LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 21 Σεπτεμβρίου 2019 08:17

Ζώδια: οι τάσεις του Σαββατοκύριακου

Η Σελήνη στους Διδύμους κοντράρεται με τον Άρη και ενώ ως το απόγευμα, είμαστε επικοινωνιακοί και ευδιάθετοι, σταδιακά δημιουργείται εκνευρισμός...

Ζώδια - αστρολογία

Μία σημαντική όψη κορυφώνεται μέσα στο σαββατοκύριακο και είναι αυτή που μέρες πριν, μας προειδοποιεί για κάποια γεγονότα που μπορεί να συμβούν, είτε σε προσωπικό είτε σε ευρύτερο επίπεδο.

Το Σάββατο λοιπόν, η Σελήνη στους Διδύμους κοντράρεται με τον Άρη και ενώ ως το απόγευμα, είμαστε επικοινωνιακοί και ευδιάθετοι, σταδιακά δημιουργείται εκνευρισμός δίνοντας μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια, που μπορεί να χαλάσει το Σαββατόβραδο.

Η κορύφωση της κόντρας του Δία με τον Ποσειδώνα για άλλη μια φορά, μας δίνει την αίσθηση της αποδόμησης του παλιού και του πλασματικού και την επαναφορά ενός νέου ιδεώδους, που θα συνοδεύσει τη ζωή μας γενικότερα. Είναι πολύ σημαντικό να βάλουμε μπρος όλα όσα ονειρευόμαστε.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύς και Τοξότες, νιώθετε διαφορετικά και ίσως να μην επικοινωνείτε εύκολα με τους άλλους. Διαχωρίστε όμως την πλάνη από την επιθυμία σας.

Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και αυτομάτως γινόμαστε πιο ευαίσθητοι σε όλα.

Το απόγευμα, η αρμονική όψη με τον Ουρανό που επηρεάζει από το μεσημέρι, μας φέρνει κοντά με δικούς μας ανθρώπους ή αγαπημένα πρόσωπα που είχαμε να δούμε καιρό. Ιδανική μέρα για συνεστιάσεις και συναντήσεις.

Το βράδυ όμως η κόντρα του Ερμή με τον Κρόνο, μας απογοητεύει, καθώς μπορεί να αισθανθούμε αδικημένοι. Επιπλέον μπορεί η κρίση μας να μην είναι ορθή και να αδικήσουμε τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε συζητήσεις που απαιτούν λύσεις και να μην πάρουμε ρόλο μεσολαβητή. Επίσης δεν είναι καλή στιγμή για απόδοση ευθυνών.

Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Κριοί, μην δίνετε σημασία σε γεγονότα που χαλάνε την ηρεμία σας. Μείνετε μακριά από εντάσεις και θα απολαύσετε τη μέρα σας.

Να θυμάμαι: Τα όνειρά μου να είναι αδιαπραγμάτευτα και να μην είναι ακαθόριστα.

Πηγή: astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΣήμερα 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)Σήμερα 20:33 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η επιστολική ψήφος απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες

Αφρικανική σκόνη: Κορυφώνεται η μεταφορά της από τη Σαχάρα (εικόνες)Σήμερα 10:47 | Ειδήσεις

Πότε αναμένεται να περιοριστεί η σκόνη στην ατμόσφαιρα. Αναλυτική πρόγνωση καιρού από τον Τάσο Αρνιακό.

Ανακάλυψη: Ο τάφος του Πλάτωνα εντοπίστηκε στην Ακαδημία ΠλάτωνοςΣήμερα 15:57 | Ειδήσεις

Που ακριβώς βρίσκεται σύμφωνα με την έρευνα ο τάφος του αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου Πλάτωνα. Πώς οδηγήθηκαν οι ερευνητές στο σημείο ταφής του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέντρο Αθηνών: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας22:11“MeToo” - ΗΠΑ: Αποζημίωση “μαμούθ” σε θύματα αθλίατρου θα πληρώσει το... FBI!21:57Κώστας Στεφανάκης: Έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός21:43Καούρες: Γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση ή διαφραγματοκήλη;21:29Ελλείψεις φαρμάκων - Γεωργιάδης: Υπάρχει φόβος ότι θα ξαναζήσουμε ό,τι έγινε με τον κορονοϊό (εικόνες)21:16Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου21:02Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)20:49e-ΕΦΚΑ: Επιστροφή εισφορών σε χιλιάδες επαγγελματίες 20:36Φωτιά στην Πάρο: Τρεις συλλήψεις 20:22Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας20:09Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμών: Καμπάνια του ΕΟΔΥ19:55Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων19:42Ενδοοικογενειακή βία - Καταγγελία: Την χτύπησε μπροστά στο παιδί τους19:29“Φονικό των Ανωγείων”: Αναιρέθηκε η απόφαση από τον Άρειο Πάγο19:15ΙΕΛΚΑ: Πάσχα με μικρότερα τραπέζια και λιγότερα φαγητά το 202419:02Ηλεία: Φωτιά στους Σχίνους (βίντεο)18:49Μελισσοκόμοι: Τα αντιπυρικά μέτρα βάζουν τέλος στα μελίσσια μας18:36Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντες 18:23Τουρκία: “Κόλαφος” η έκθεση του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα18:09Τήλος: Εντοπίστηκαν δεκάδες παράτυποι μετανάστες σε παραλία17:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο