LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 23 Σεπτεμβρίου 2019 21:43

Θρίλερ με τον “αεροπειρατή” που συνελήφθη στη Μύκονο

Τι στοιχεία προσκόμισε ο δικηγόρος του 65χρονου που συνελήφθη βάσει εντάλματος από τις γερμανικές αρχές.

ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΗΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ

Εμπλοκή προκύπτει στην υπόθεση του 65χρονου Λιβανέζου, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη στη Μύκονο, όταν κατά τον έλεγχο διαβατηρίου διαπιστώθηκε ότι τα στοιχεία του είναι ίδια με καταζητούμενου βάσει εντάλματος από τις γερμανικές αρχές, για την μεγάλη αεροπειρατεία το 1985 σε πτήση της TWA από Αθήνα προς Ρώμη, κατά την οποία οι δράστες σκότωσαν Αμερικανό επιβάτη.

Ο 65χρονος, από την πρώτη στιγμή επέμενε ότι έχει γίνει λάθος, και παράλληλα συγγενείς του στο Λίβανο έκαναν δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης, ότι είναι δημοσιογράφος από τη Σιδώνα και ουδεμία σχέση είχε με την αεροπειρατεία. Παράλληλα, και ο δικηγόρος του προσκόμισε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία εργαζόταν σε εφημερίδα στον Λίβανο πριν από 34 χρόνια, τις μέρες που διαπράχθηκε η αιματηρή αεροπειρατεία.

Την λύση στο αίνιγμα θα δώσουν οι γερμανικές αρχές, στις οποίες η Ελληνική Αστυνομία έχει στείλει δακτυλικά αποτυπώματα και άλλα στοιχεία του συλληφθέντα, για εξακριβώσουν αν πρόκειται για τον καταζητούμενο ή για άλλον, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος και το περιβάλλον του.

Μέχρι αυτή την ώρα πάντως, δεν έχει υπάρξει απάντηση για να δοθεί τέλος στο θρίλερ.

Εν τω μεταξύ, ο 65χρονος Λιβανέζος, ο οποίος κρατείται προσωρινά στην Σύρο με εντολή εισαγγελέα, οδηγήθηκε και πάλι στον εισαγγελέα Εφετών και η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Συμβούλιο Εφετών, εν αναμονή της απάντησης από την Γερμανία.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕπεισόδια στα Εξάρχεια: Επιθέσεις με μολότοφ σε αστυνομικούς - Φωτιές σε κάδουςΣήμερα 08:10 | Ειδήσεις

Ομάδες περίπου 60 ατόμων επιτέθηκαν σε διμοιρίες της Αστυνομίας, προκαλώντας φωτιές και υλικές ζημιές.

Τι καιρό θα κάνει το ΣάββατοΧθες 16:23 | Ειδήσεις

Που θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Πως θα κυμανθεί η θερμοκρασία. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Χαλκίδα: Οι αγρότες κλείνουν την υψηλή γέφυραΣήμερα 08:48 | Ειδήσεις

Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, οι αγρότες της Εύβοιας σχεδιάζουν νέα μορφή κινητοποίησης, με μετακίνηση στο σταθμό διοδίων των Αφιδνών, όπου θα ζητήσουν να σηκωθούν οι μπάρες ώστε να επιτραπεί η ελεύθερη διέλευση των Ι.Χ. οχημάτων.

"Γάζωσαν" κατάστημα στα Άνω Λιόσια - Μυστήριο γύρω από τα κίνητραΣήμερα 09:15 | Ειδήσεις

Άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά επιχείρησης το απόγευμα της Παρασκευής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Συμφωνία ΕΕ - Mercosur: Αναβλήθηκε για τον Ιανουάριο - Προειδοποίηση της Παραγουάης 09:38"Γάζωσαν" κατάστημα στα Άνω Λιόσια - Μυστήριο γύρω από τα κίνητρα09:24Θεσσαλονίκη: 24ωρη λειτουργία σήμερα στο μετρό09:10Χαλκίδα: Οι αγρότες κλείνουν την υψηλή γέφυρα08:56Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 20 Δεκεμβρίου08:42Επεισόδια στα Εξάρχεια: Επιθέσεις με μολότοφ σε αστυνομικούς - Φωτιές σε κάδους08:28Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο08:14Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί τελευταίας στιγμής08:00Easy 97.2 Disco Snow Party στην Πλατεία Κοραή07:55Όμιλος ΔΕΗ: Νέα ορόσημα και ενισχυμένη διαφάνεια στην ετήσια Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης07:44Ρώμη - Φοντάνα ντι Τρέβι: Με εισιτήριο η επίσκεψη από τον Φεβρουάριο23:59Σέρρες: Σύλληψη 62χρονου καθηγητή για σεξουαλική επίθεση σε μαθήτρια23:44Απάντηση με... προπόνηση για τον Ολυμπιακό 23:30Missing Alert για την εξαφάνιση 13χρονου23:16Πτολεμαϊδα: Πώς ο σκύλος “Bongo”… “ξετρύπωσε” σημαντική ποσότητα ναρκωτικών σε κτήμα 60χρονου23:02Νέα πρόκληση Μιτσκόσκι: Για μένα το όνομα “Μακεδονία” είναι ιερό22:48Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: ΙΧ βγήκε εκτός δρόμου και κατέληξε σε χωράφι (εικόνες)22:47Ελλάδα – Αρμενία: Υπεγράφη σύμφωνο στρατιωτικής συνεργασίας22:33Παρέμβαση ΥΠΑΑΤ για γεωργούς που δεν έλαβαν τη βασική ενίσχυση λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο22:19Ελληνοτουρκικά: Εισβολή οπλισμένων τουρκικών F-16 στο Αιγαίο και σκληρές αερομαχίες με ελληνικά αεροσκάφη22:05
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο