LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 20 Σεπτεμβρίου 2019 06:11

Ζώδια: οι προβλέψεις της Παρασκευής

Τα τετράγωνα του Δία με τον Ποσειδώνα από τη μία και του Ερμή με τον Κρόνο από την άλλη, που πραγματοποιούνται αύριο και μεθαύριο αντίστοιχα, θα φέρουν κάποιες απογοητεύσεις.

Κριός: Σίγουρα αυτές τις μέρες δε θα σε ωφελήσει σε τίποτα να προσπαθήσεις να βρεις λύσεις σε ζητήματα σχέσεων με τα οποία απέφευγες ως τώρα να ασχοληθείς. Προσπάθησε να επιδείξεις υπομονή και αυτοσυγκράτηση, γιατί στο τέλος μπορεί να προκύψουν ζητήματα τα οποία δεν περιμένεις και που μπορεί εκτός από την καθημερινότητά σου να επηρεάσουν την ψυχολογία ή ακόμα και την υγεία σου. Κάποια άτομα μεγαλύτερης ηλικίας μπορεί να επηρεάζουν τα πράγματα με ένα τρόπο που ακόμα κι αν τον καταλαβαίνεις δεν μπορείς να τον αντιμετωπίσεις. Για αρχή καλό θα ήταν να συμφιλιωθείς με αυτή την ιδέα και μετά θα βρεις περισσότερες επιλογές για να το διαχειριστείς.

Δίδυμοι: Η ψυχολογική πίεση και το βάρος κάποιων ευθυνών φαίνεται να σου βάζουν δύσκολα για Σαββατοκύριακο. Μην αφήσεις το άγχος να φουντώσει και να κάνει τα πράγματα να μοιάζουν μεγαλύτερα από όσο είναι. Μπορείς να μοιραστείς τις ανησυχίες σου με ανθρώπους που είναι δίπλα σου ανά πάσα στιγμή και τους ξέρεις καλά. Από την άλλη μην πιέζεις τις καταστάσεις κυρίως όσον αφορά στα ερωτικά σου, γιατί στην προσπάθειά σου να καλύψεις τις ανάγκες σου παραβλέπεις στους άλλους στοιχεία που θα δημιουργήσουν απροσπέλαστα προβλήματα.

Καρκίνος: Σαββατοκύριακο με δουλειά και υποχρεώσεις. Και πίστεψέ με, αυτό είναι το καλό σενάριο, αφού το να ασχοληθείς με εκκρεμότητες και με τις απαιτήσεις της δουλειάς σου θα σε προστατεύσει από την απογοήτευση που μπορεί να σου προκαλέσουν άνθρωποι από τους οποίους περιμένεις το οτιδήποτε αυτές τις μέρες. Μία αθλητική δραστηριότητα ή μία εξόρμηση στη φύση θα σου δώσει την ευκαιρία να αδειάσει το κεφάλι σου και θα σε γλιτώσει από την κυκλοθυμία σου, που στην προκειμένη μπορεί να οφείλεται στο ότι κάποιες συναισθηματικές σου ανάγκες μένουν ακάλυπτες.

Λέων: Μιλάμε για Σαββατοκύριακο κι εσύ φαίνεται να νιώθεις άγχος και ενοχές που δεν ασχολείσαι με τη δουλειά και τις υποχρεώσεις της. Πάρτο αλλιώς! Και για να σου φύγουνε οι τύψεις θα σου πω ότι τα άστρα σου δίνουν και τις ευλογίες τους και συγχωροχάρτι για να περάσεις όσο καλά θες. Αν θες μπορείς από την Παρασκευή να καταστρώσεις τα πλάνα σου για την επόμενη εβδομάδα, όμως αυτό το Σαββατοκύριακο θέλει έρωτα και καλοπέραση. Μάλιστα θα πρέπει να αποφύγεις τις σοβαρές συζητήσεις, κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα.

Παρθένος: Μπορεί να νιώθεις περιορισμένος και απογοητευμένος, είτε επειδή ο σύντροφος σου δε σου δίνει όση σημασία θα ήθελες, είτε επειδή πιέζεσαι οικονομικά και νιώθεις ότι δεν έχεις επιλογές να ασχοληθείς με κάποια πράγματα που θα σε ευχαριστούσαν. Το Σαββατοκύριακο αυτό έρχεται να σε διδάξει ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούν να σου δώσουν χαρά και που είναι δωρεάν, όπως και ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι με τους οποίους μπορείς να περάσεις καλά και ταυτόχρονα να δώσεις κάποιες ανάσες στον άνθρωπό σου.

Ζυγός: Μπορεί να νιώθεις περιορισμένος και απογοητευμένος, είτε επειδή ο σύντροφος σου δε σου δίνει όση σημασία θα ήθελες, είτε επειδή πιέζεσαι οικονομικά και νιώθεις ότι δεν έχεις επιλογές να ασχοληθείς με κάποια πράγματα που θα σε ευχαριστούσαν. Το Σαββατοκύριακο αυτό έρχεται να σε διδάξει ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούν να σου δώσουν χαρά και που είναι δωρεάν, όπως και ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι με τους οποίους μπορείς να περάσεις καλά και ταυτόχρονα να δώσεις κάποιες ανάσες στον άνθρωπό σου.

Σκορπιός: Δεν γίνεται να σου χαρίζουν γάιδαρο και εσύ να τον κοιτάς στα δόντια. Που δηλαδή γίνεται απλά δε θα σε ωφελήσει σε τίποτα. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι δεν έχει νόημα αυτό το Σαββατοκύριακο να κολλήσεις στις λεπτομέρειες ή να ψάξεις να βρεις που μπορεί να πάσχει μία κατάσταση που κατά τ’ άλλα σου προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση. Παράλληλα προσπάθησε να μην δίνεις σημασία σε ότι μπορεί να λέγεται μπροστά ή πίσω από την πλάτη σου από ανθρώπους που μπορεί απλά να σε ζηλεύουν.

Τοξότης: Ένα οικονομικό θέμα φαίνεται να σε ταλαιπωρεί αυτές τις μέρες, αφού είτε δημιουργεί περιορισμούς στα σχέδιά σου, είτε επηρεάζει μια φιλική σχέση σου. Και στις δύο περιπτώσεις το πρόβλημα είναι ότι καταλήγεις να νιώθεις ανεπαρκής και αδύναμος να χειριστείς κάποιες καταστάσεις. Δε χρειάζεται όμως να τα παίρνεις τόσο προσωπικά γιατί το παράλογο θα ήταν να νιώθεις παντοδύναμος. Από την άλλη αυτό το Σαββατοκύριακο θα σου δώσει ευκαιρίες να ευχαριστηθείς το σπίτι σου και τις αγκαλιές των αγαπημένων σου.

Αιγόκερως: Αυτό το Σαββατοκύριακο ίσως καταφέρεις επιτέλους να καταλάβεις ότι η απογοήτευση και το συναίσθημα ανεπάρκειας που μπορεί να σε καταλαμβάνει πολλές φορές οφείλεται στο ότι βάζεις τον πήχυ τόσο ψηλά που αυτό που νιώθεις καταλήγει να είναι η μόνη επιλογή. Από την άλλη, επειδή τί να κάνεις κι εσύ, έτσι γεννήθηκες, αυτές οι ημέρες σου δίνουν τη δυνατότητα να σκεφτείς τρόπους και να γνωρίσεις ανθρώπους που θα σου δώσουν την έμπνευση για να βρεις νέες λύσεις. Μόνο που επειδή σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μην είναι και τόσο ρεαλιστικές δώσε τους λίγο χρόνο πριν τις εφαρμόσεις.

Υδροχόος: Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα συμβαίνει για σένα στους δύο ίσως δυσκολότερους οίκους του ωροσκοπίου σου. Αυτό όμως δε θα πρέπει να σε τρομάζει, γιατί ακόμα και αν έρθεις αντιμέτωπος με δύσκολες καταστάσεις έχεις τη δύναμη να τις αντιμετωπίσεις και να βγεις πιο ώριμος και πιο συνειδητοποιημένος από ποτέ. Από την άλλη υπάρχει κινητικότητα στον οικονομικό και στον επαγγελματικό τομέα από την οποία φαίνεται να βγαίνεις ευνοημένος. Στα ερωτικά μία νέα εμπειρία φαίνεται να είναι ικανή να σου αλλάξει τελείως την ψυχολογία και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις σχέσεις.

Ιχθείς: Όσο μπροστά σου βλέπεις μία πινακίδα που λέει «πρόβλημα» κι εσύ επιλέγεις να πηγαίνεις προς τα εκεί καταλαβαίνεις και προς τα που πάει η ζωή σου, αλλά και πως μπορείς να περάσεις το Σαββατοκύριακο σου. Όπως συνηθίζει να λέγεται «η ευτυχία είναι επιλογή» και ακόμα κι αν δεν το δέχεσαι προσπάθησε να κάνεις μία προσπάθεια να δεις κατά πόσο μπορεί να ισχύει. Σκέψου δημιουργικά ή βγες έξω και συνάντησε φίλους και ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

Πηγή: astrologos.gr
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος, λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το μωρό τηςΣήμερα 16:06 | Ειδήσεις

Τι ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς. Οδηγήθηκε σε μαιευτική κλινική, καθώς δεν ειχε αποκολληθεί ο πλακούντας. Είχε γεννήσει λίγη ώρα πριν αφήσει το παιδί σε είσοδο πολυκατοικίας.

Θρίλερ με ένοπλο που έκλεψε ασθενοφόροΣήμερα 14:26 | Ειδήσεις

Αρχισε να χτυπά με το όχημα πεζούς, αφήνοντας πολλούς τραυματίες. Παρέσυρε και καρότσι με μωρό. Επεισοδιακή η καταδίωξη του από αστυνομικούς.

Παπαγγελόπουλος στον ΑΝΤ1 για Novartis: Δεν θα γίνω “Κομανέτσι” – Θέλω κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση με τον ΣαμαράΧθες 23:48 | Ειδήσεις

Τι είπε στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" και τον Νίκο Χατζηνικολάου για τα στοιχεία που δεν πήρε η χώρα μας, τις εισαγγελικές κόντρες, τον "Ρασπούτιν", τις καταγγελίες για σκευωρία, την σχέση του με τον Κώστα Καραμανλή και τις πιέσεις στελεχών της ΝΔ για να γίνει Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

Άσαντ: ο Ερντογάν είναι κλέφτης και τώρα κλέβει τη γη μαςΣήμερα 15:06 | Ειδήσεις

Τη γραμμή του μετώπου επισκέφτηκε ο ηγέτης της Συρίας, δηλώνοντας  πως η μάχη στο Ιντλίμπ, είναι το «κλειδί» για τον τερματισμό του πολέμου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Football Stories”: Λέντζας και Γιακουμίδης... παίζουν μπάλα στην Κολομβία (εικόνες) 17:04Τζόνσον: ψηφίστε τη συμφωνία για το Brexit για να ενωθεί η χώρα16:51Αυτός είναι ο 63χρονος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες (εικόνες)16:39Γιούνκερ: ξαναδώσαμε στην Ελλάδα την αξιοπρέπεια που της αρμόζει16:26Γαντζώθηκε στο καπό αυτοκινήτου για να σταματήσει τους ληστές (βίντεο)16:14Δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος, λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το μωρό της16:01Σεισμός στην Κω15:48Δίκη Χρυσής Αυγής: η απολογία Μπούκουρα, το “Παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ” και ο ναζιστικός χαιρετισμός15:35Μπριζόλες με πατάτες φούρνου από τον Βασίλη Καλλίδη15:23Άσαντ: ο Ερντογάν είναι κλέφτης και τώρα κλέβει τη γη μας15:12Σοφία Κοκοσαλάκη: στην Ελλάδα θα γίνει η κηδεία της15:01Πέτσας: έπαιξε η αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά δεν της έκατσε το “τζόκερ”14:50Πείτε κι εσείς #EndPolioNow!14:37Θρίλερ με ένοπλο που έκλεψε ασθενοφόρο14:25Εγκατάλειψη μωρού σε είσοδο πολυκατοικίας14:12Ολυμπιακός: “δίψα” για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Μπάγερν14:00Με απειλές απαντά ο Ερντογάν στις ΗΠΑ: Θα συνεχίσουμε στη Συρία13:47Λεωνίδας Κακούρης για τις “Άγριες Μέλισσες”: Ο “Δούκας” είναι ηθικός (βίντεο)13:35Τσοβόλας: για πολιτικούς λόγους πάει στην Προανακριτική ο Παπαγγελόπουλος13:23Σατανική μάνα σκότωσε το παιδί της για να πάρει τις δωρεές (βίντεο)13:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο