LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 18 Σεπτεμβρίου 2019 18:37

Καιρός: καταιγίδες, χαλάζι και πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη

Που αναμένονται τα εντονότερα φαινόμενα. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Πως θα κινηθεί ο υδράργυρος. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από αργά το απόγευμα της Πέμπτης και από τα βόρεια, με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές στην Μακεδονία και προς το βράδυ στην Θεσσαλία και στις Σποράδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί στα ανατολικά και βόρεια, 4 με 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, με ένταση 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στα βόρεια.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις, 3 μ 4 μποφόρ. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα φυσούν νοτιάδες, με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα δείξει από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, οι οποίες από αργά το απόγευμα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες, τοπικά ισχυρές. Θα πνέουν βοριάδες, 3-4 μποφόρ, στρεφόμενοι το μεσημέρι σε νότιους, με την ίδια ένταση. Την νύχτα θα στραφούν σε βόρειους-βορειοδυτικούς, εντάσεως 4 με 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 16 και 27 βαθμών Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν στην Μακεδονία και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, οι οποίες από αργά το απόγευμα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, τοπικά ισχυρές, κυρίως στην κεντρική Μακεδονία. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Κατά την διάρκεια της ημέρας,  πρόσκαιρα οι άνεμοι θα εξασθενήσουν, όμως το βράδυ θα έχουν ένταση ξανά 4 με 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν - κυρίως στα βόρεια- τοπικές βροχές και από αργά το απόγευμα, σποραδικές καταιγίδες. Θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, κατά τόπους, η ελάχιστη τιμή της θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).

Για την Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που από τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες στα ορεινά. Στην Θεσσαλία θα σημειωθούν τοπικές βροχές, οι οποίες τις βραδινές ώρες θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, τοπικά ισχυρές. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι στα βόρεια, 3-5 μποφόρ, ενώ στα νότια θα φυσούν δυτικοί, με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 14 και 33 βαθμών Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 2-3 βαθμούς χαμηλότερα).

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με νεφώσεις από το βράδυ στα βόρεια. Θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι στα βόρεια, 4 με 5 μποφόρ, πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Στα νότια, θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι, εντάσεως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Παρασκευή

Στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και στο βόρειο Αιγαίο αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στην Μακεδονία (κυρίως την κεντρική), στην Θεσσαλία, στις Σποράδες, στην ανατολική Στερεά και από το μεσημέρι στην ανατολική Πελοπόννησο, θα είναι τοπικά ισχυρές. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια και θα εξασθενήσουν. Για τις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στην βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 4 με 6 μποφόρ, στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση, κυρίως στα ανατολικά και στα βόρεια.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΞύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑΣήμερα 14:23 | Ειδήσεις

Όλες οι εξελίξεις μετά από το επεισόδιο χειροδικίας που συνέβη στους διαδρόμους του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Άγιοι Ανάργυροι: φωτογραφίες ντοκουμέντο με το μαχαίρι που ο 39χρονος σκότωσε την Κυριακή (βίντεο)Σήμερα 14:02 | Ειδήσεις

Τι “μαρτυρούν” οι φωτογραφίες που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1, από το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της Κυριακής, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων..

Δολοφονία Λυγγερίδη: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωσηΣήμερα 13:15 | Ειδήσεις

Πότε αναμένεται να απολογηθούν οι 67 κατηγορούμενοι για την δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγγερίδη.

Υγεία – Κασσελάκης: οι δηλώσεις του για τις δημόσιες δαπάνες που “άναψαν φωτιές”Σήμερα 12:49 | Ειδήσεις

Σκληρή κριτική από την Νέα Αριστερά που τον κατηγορεί για άγνοια. «Ο Κασσελάκης ζητάει μείωση δαπανών στην Υγεία», καταγγέλλει ο Γεωργιάδης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βουλή: Άρση ασυλίας για Βελόπουλο και Μπουρχάν16:02ΑΔΑΕ: Ο κ. Ανδρουλάκης θα ενημερωθεί άμεσα για τους λόγους της παρακολούθησής του15:48Λάρισα: Πατίνι συγκρούστηκε με ΙΧ - Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι (εικόνες)15:34Μεγάλη Τετάρτη: Δεμένα τα πλοία λόγω της απεργίας της Πρωτομαγιάς15:20“The 2Night Show”: Με Βρεττό, Iορδάνοβα και Μπομπέτσι η παρέα της Τετάρτης (εικόνες)15:07Ευρωεκλογές 2024 – Πλεύση Ελευθερίας: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι14:53Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία14:39Ξύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ14:26Ευρωεκλογές 2024: Στέφος, Αντώναρος, Αρναούτογλου και Αναγνωστάκης στο δρόμο για τις κάλπες14:13ΔΥΠΑ: Επίδομα καταβάλλεται στους ανέργους με “Ψηφιακό Ατομικό Σχέδιο Δράσης”13:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση 13:46“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: Αγωνία και φόβος στο επεισόδιο της Τετάρτης (εικόνες)13:32Ζώδια – Λίτσα Πατέρα: Η Τετάρτη φέρνει ένταση και απρόβλεπτα, αλλά στο βάθος ελπίδα (βίντεο)13:18Υγεία – Κασσελάκης: οι δηλώσεις του για τις δημόσιες δαπάνες που “άναψαν φωτιές”13:05Άγιος Δημήτριος: Διανομέας δέχεται άγρια επίθεση στη μέση του δρόμου (βίντεο)12:51Νίκος Παπανδρέου στο “Πρωινό”: Ας μπορούσα να ρωτήσω τον πατέρα μου, αν είναι περήφανος για εμένα σήμερα (βίντεο)12:39Ξύλο στη Βουλή: Φλώρος - Γραμμένος “πιάστηκαν στα χέρια”12:24Άγιοι Ανάργυροι: φωτογραφίες ντοκουμέντο με το μαχαίρι που ο 39χρονος σκότωσε την Κυριακή (βίντεο)12:11Κηφισιά: Θύμα διάρρηξης ο Λούκας Βιλντόζα του Παναθηναϊκού11:58Σκύδρα - Καταγγελία για bullying: Συμμαθητής μου, έσβησε τσιγάρο στο μάγουλό μου11:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο