LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 18 Σεπτεμβρίου 2019 14:59

Μικρή Αλεξία: Δεσμεύεται η περιουσία του άνδρα που την χτύπησε με σφαίρα

Ικανοποίηση της οικογένειας που προσπαθεί να μαζέψει χρήματα για να μεταφερθεί η 8χρονη σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό.

Αλεξία - 8χρονη- αδέσποτη σφαίρα

Στη δέσμευση της περιουσίας του 55χρονου που πυροβόλησε με αδέσποτη σφαίρα, ανήμερα του Πάσχα στις Θεσπιές Βοιωτίας, την 8χρονη Αλεξία προχώρησε το πρωτοδικείο Θηβών, με την οικογένεια της μικρής να δηλώνει ικανοποίηση για την αποδοχή του αιτήματός της.

«Το δικαστήριο αποφάσισε να διατάξει τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας του 55χρονου, μέχρι του ποσού του 1 εκατομμυρίου ευρώ», δήλωσε στο protothema.gr ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντρέας Μήτσαινας.

Όπως εξήγησε «είχαμε καταθέσει μια αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο πρωτοδικείο Θηβών και ζητούσαμε την προστασία των δικαιωμάτων ης μικρής Αλεξίας για να μπορεί να ικανοποιηθεί στο χρόνο που θα καταθέσει την αγωγή της με τα σχετικά κονδύλια τα οποία αφορούν τα ιατρικά . Αυτό είχε μόνο τη δέσμευση της περιουσίας του 55χρονου. Με αυτό το δικαστήριο δεν παίρνεις λεφτά αλλά δεσμεύεις μόνο την περιουσία του μέχρι του ποσού του 1 εκ. ευρώ. Η οικογένεια νιώθει ικανοποιημένη διότι η ελληνική δικαιοσύνη άκουσε το πρόβλημά της και έγινε το πρώτο βήμα».

Στόχος της οικογένειας είναι να μαζέψει χρήματα, προκειμένου να μεταφερθεί η 8χρονη Αλεξία σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία, προκειμένου να λάβει βοήθεια. 

«Η 8χρονη Αλεξία δεν μπορεί να πάει σε κέντρο αποκατάστασης στην Ελλάδα γιατί δεν υπάρχει υλικοτεχνική υποδομή και κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη λόγω της βαρύτητας του περιστατικού. Και η οικογένεια προσπαθεί να μαζέψει χρήματα διότι υπάρχει ένα κέντρο στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Γερμανία όπου θα εκεί μπορούν να βοηθήσουν οι γιατροί την μικρή Αλεξία», ανέφερε ο κ. Μήτσαινας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Μόντε Μόρις23:59Handelsblatt: Έχει "καλές πιθανότητες" ο Πιερρακάκης να ηγηθεί του Eurogroup23:44Μελόνι: Η διαχείριση των μεταναστευτικών ροών είναι εφικτή23:30Χανιά: 43χρονος τραυματίστηκε από καραμπίνα - Εξετάζεται η εμπλοκή κυνηγού 23:16Λάρισα: Θύμα ληστείας επιχειρηματίας και η σύζυγος του – Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι τους τη νύχτα23:02FIBA Europe Cup: Με κυριαρχική εμφάνιση "λύγισε" την Πριέβιντζα ο ΠΑΟΚ 22:48ΕΟΦ: Προειδοποίηση για επικίνδυνο βρεφικό γάλα που κυκλοφορεί μέσω διαδικτύου22:34Basketball Champions League: Πρωτιά και πρόκριση στους "16" για την ΑΕΚ22:20Σοκ στην Αμαλιάδα: 14χρονος “νταής” εκβίαζε 12χρονο συμμαθητή του - Του απέσπασε περισσότερα από 8.000 ευρώ22:06Δότης σπέρματος με γενετική μετάλλαξη: 197 παιδιά γεννήθηκαν, πολλά με γονιδιακά αυξημένο ρίσκο καρκίνου 21:52Θεοδωρικάκος: Νέες αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα21:38Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικης21:24Τσιάρας: Η κυβέρνηση στηρίζει με κάθε μέσο τους αγρότες21:10ANT1 Sports: Αντιμέτωπος με την Βικτόρια Πλζεν έρχεται ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη στις 22:00, ζωντάνα στον ΑΝΤ120:56Αγροτικές επιδοτήσεις - Τέλλογλου: Έτσι "κόπηκαν" χιλιάδες αγρότες20:42Παναγιώτης Στάθης για "Αγροτοδικεία" - Εισαγγελικές πηγές στον ΑΝΤ1: Πράττουμε το καθήκον μας, δεν εκτελούμε εντολές20:28Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη20:14Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Συναντήθηκε με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη - Τι είπαν για Ελλάδα-ΗΠΑ και μεταναστευτικό20:00Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θείου και του φίλου του που ασελγούσαν στα ανίψια του ηλικίας 2 και 4 ετών19:46Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη πρέπει να αποφασίζει ποιος εισέρχεται στην ΕΕ και όχι οι λαθρέμποροι19:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο