LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 23 Σεπτεμβρίου 2019 07:56

Βραβεία Emmy: Oι μεγάλοι νικητές της φετινής απονομής

Λαμπερή η βραδιά των «τηλεοπτικών Oscar». Ποιες σειρές και ποιοι πρωταγωνιστές "σάρωσαν" τα βραβεία. 

βραβεία Emmy

Το πολυαγαπημένο Game of Thrones και η επιτυχημένη βρετανική σειρά Fleabag αναδείχθηκαν στους κορυφαίους νικητές των φετινών βραβείων Emmy, σε μια λαμπερή βραδιά που πραγματοποιήθηκε στο Microsoft Theater του Los Angeles, το βράδυ της Κυριακής. 

H σειρά φαντασίας του G. R.R. Martin ξεχώρισε για μία ακόμη χρονιά στην κατηγορία της, αφήνοντας πίσω «δυνατές» σειρές όπως το Better Call Saul, το Killing Eve και το Ozark.

Στην κατηγορία της καλύτερης κωμωδίας, το Fleabag απέσπασε το μεγάλο βραβείο, νικώντας το Veep, το Barry και το Russian Doll.

H Jodie Comer από το Killing Eve αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία του Α' Γυναικείου Ρόλου σε δραματική σειρά, ενώ ο Billy Porter του Pose απέσπασε το πρώτο βραβείο στην αντίστοιχη κατηγορία για άνδρες.

βραβεία Emmy

H Phoebe Waller-Bridge, δημιουργός και πρωταγωνίστρια του Fleabag, αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία του Α' Γυναικείου Ρόλου σε κωμική σειρά. Στην αντίστοιχη κατηγορία για τους άνδρες, το πρώτο βραβείο κέρδισε ο Bill Hader, ως τηλεοπτικός Barry.

O Peter Dinklage, γνωστός ως «Tyrion» από το Game of Thrones, κέρδισε το Emmy Β' Ανδρικού Ρόλου σε δραματική σειρά. Το αντίστοιχο βραβείο στην γυναικεία κατηγορία απέσπασε η Julia Garner (Ozark).

Στις κωμικές σειρές, τα βραβεία Β' γυναικείου και ανδρικού ρόλου απέσπασαν δύο ηθοποιοί από την ίδια σειρά, το The Marvelous Mrs. Maisel, ο Tony Shalhoub και η Alex Borstein.

Επίσης, η μίνι σειρά Chernobyl με θέμα το τραγικό πυρηνικό δυστύχημα, απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία της καλύτερης μίνι σειράς.

βραβεία Emmy

Αναλυτικά τα σημαντικότερα βραβεία

Καλύτερη δραματική σειρά
Game of Thrones

Καλύτερη κωμική σειρά
Fleabag

Α' γυναικείος ρόλος σε δραματική σειρά
Jodie Comer (Killing Eve)

Α' ανδρικός ρόλος σε δραματική σειρά
Billy Porter (Pose)

Καλύτερη σκηνοθεσία σε δραματική σειρά
Jason Bateman (Ozark, Reparations)

Β' γυναικείος ρόλος σε δραματική σειρά
Julia Garner (Ozark)

Β' ανδρικός ρόλος σε δραματική σειρά Peter Dinklage (Game of Thrones)

Καλύτερο σενάριο σε δραματική σειρά
Jesse Armstrong (Succession, Nobody Is Ever Missing)

Καλύτερη μίνι σειρά
Chernobyl

Α' γυναικείος ρόλος σε μίνι σειρά Michelle Williams (Fosse/Verdon)

Α' ανδρικός ρόλος σε μίνι σειρά
Jharrel Jerome (When They See Us)

Καλύτερο σενάριο για μίνι σειρά
Craig Mazin (Chernobyl)

Καλύτερη σκηνοθεσία για μίνι σειρά
Johan Renck (Chernobyl)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Χθες 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Χθες 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΧθες 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιωνΣήμερα 06:16 | Ειδήσεις

Τα πλοία υπέστησαν υλικές ζημιές σύμφωνα με το διοικητήριο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιων06:21Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες06:08Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο