 σε δέκα περιοχές - Οι συστάσεις του υπουργείου Εργασίας23:04“Κακοκαιρία BYRON” - Αττική: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - Μήνυμα του 11222:54Eurovision 2026: Κανονικά η συμμετοχή του Ισραήλ – Τέσσερις χώρες αποχωρούν μετά από την απόφαση22:44Αγρότες- Μπλόκα: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Πατρών - Πύργου22:34Ρωσία: Η Μόσχα ανακοίνωσε πως οι δυνάμεις της έπληξαν ουκρανικές εγκαταστάσεις υποδομών και μεταφορών22:24Αγρότες- Μπλόκα: Το Σάββατο η δημιουργία νέου μπλόκου στον κόμβο Δερβενίων22:14Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ - Μαγειρίας: Η Ferrari ήταν δώρο της μητέρας μου 22:04Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέος τραυματισμός -Θα μείνει εκτός δράσης για 2-4 εβδομάδες 21:54Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή21:44Αγρότες - Μπλόκα: Έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος Πατρών - Πύργου (Βίντεο)21:34Μητσοτάκης: Η προστασία της Δικαιοσύνης είναι προστασία της ίδιας της δημοκρατίας21:24Φρίκη στην Αργολίδα: Οικογένεια απήγαγε ανήλικη για να την βιάσει 19χρονος21:14Συνελήφθη 49χρονος για διακίνηση ναρκωτικών - Κατάπιε ναρκωτικά και κλώτσησε αστυνομικούς21:04Ουάσινγκτον: Αθώος δηλώνει ο φερόμενος ως δράστης της ένοπλης επίθεσης εναντίων μελών της Εθνοφρουράς20:54Επίσκεψη της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στη Θεσσαλονίκη - Συνάντηση με τον Κ. Γκιουλέκα20:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο