LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 25 Σεπτεμβρίου 2019 10:23 | Ανανέωση: 25 Σεπτεμβρίου 2019 11:30

Ενήλικη νάνος φέρεται να υιοθετήθηκε ως 6χρονη!

Η θετή μητέρα καταγγέλλει το κορίτσι για απόπειρα δολοφονίας της ίδιας και του συζύγου της. Τι ισχύει τελικά και πού είναι η Ναταλία;

Ενήλικη νάνος - απάτη - οικογένεια - Ιντιάνα

Σενάριο ταινίας τρόμου θυμίζει η υπόθεση ενός ζευγαριού από την Ιντιάνα των ΗΠΑ, το οποίο υιοθέτησε ένα κορίτσι 6 έτων… Ή έτσι νόμιζαν τουλάχιστον... Πρόκειται για την Κριστίν και τον Μάικλ Μπαρνέ, οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη καθώς κατηγορήθηκαν ότι εγκατέλειψαν την υιοθετημένη κόρη τους και έφυγαν για τον Καναδά.

Σε συνέντευξή της στην DailyMail TV, η Κριστίν ξεδίπλωσε όμως μια άλλη πτυχή της ιστορίας… Όχι απλά αρνείται τους ισχυρισμούς αλλά υποστηρίζει ότι το κορίτσι που υιοθέτησαν ήταν μια ενήλικη νάνος, η οποία μάλιστα προσπάθησε να τους σκοτώσει.

Το ζευγάρι υιοθέτησε την Ναταλία τον Μάιο του 2010 πιστεύοντας ότι ήταν 6 ετών. Ωστόσο, όσο ο καιρός περνούσε η θετή μητέρα παρατηρούσε περίεργα πράγματα: «μιλούσε σαν ενήλικη, τα δόντια της ήταν ενηλίκου και είχε περίοδο!» αναφέρει χαρακτηριστικά. Η Κριστίν υποστηρίζει ότι κατάλαβε αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά όταν την έκανε για πρώτη φορά μπάνιο. «Παρατήρησα ότι είχε πλήρη ηβική τριχοφυΐα, ήμουν τόσο σοκαρισμένη. Ήταν προφανές ότι δεν ήταν 6 ετών» είπε στην DailyMail. Υπήρχαν όμως και άλλα σημάδια ότι η Ναταλία ήταν μεγαλύτερης ηλικίας: «Η Ναταλία αποφεύγει τις κούκλες και τα παιχνίδια, φαίνεται να χρησιμοποιεί περίπλοκο λεξιλόγιο. Δεν είχε κανένα ίχνος ξένης προφοράς και όταν η οικογένεια ζήτησε από έναν ουκρανικό φίλο να μιλήσει στη μητρική τους γλώσσα, η Ναταλία δεν κατάφερε να καταλάβει ή να περιγράψει την πατρίδα της». «Πηδούσε από το αυτοκίνητο, έριχνε αίμα στους καθρέφτες, έκανε πράγματα που δεν μπορούσες να φανταστείς ότι μπορεί να κάνει ένα μικρό παιδί» ισχυρίζεται.

Ενήλικη νάνος - απάτη - οικογένεια - Ιντιάνα

Όπως υποστηρίζει η Κριστίν, η Ναταλία επιχείρησε ακόμα και να τη σκοτώσει. «Στεκόταν από πάνω μας στη μέση της νύχτας. Δεν μπορούσες να κοιμηθείς. Έπρεπε να κρύψουμε όλα τα αιχμηρά αντικείμενα. Την είδα να βάζει χημικές ουσίες, χλωρίνη στον καφέ μου και όταν την ρώτησα, τι κάνει, είπε: «προσπαθώ να σας δηλητηριάσω», ανέφερε η θετή μητέρα.  Το ζευγάρι αποφάσισε να μετακομίσει στον Καναδά αφήνοντας σε ένα διαμέρισμα την Ναταλία το 2013.  Η ίδια έζησε στο διαμέρισμα που της είχε νοικιάσει το ζευγάρι, αλλά πληροφορίες από έρευνα αναφέρουν ότι εκδιώχθηκε από αυτό το 2014 καθώς δεν πλήρωνε τα ενοίκια, τα οποία η Κριστίν υποστηρίζει ότι πλήρωνε εκείνη… Αποτέλεσμα ήταν να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το ζευγάρι, που πλέον έχει πάρει διαζύγιο. Παραδόθηκαν στις Αρχές αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερη με εγγύηση!

Σύμφωνα με την The Washington Post, οι γιατροί της Ναταλίας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ήταν πιθανό να ήταν 11 ετών το 2012. Αλλά το ίδιο έτος, το ζευγάρι είχε τη δυνατότητα να αλλάξει την ηλικία της στα 22, μέσω δικαστηρίου στην Ιντιάνα, το οποίο αποφάσισε ότι η Ναταλία γεννήθηκε το 1989, με βάση ιατρικά στοιχεία κι ότι ήταν πλέον 23 ετών. Άρα όταν υιοθετήθηκε ήταν 21! Οι Αρχές δεν έχουν εξηγήσει ακόμη πώς μπόρεσαν να το πράξουν, αλλά η Κριστίν έδωσε αντίγραφο γιατρού που δήλωνε ότι η ημερομηνία στο πιστοποιητικό γέννησης του κοριτσιού ήταν "σαφώς ανακριβής" καθώς είχε τόσο τα δόντια όσο και τα δευτερογενή χαρακτηριστικά ενός ενήλικα. Το ίδιο έγγραφο ισχυρίζεται επίσης ότι το κορίτσι είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο και διαγνώστηκε με κοινωνιοπαθητική διαταραχή προσωπικότητας το 2012, όταν και άρχισε να παραδέχεται ότι ήταν άνω των 18.

Ενήλικη νάνος - απάτη - οικογένεια - Ιντιάνα

Ο προσδιορισμός της πραγματικής ηλικίας ήταν δύσκολος, γράφει το γράμμα, επειδή τα αρχεία που παρασχέθηκαν από τους αξιωματούχους της Ουκρανίας ήταν "ελλιπή" και η κατάστασή της, η συγγενική δυσπλασία της σπονδυλοεπιφύσεως, σήμαινε ότι οι τυπικές εκτιμήσεις δεν μπορούσαν να οδηγήσουν σε ασφαλές συμπέρασμα. «Οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι πάσχει από σοβαρή ψυχολογική νόσο που εμφανίζεται μόνο στους ενήλικες», ανέφερε η Κριστίν.

Πού είναι όμως σήμερα η Ναταλία; Παρά τις δημοσιογραφικές έρευνες, αλλά και τις έρευνες της αστυνομίας το κορίτσι δεν έχει ακόμα εντοπιστεί!


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε μαθήτριες Δημοτικού κοντά στο σχολείο τους17:44“Ο πρώτος από εμάς": Sneak preview από το επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)17:31“Κλείδωσε” η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν17:17Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:04Βαρκελώνη – Ναδάλ: Αποκλεισμός… με το καλημέρα16:50Το “Καλάθι του Πάσχα” και των “Νονών”: Πότε ξεκινούν και τι θα περιέχουν16:37Missing alert για την εξαφάνιση 16χρονης 16:23Αυτοκινητόδρομος Ε65: Πότε παραδίδεται το έργο16:10“Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”: Τι πληρώνεται μέχρι την Παρασκευή15:56Επίδομα Μητρότητας Αυτοαπασχολούμενων - Μητσοτάκης: Άλλη μια δέσμευση που τηρήσαμε15:43Μάντσεστερ: Παιδί “κλέβει” περιπολικό και το οδηγεί (βίντεο ντοκουμέντο)15:29Μέση Ανατολή: Ο ΥΠΕΞ του Ιράν στην Κωνσταντινούπολη incognito15:15ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Δημήτρης Παπανώτας15:01Θεσσαλονίκη: Κατηγορούμενος για παρενόχληση σε λεωφορείο καταδικάστηκε14:48Κεφαλαλγία: Πότε είναι ανησυχητική;14:34Πάσχα - Δήμος Αθηναίων: δωρεάν δράσεις για παιδιά και μεγάλους14:20Μαρινάκης: Τα θαλάσσια πάρκα δεν αφορούν κυριαρχικά δικαιώματα (βίντεο)14:04Γεωργούλης στο “Πρωινό”: Είμαι αθώος, το δικαστήριο θα με δικαιώσει (βίντεο)13:50ΔΥΠΑ: Πότε καταβάλλει επίδομα ανεργίας και δώρο Πάσχα13:36Ηλεία: Διαρρήκτης μπουκάρει σε βενζινάδικο με βαν (βίντεο)13:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο