LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 22 Σεπτεμβρίου 2019 17:17

Παναγιωτόπουλος: οι Ένοπλες Δυνάμεις θα διασφαλίσουν την ασφάλεια της πατρίδας

Τι δήλωσε για το μεταναστευτικό ο ΥΠΕΘΑ, στα πλαίσια του Athens Flying Week, στην αεροπορική βάση της Τανάγρας.

Νίκος Παναγιωτόπουλος

Θα διασφαλίσουμε δια της αποτρεπτικής ισχύος των ενόπλων δυνάμεων μας ότι η πατρίδα είναι ασφαλής, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, συμμετέχοντας στην μεγαλύτερη αεροπορική γιορτή της Ελλάδας, την Athens Flying Week, στην αεροπορική βάση της Τανάγρας.

«Με πολύ χαρά είμαι εδώ στην αεροπορική βάση της Τανάγρας, στα πλαίσια του Athens Flying Week. Εύχομαι ο κόσμος να έρθει και να θαυμάσει από κοντά τις δυνατότητες των ελληνικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων της πολεμικής αεροπορίας και της αεροπορίας στρατού.

Νομίζω ότι εκτός από το εντυπωσιακό θέαμα, που είναι προφανές ότι υπάρχει, αυτή η εκδήλωση περνάει και ένα μήνυμα, ότι οι ένοπλες δυνάμεις μας και ειδικά η πολεμική αεροπορία, αλλά και η αεροπορία στρατού είναι σε εξαιρετική κατάσταση, σε ετοιμότητα και υψηλή επιχειρησιακή δυνατότητα.

Θα διασφαλίσουμε δια της αποτρεπτικής τους ισχύος ότι η πατρίδα είναι ασφαλής. Νομίζω ότι είναι αυτό το πιο ενθαρρυντικό μήνυμα για τον απλό κόσμο που έρχεται εδώ να παρακολουθήσει όχι μόνο τις επιδείξεις, αλλά και τις δυνατότητες« ανέφερε ο κ.Παναγιωτόπουλος.

Για το μεταναστευτικό ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υπογράμμισε πως μετά το χθεσινό ΚΥΣΕΑ, «που συζητήσαμε για την επιδεινούμενη κατάσταση σε σχέση με τις μεταναστευτικές ροές, σήμερα, μετά από εντολή του πρωθυπουργού, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ της ηγεσίας του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, της ηγεσίας του λιμενικού σώματος, της ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, προκειμένου να συντονίσουμε τις δράσεις μας σχετικά με την αυξημένη επιτήρηση των ροών στο θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου.

Πρέπει να καταστρώσουμε ένα σχέδιο, έτσι ώστε τόσο τα αυτιά μας όσο και τα μάτια μας στο Αιγαίο, δηλαδή οι μηχανισμοί επιτήρησης, όσο και οι δυνάμεις που επιχειρούν να συνεργάζονται καλύτερα, εντατικότερα και στενότερα, έτσι ώστε να αυστηροποιηθεί η επιτήρηση και ενδεχομένως η αποτροπή».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ρέθυμνο: Ανήλικος μέθυσε σε γάμο και κατέληξε στο νοσοκομείο10:10Πυροβολισμοί στο Ίλιον: Πεθερός πήγε να βιάσει την 17χρονη νύφη του09:56Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Δυτικής Θεσσαλίας09:42Νυχτερινός Ποιμήν: Το ευχαριστώ του Άδωνι Γεωργιάδη στην ΕΛΑΣ09:28Πάτρα: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις αγροτών και κτηνοτρόφων09:14Μετρό Θεσσαλονίκης: Επαναλειτουργεί από σήμερα η βασική γραμμή09:00Αγροτικές κινητοποιήσεις στη Λάρισα: Κλειστή παραμένει η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης08:46Ο χάρτης των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 12 Δεκεμβρίου08:32Κρήτη: Σήμερα η έναρξη κινητοποιήσεων των αγροτοκτηνοτρόφων08:18Τρόμος στο Νέο Ηράκλειο για δύο 12χρονες: Ανήλικος τις απείλησε με μαχαίρι08:04Το Ισραήλ χαράσσει νέα σύνορα μέσα στη Γάζα07:50Έξαρση ιώσεων και γρίπης: Προειδοποιούν οι γιατροί, σύσταση για εμβολιασμό07:36Τρένο συγκρούστηκε με ζώο στο δρομολόγιο Λάρισα – Θεσσαλονίκη07:22Νιγηρία: 100 μαθητές που είχαν απαχθεί αφέθηκαν ελεύθεροι07:08Απογοητευμένος ο Τραμπ με τον Ζελένσκι: Δεν έχει διαβάσει την πρόταση ειρήνης06:54Ο Χάρης Θεοχάρης στις ΗΠΑ για την ενίσχυση των οικονομικών σχέσεων06:40Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 8 Δεκεμβρίου06:26Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα06:12Παγκρήτιο συλλαλητήριο αγροτοκτηνοτρόφων τη Δευτέρα - Στο επίκεντρο λιμάνια και αεροδρόμια23:59Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού στην Πλατεία Συντάγματος23:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο