LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 23 Σεπτεμβρίου 2019 06:09

Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας

Σας αρέσει να μοιράζεστε αυτή την εβδομάδα αν και κάποια θέματα θέλετε να τα αναλύσετε μόνοι σας και κυρίως να τα σκεφτείτε χωρίς να ξέρουν οι άλλοι...

Κριός: Όσο ο Ήλιος θα βρίσκεται στο Ζυγό θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου με ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν και να δώσεις ουσιαστικές δεύτερες ευκαιρίες ή να κλείσεις κάποιες πόρτες οριστικά. Υπάρχουν διαστήματα που ευνοούν προς τη μία ή προς την άλλη κατεύθυνση ωστόσο τις πρώτες αυτές μέρες τα πράγματα είναι θετικά και μπορείς να επιδιώξεις συναντήσεις με ανθρώπους που θέλεις να έρθεις πιο κοντά και απέναντι στους οποίους η διάθεση σου είναι πιο συναινετική. Αν βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση μη χάσεις την ευκαιρία να αναθερμάνεις το κλίμα ανάμεσα σας.

Ταύρος: Με τον Ήλιο να περνάει στο Ζυγό το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε ζητήματα που αφορούν στα επαγγελματικά σου και τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους στο εργασιακό σου περιβάλλον με τους οποίους θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά αρκεί να χρησιμοποιήσεις λίγη από τη διπλωματία σου. Επειδή για σένα ο Ζυγός αποτελεί μία περιοχή που σχετίζεται και με τα θέματα υγείας καλό θα είναι να εξετάσεις τις επιλογές που έχεις να βελτιώσεις τη διατροφή σου ή να βάλεις στη ζωή σου την άσκηση.

Δίδυμοι: Τα άγχη, το στρες και η πίεση της προηγούμενης περιόδου δίνουν τη θέση τους σε πολύ πιο ευχάριστες μέρες πού σηματοδοτούνται για σένα με το πέρασμα του Ήλιου στο Ζυγό. Η ερωτική σου ζωή ξαναπαίρνει τα πάνω της και μιλάμε για τον πιο τυχερό, ίσως, μήνα της χρονιάς για σένα. Εάν έχεις παιδιά θα δεις να γίνονται κάποια ξεκαθαρίσματα και γενικότερα τις σχέσεις σας να κυλάνε πιο ομαλά. Παράλληλα ευνοούνται δημιουργικά project που μπορεί να έχεις κατά νου ενώ δεν θα σου λείψει και η οικονομική εύνοια κυρίως σε κάποιες συγκεκριμένες περιόδους που θα τις επισημάνουμε όταν έρθει η ώρα.

Καρκίνος: Μπορεί θεωρητικά η ζωδιακή περιοχή του Ζυγού να μην είναι ιδιαίτερα εύκολη για εσένα αφού πολλά είναι αυτά που σας χωρίζουν όμως ακόμα περισσότερα είναι και αυτά που σας ενώνουν μιας και ο Ζυγός για σένα σηματοδοτεί το κομμάτι της οικογένειας και του σπιτιού. Οι δύο αγαπημένοι σου λοιπόν αυτοί τομείς είναι που δέχονται την ενέργεια του Ήλιου το επόμενο διάστημα και αποτελούν το βασικό πεδίο εξελίξεων στη ζωή σου. Μπορεί να αποφασίσεις να μεγαλώσεις την οικογένειά σου, να μετακομίσεις ή ακόμα και να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα στις μεταξύ σας σχέσεις.

Λέων: Ο Ήλιος περνάει στο Ζυγό και για σένα ξεκινάει μία περίοδος επαφών και συζητήσεων που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις όλα όσα σε άγχωσαν το προηγούμενο διάστημα. Θα μπορέσεις λοιπόν να γνωρίσεις ανθρώπους που θα σου αναπτερώσουν την ελπίδα για κάτι πιο ουσιαστικό στα αισθηματικά σου ενώ ευνοούνται και επαγγελματικές συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα μπορέσεις να βρεις και την οικονομική σταθερότητα που έχεις ανάγκη. Φρόντισε μόνο να κάνεις ειρήνη με τον εαυτό σου και να διαχειριστείς τις ανασφάλειές σου.

Παρθένος: Ο Ήλιος αφήνει σιγά-σιγά το ζώδιό σου για να περάσει στο Ζυγό και να στρέψει την προσοχή σου στα οικονομικά σου. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να βρεις τρόπους για να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου ή αν μη τι άλλο να κάνεις πιο σωστή διαχείριση. Η επόμενη περίοδος έχει αρκετές ευκαιρίες στο ενδεχόμενο που θέλεις να ζητήσεις κάποια αύξηση ή γενικότερα θέλεις να βελτιωθούν οι όροι κάτω από τους οποίους εργάζεσαι. Σημαντικό όμως θέμα το επόμενο διάστημα αποτελεί και η συναισθηματική σου σταθερότητα γι' αυτό και θα αναλάβεις πρωτοβουλίες προκειμένου να τη διασφαλίσεις.

Ζυγός: Με τον Ήλιο να περνάει κι αυτός στο ζώδιό σου τα νέα γίνονται ολοένα καλύτερα γιατί πρώτα από όλα εσύ ο ίδιος στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε σένα και αναλαμβάνεις δράση για να αντιμετωπίσεις όσα σε απασχολούν. Βρίσκεις λοιπόν την ενέργεια που έψαχνες διακαώς το προηγούμενο διάστημα και μπορείς να προωθήσεις σχέδια, φιλοδοξίες και όσο θεωρείς προτεραιότητα στη ζωή σου. Ειδικά αυτές τις πρώτες μέρες τα πράγματα είναι ευνοϊκά και για την ερωτική σου ζωή, αν διαχειριστείς με διπλωματικότητα και ψυχραιμία τα θέματα που θα προκύψουν.

Σκορπιός: Ο Ήλιος περνάει στο Ζυγό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται κυρίως στα επαγγελματικά όπου υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα και πίεση. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου θα περάσουν από διάφορα στάδια όμως εάν καταφέρεις να φανείς αδιάφορος απέναντι στις μικρότητες και να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία κάποια πισώπλατα μαχαιρώματα θα μπορέσεις να ισχυροποιήσεις τη θέση σου. Το επόμενο όμως διάστημα δεν σου επιτρέπεται να αδιαφορήσεις για την υγεία σου γι’ αυτό φρόντισε να κανείς ότι χρειάζεται για να προλάβεις τις καταστάσεις πριν προκύψουν.

Τοξότης: Ο Ήλιος από σήμερα θα βρίσκεται στο Ζυγό και ξεκινάει μία περίοδος έντονης κοινωνικότητας και συναναστροφών. Είναι μία φάση για σένα όπου ευνοείται οποιαδήποτε ομαδική προσπάθεια, οτιδήποτε περιέχει το μαζί. Αυτό μπορείς να το μεταφέρεις και στις ερωτικές σου σχέσεις και να ονειρευτείς από κοινού με το σύντροφό σου πράγματα για το μέλλον. Ταυτόχρονα είναι μία πολύ θετική περίοδος και για τις φιλικές σου σχέσεις, στη διάρκεια της οποίας θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους που έχεις χαθεί αλλά και να αποκαταστήσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει.

Αιγόκερως: Ο Ήλιος περνάει στο ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου πράγμα που σημαίνει ότι φαίνεται κάθε σου κίνηση. Θα έχεις λοιπόν την ευκαιρία να προβάλλεις και να προωθήσεις τη δουλειά σου αλλά και να κυνηγήσεις μία προαγωγή που μπορεί να περιμένεις εδώ και καιρό. Τα πράγματα όμως είναι καλύτερα και στη σχέση σου μέσα στο γάμο ή σε μία μακροχρόνια σχέση αφού υπάρχει θετική και συναινετική διάθεση να συζητηθούν θέματα που μέχρι τώρα αποτελούσαν την καυτή πατάτα που κανείς δεν τολμούσε να αγγίξει.

Υδροχόος: Το πέρασμα του Ήλιου στο Ζυγό σου δίνει στην πραγματικότητα μία βαθιά ανάσα που είχες ανάγκη. Παύεις να υπερ-αναλύεις τα πράγματα και να ασχολείσαι με ζητήματα που είναι σκοτεινά και που μάταια προσπαθούσες να βρεις τρόπο να τα ελέγξεις. Δεν ασχολείσαι με το πρόβλημα αλλά βλέπεις με ποιον τρόπο μπορείς να λειτουργήσεις δημιουργικά για να αλλάξεις τα πράγματα στη ζωή σου. Η ψυχολογία σου το επόμενο διάστημα θα είναι πιο ανάλαφρη και θα υπερισχύει η ανάγκη να χαρείς τη ζωή και τον έρωτα. Ίσως επίσης θελήσεις να ταξιδέψεις και αυτό θα αποτελούσε μία πολύ καλή επιλογή τις επόμενες μέρες γι' αυτό μη χάσεις τις ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν.

Ιχθείς: Την υπερένταση του καλοκαιριού διαδέχεται μία πιο υποτονική περίοδος η οποία ίσως να μην είναι τόσο εύκολη στο ξεκίνημά της αφού από εκεί που ήσουν στα ταβάνια το να πέσεις στα πατώματα ακόμα και αν έχει στρώματα κάτω όσο να είναι χρειάζεται κάποιος χρόνος να το συνηθίσεις. Σίγουρα θα σε απασχολήσουν κάποια οικονομικά θέματα και ίσως θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες ανασφάλειες σου. Ωστόσο το κλειδί για να ανταπεξέλθεις σε όλα αυτά είναι η ερωτική σου ζωή η οποία θα είναι έντονη και ουσιαστική.


Πηγή: astrologos.gr
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕγκατέλειψαν μωρό σε είσοδο πολυκατοικίαςΣήμερα 14:16 | Ειδήσεις

Έρευνες των Αρχών για την μητέρα του. Μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο το παιδί. Αναστάτωση στην γειτονιά.

Παπαγγελόπουλος στον ΑΝΤ1 για Novartis: Δεν θα γίνω “Κομανέτσι” – Θέλω κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση με τον ΣαμαράΧθες 23:48 | Ειδήσεις

Τι είπε στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" και τον Νίκο Χατζηνικολάου για τα στοιχεία που δεν πήρε η χώρα μας, τις εισαγγελικές κόντρες, τον "Ρασπούτιν", τις καταγγελίες για σκευωρία, την σχέση του με τον Κώστα Καραμανλή και τις πιέσεις στελεχών της ΝΔ για να γίνει Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

Με απειλές απαντά ο Ερντογάν στις ΗΠΑ: Θα συνεχίσουμε στη ΣυρίαΣήμερα 13:25 | Ειδήσεις

Επαναλαμβάνει τις απειλές ο Ερντογάν. Για «συναντήσεις με τρομοκράτες» κατηγορεί τον Μακρόν.

Εικόνες σοκ από τροχαίο στην Αθηνών - ΛαμίαςΣήμερα 12:33 | Ειδήσεις

Η μηχανή καρφώθηκε στο φτερό του αυτοκινήτου και ο οδηγός της εκτινάχτηκε πολλά μέτρα μακριά στο οδόστρωμα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εγκατέλειψαν μωρό σε είσοδο πολυκατοικίας14:11Πείτε κι εσείς #EndPolioNow!14:08Ολυμπιακός: “δίψα” για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Μπάγερν14:00Με απειλές απαντά ο Ερντογάν στις ΗΠΑ: Θα συνεχίσουμε στη Συρία13:47Λεωνίδας Κακούρης για τις “Άγριες Μέλισσες”: Ο “Δούκας” είναι ηθικός (βίντεο)13:35Τσοβόλας: για πολιτικούς λόγους πάει στην Προανακριτική ο Παπαγγελόπουλος13:23Σατανική μάνα σκότωσε το παιδί της για να πάρει τις δωρεές (βίντεο)13:10Εικόνες σοκ από τροχαίο στην Αθηνών - Λαμίας12:57Στο νοσοκομείο… 91χρονος μετά από καυγά παππούδων σε καφενείο!12:45Σκυλακάκης: υπό μελέτη το μέρισμα σε απόστρατους12:31Ευάγγελος Βενιζέλος: επιστροφή στις αίθουσες του ΑΠΘ… με χειροκροτήματα (εικόνες)12:18Ζώδια: οι προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα (βίντεο)12:05WTA Elite Trophy: επέστρεψε αλλά ηττήθηκε η Σάκκαρη11:54Ρωσικό παγοθραυστικό εξέπεμψε SOS....κατά λάθος11:41Πέθανε ο Χρήστος Αρχοντίδης11:29“Ωνάσης τα θέλω όλα”: Ήταν όλοι στην πρεμιέρα (βίντεο)11:17Μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού απόψε για τον Ολυμπιακό11:05Άγριες Μέλισσες: Όταν η Κίτσου…τρολάρει την Λενιώ (βίντεο)10:52Επίδοξοι ληστές στο σπίτι της γιαγιάς με τα τερλίκια: Τους έδιωξε με..μπαστούνι10:40Στάση εργασίας στα τρόλεϊ10:27
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο