LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 24 Σεπτεμβρίου 2019 06:10

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης

Με το εξάγωνο που σχηματίζουν ο Ερμής από το Ζυγό και ο Δίας απ' τον Τοξότη έχουμε μια σημαντική ευκαιρία να επιχειρήσουμε να κάνουμε πράξη όσα ηχούν ωραία στα αυτιά μας...

Ζώδια - αστρολογία

Κριός: Το εξάγωνο του Ερμή με το Δία σου προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία για να βρεις το θάρρος να εκφράσεις στο αντικείμενο του πόθου σου το θαυμασμό και τα συναισθήματά σου. Ακόμα κι αν είσαι σε μία μόνιμη σχέση ή σε  ένα γάμο που νιώθεις ότι έχεις βαρεθεί και τα πράγματα μπορεί να έχουν βαλτώσει είναι η στιγμή που μπορείς να κάνεις την ανατροπή και να προτείνεις τρόπους οι οποίοι πιστεύεις ότι θα μπορούσαν να ανανεώσουν τη σχέση σας. Η επιλογή ενός ταξιδιού θα ήταν το ιδανικό σενάριο, εάν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Ταύρος: Ερμής και Δίας αναλαμβάνουν να σε κινητοποιήσουν για να λύσεις κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητά σου. Η υπομονή μπορεί να είναι αρετή, αλλά κάποια στιγμή έχει κι αυτή το όριο της. Είναι στο χέρι σου να μιλήσεις για όσα μπορεί να σε προβληματίζουν και για να κόψεις τη φόρα όσων πιστεύουν ότι μπορούν να εκμεταλλεύονται την ανεκτικότητα σου. Μπορείς να βάλεις στη θέση του οποιονδήποτε και μάλιστα χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Να θυμάσαι ότι είναι υποχρέωσή σου να προστατεύσεις τον εαυτό σου και την υγεία σου.

Δίδυμοι: Όπως είπαμε αυτές οι μέρες σε πάνε πολύ, γι' αυτό καλό θα ήταν κι εσύ από πλευράς σου να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου και να τις εκμεταλλευτείς όσο το δυνατόν περισσότερο. Το μυαλό σου λειτουργεί πολύ δημιουργικά και δεν πρέπει να φοβηθείς καθόλου να προβάλλεις τις ιδέες σου ή να προσπαθήσεις να εφαρμόσεις κάποιες που ίσως αντιμετωπίζεις με δέος. Με το ίδιο θάρρος να αντιμετωπίσεις και τα ερωτικά σου ζητήματα, γιατί ποιος θα ήθελε δίπλα του έναν ηττοπαθή;

Καρκίνος: Τίποτα δεν είναι δεδομένο στις ανθρώπινες σχέσεις, γι’ αυτό και όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα όταν βρίσκουμε το θάρρος να μιλήσουμε στους ανθρώπους που πρέπει. Άσε στην άκρη το τι θα ήθελες να αντιλαμβάνονταν οι γύρω σου χωρίς να χρειαστεί να τους πεις κουβέντα και μιλά ξεκάθαρα για το τι σε προβληματίζει ή το τι περιμένεις από αυτούς. Θα ανακαλύψεις λοιπόν ότι σε νοιάζονται περισσότερο από όσο πίστευες και θα δεις ότι η καθημερινότητά σου με τη βοήθειά τους μπορεί να γίνει πιο όμορφη και πιο εύκολη.

Λέων: Αυτό το εξάγωνο που σχηματίζουν Ερμής και Δίας μπορεί να αποτελέσει το κλειδί που θα ανοίξει την πόρτα που περίμενες. Και τι υπάρχει πίσω από την πόρτα; Ίσως μία νέα γνωριμία ικανή να κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά, αλλά και το μυαλό σου να πιστέψει ότι βρήκες έναν άνθρωπο που μπορεί να σε καταλάβει. Και να ξέρεις δεν μιλάω αποκλειστικά για μία αισθηματική σχέση. Σε κάθε περίπτωση κοίτα να αφήσεις στην άκρη τις ανασφάλειές σου και να αδράξεις την ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί.

Παρθένος: Με τον κυβερνήτη σου σε εξάγωνο με τον Δία είναι ευκαιρία να ανανεώσεις το χώρο σου, να πραγματοποιήσεις κάποια μετακόμιση που θα ανανεώσει εσένα τον ίδιο ή ακόμα και να αποκτήσεις το δικό σου σπίτι. Όμως και τίποτα από όλα αυτά να μη σε αφορά η ανανέωση μπορεί να έρθει σε συναισθηματικό επίπεδο μέσα στην οικογένεια είτε με την είσοδο ενός νέου μέλους, είτε επειδή εσύ ο ίδιος μαλακώνεις και έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ζυγός: Το εξάγωνο του Ερμή με το Δία σε γεμίζει αισιοδοξία και καλή διάθεση πράγμα που είναι εμφανές στους γύρω σου, όχι μόνο σε αυτούς που σε ξέρουν, αλλά και στους πολλούς άλλους που θα ήθελαν να σε γνωρίσουν. Παράλληλα, είναι μία πολύ καλή περίοδος εάν θέλεις να προωθήσεις θέματα σπουδών, αλλά και συμφωνίες από τις οποίες περιμένεις να βγεις πολλαπλά ωφελημένος. Ίσως το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι ότι είσαι ανοιχτός στην αλλαγή και μπορείς ευκολότερα να αναλάβεις πρωτοβουλίες.

Σκορπιός: Το εξάγωνο του Ερμή με το Δία σου προσφέρει πληθώρα επαγγελματικών ευκαιριών και προτάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν πολύ θετική επίδραση στα οικονομικά σου. Από την άλλη στα ερωτικά ίσως ψάχνεις την επιβεβαίωση από κάποιο πρόσωπο που κανονικά θα έπρεπε να ανήκει στο παρελθόν. Ίσως έχει έρθει η ώρα να κλείσεις μόνος σου τις πληγές σου και μαζί την πόρτα σε κάποιους ανθρώπους που η παρουσία τους μάλλον σε κρατάει δέσμιο.

Τοξότης: Το εξάγωνο του Ερμή με το Δία έρχεται να σου φέρει πολύ θετικά νέα για κάτι που μπορεί ως τώρα να έμοιαζε μακρινό όμως είναι εδώ μπροστά σου και αποτελεί μια  πραγματικότητα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για μιζέρια αυτή τη στιγμή. Εκμεταλλεύσου τα δώρα που θα σου φέρει αυτή η όψη χωρίς να μπεις σε εκείνο το ατέρμονο παιχνίδι ανασφαλειών και ενοχών. Αν είσαι μόνος μία νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει είτε μέσω ενός φίλου, είτε σε κάποια από τις δραστηριότητες με τις οποίες ασχολείσαι.

Αιγόκερως: Πολύ θετικές εξελίξεις για τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σου φέρει αυτό το εξάγωνο του Ερμή με το Δία. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία και συζήτησε με πρόσωπα εξουσίας προκειμένου να προωθήσεις τα συμφέροντά σου. Ακόμα και αν μιλάμε για μία άδεια σήμερα μπορείς να τη ζητήσεις με περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Από την άλλη ίσως έχεις θετικά νέα σε σχέση με κάποιο πρόβλημα υγείας που μπορεί να σε απασχολεί ή τέλος κάποια συζήτηση με το σύντροφό σου θα έχει θετική επίδραση στην ψυχολογία σου.

Υδροχόος:  Με το εξάγωνο του Ερμή με το Δία μία νομική ή γραφειοκρατική εξέλιξη θα σου ανοίξει το δρόμο που θα σε φέρει πιο κοντά σε ένα σημαντικό για εσένα στόχο. Ευνοϊκά είναι τα πράγματα και στο ενδεχόμενο που θέλεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου ή να ασχοληθείς με ένα νέο αντικείμενο. Στα ερωτικά σου όσο κι αν προσπαθείς να αντιμετωπίσεις μία κατάσταση αποστασιοποιημένα συμβαίνουν πράγματα που το πράγμα φουντώνει μέσα σου θες δε θες.

Ιχθείς: Ακόμα και αν χρειαστεί να συγκρουστείς ή να έρθεις αντιμέτωπος με ανθρώπους που ως τώρα μπορεί να απέφευγες σήμερα και αύριο θα σου πρότεινα να το κάνεις, γιατί μόνο ωφελημένος μπορεί να βγεις. Ίσως πρέπει να δείξεις τη δύναμή σου για να σε εκτιμήσουν περισσότερο. Από την άλλη εάν θεωρείς ότι ο σύντροφός σου δε σε καταλαβαίνει, αδιαφορεί ή ακόμα αν υπάρχουν πράγματα στη σχέση σας που σε προβληματίζουν καλό θα είναι να μιλήσεις ανοιχτά και χωρίς περιστροφές.

Πηγή: astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)Σήμερα 13:11 | Ειδήσεις

"Εμείς σας μιλάμε για το πώς θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα και το μόνο μέλημα των άλλων είναι πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης", είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Κακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)Σήμερα 09:47 | Τοπικά Νέα

Ασυνήθιστες εικόνες για τέτοια εποχή, με την περιοχή "ντυμένη στα λευκά", είδαν το πρωί του Σαββάτου, κάτοικοι και επισκέπτες στο Πετρούλι. Δείτε LIVE την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρεςΣήμερα 10:49 | Ειδήσεις

Δυναμικά και με ισχυρό ενδιαφέρον ξεκίνησε το πρόγραμμα “Ανακαινίζω – Νοικιάζω” του Yπ. Κοινωνικής Συνοχής. Οδηγός για τους δικαιούχους και την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!Σήμερα 11:51 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει σε εξώδικο που έστειλε η χήρα του άτυχου εθελοντή, που πέθανε ενώ μαινόταν η μεγάλη φωτιά στην Ρόδο. "Απίθανη" είναι η απάντηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)13:41Αγρίνιο: 15χρονη χτυπούσε την αδερφή της μέχρι να λιποθυμήσει13:28“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)13:15Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ: Χώρισαν μετά απο 14 χρόνια γάμου13:01Κακοκαιρία - Σκόπελος: Οι ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα (εικόνες)12:48Θείος δικάζεται για βιασμό της 10χρονης ανιψιάς του12:34Χατζηδάκης: Η Ελλάδα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωπαϊκής οικονομίας 12:20Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!12:07Κρήτη: Επιτέθηκε στους γονείς του και τους ανάγκασε να κοιμηθούν σε εκκλησία11:54Δίκη Τραμπ: Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε11:41Τένις - Βαρκελώνη: Ο αντίπαλος του Τσιτσιπά στον ημιτελικό11:29“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες11:16Ευρωεκλογές - Κασσελάκης: Περιοδεία σε 27 νησιά για 10 ημέρες11:02Βόρεια Κορέα: Δοκιμή σε τεράστια πυραυλική κεφαλή10:49Formula 1 - GP Σαγκάης: Ο Φερστάπεν επικράτησε στον αγώνα σπριντ10:35Μίμης Φωτόπουλος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός10:22Κουρέτας για Θεσσαλία: Σε λίγες ώρες έπεσε όση βροχή πέφτει σε 3,5 μήνες (βίντεο)10:10Κακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)09:57“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία09:4421η Απριλίου 1967: η ημέρα που η Ελλάδα “μπήκε στον γύψο”09:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο