LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 20 Σεπτεμβρίου 2019 18:35

Δολοφονία φαρμακοποιού στο Ψυχικό: Δάκρυα και λιποθυμίες στην δίκη

Ξέσπασαν οι συγγενείς του άτυχου φαρμακοποιού μόλις αντίκρισαν στο δικαστήριο τον καθ΄ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας. 

Δολοφονία - φαρμακοποιός - Νέο Ψυχικό

Σε κλίμα έντασης ξεκίνησε η δίκη, για τη δολοφονία του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου, πριν από ένα χρόνο στο Νέο Ψυχικό. Οι συγγενείς του άτυχου φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου ξέσπασαν μόλις αντίκρισαν στο δικαστήριο τον καθ΄ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας, έναν 52χρονο κατασκευαστή κτηρίων, με τον οποίο το θύμα είχε οικονομικές διαφορές. 

Η κόρη του φαρμακοποιού δεν άντεξε και λιποθύμησε, ενώ η μητέρα της άρχισε να φωνάζει στον κατηγορούμενο: «Τέρας, θα πάρεις αυτό που σου αξίζει. Ζεις τέρας; Αναπνέεις; Πώς κοιμάσαι τα βράδια; Δολοφόνε, ψεύτη». 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 52χρονος το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου του 2018 είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό. Μόλις είδε να ανοίγει η γκαραζόπορτα άρχισε να πυροβολεί προς το αυτοκίνητο του φαρμακοποιού. Το θύμα βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί. 

 «Άκουσα ένα κρότο και αμέσως μετά άλλους τρεις. Βγήκα στο μπαλκόνι, κοίταξα στο δρόμο, είδα τον μπαμπά μου έξω από το αυτοκίνητο μέσα στα αίματα. Δεν κουνιόταν. Μπήκαμε με τη μαμά μου στο ασανσέρ και λέγαμε η μία στην άλλη "πες μου ότι είναι όνειρο”», περιέγραψε στο δικαστήριο η κόρη του φαρμακοποιού. 

Θύμα και θύτης ήταν κάποτε στενοί φίλοι, όμως -όπως κατέθεσαν οι συγγενείς του φαρμακοποιού - ένα χρέος 300 χιλιάδων ευρώ που δεν επέστρεφε ο κατασκευαστής και είχε οδηγήσει τις δύο πλευρές σε χρόνια δικαστική διαμάχη ήταν εκείνο που όπλισε το χέρι του κατασκευαστή. 

«Αυτός που ήταν φίλος έγινε εχθρός για τα λεφτά. Το αμάξι είχε φιμέ τζάμια, με το που άνοιξε η γκαραζόπορτα έριξε δυο φορές στα τυφλά. Θα μπορούσε να ήταν και η κόρη μου στο αυτοκίνητο, θα έχανα και το παιδί μου», κατέθεσε η χήρα του φαρμακοποιού. 

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη μετά από δυόμιση εβδομάδες. Στους αστυνομικούς είπε ότι θόλωσε, επειδή λόγω του χρέους το σπίτι του θα έβγαινε σε πλειστηριασμό. Στο δικαστήριο ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του φαρμακοποιού.

«Είχε σχεδιάσει τα πάντα. Το δρόμο διαφυγής, τα ρούχα και το όπλο τα πέταξε σε υπόνομο, είχε μαζί του αλλαξιά. Αμέσως μετά τη δολοφονία πήγε σε μνημόσυνο για να έχει άλλοθι. Αν έχει το Θεό του, τέσσερις μέρες πριν συλληφθεί εμφανίστηκε σε δικαστήριο που είχαμε, για να δείξει ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα», είπε στο δικαστήριο ο γιος του άτυχου φαρμακοποιού.

Η δίκη θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τρίτη με την απολογία του 52χρονου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γερμανία: Διαλύθηκε ο κυβερνητικός συνασπισμός στο Βρανδεμβούργο09:16Ισχυρές βροχές και καταιγίδες έως την Πέμπτη - Συστάσεις της Πολιτικής Προστάσιας09:02Βενεζουέλα: Κηρύχθηκε επταήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα της επίθεσης των ΗΠΑ08:48Χαϊδάρι: Προσποιούμενοι ότι έλεγαν τα κάλαντα έκλεψαν... παπούτσια08:34Φιλιππίνες: Σεισμός 6,7 ρίχτερ ανατολικά από την Μπακουλίν08:20Φλώρινα: Πιάστηκαν στα χέρια για τον Τίμιο Σταυρό, ενώπιον του Νίκου Δένδια08:06Διαδηλώσεις στο Ιράν: Ρίψη δακρυγόνων σε νοσοκομείο στην Τεχεράνη07:52Ιωάννινα: Υπερχείλιση ποταμού - Έκλεισε ο δρόμος από Κήπους προς Φραγκάδες07:38Εντοπισμός 20 αλλοδαπών στο Φαρμακονήσι - Διακομιδές ασθενών07:24Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή πήραν τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 31χρονου07:10Τραμπ: Η Βενεζουέλα θα παραδώσει ως και 50 εκατ. βαρέλια πετρελαίου στις ΗΠΑ06:56Με ένα ραδιόφωνο αγκαλιά06:42Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 7 Ιανουαρίου06:28Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη06:14Λεμεσός: Έπιασε τον σταυρό των Θεοφανίων, τον πήρε και... εξαφανίστηκε23:59Παναθηναϊκός: Δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα για το νέο έτος23:46Χανιά: Υπό έλεγχο η φωτιά στην Κίσσαμο - Σε επιφυλακή οι Πυροσβεστικές δυνάμεις23:31Τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα: Νεκρός 31χρονος μετά από σφοδρή σύγκρουση (εικόνες)23:17Πέθανε η ηθοποιός Τόνια Καζιάνη σε ηλικία 80 ετών23:03Ο Μοναστηρλής «έστειλε» τον ΠΑΟΚ στους «8» 22:49
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο