LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 18 Σεπτεμβρίου 2019 06:11

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης

Ο Κρόνος που από τις 30 Απριλίου είχε γυρίσει σε ανάδρομη τροχιά στον Αιγόκερω αρχίζει σιγά σιγά από σήμερα να επιστρέφει στα κανονικά του και αυτό αποτελεί τη σημαντικότερη αστρολογική είδηση της εβδομάδας.

Ζώδια - αστρολογία

Κριός: Το διάστημα που ο Κρόνος ήταν ανάδρομος στον Αιγόκερω είναι λογικό να σας απασχόλησαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα ή το γάμο σας. Μπορεί να κληθήκατε να απαντήσετε σε σημαντικά διλήμματα σχετικά με την πορεία των παραπάνω τομέων και να τολμήσετε αλλαγές με στόχο ένα καλύτερο αύριο. Οι απαντήσεις έχουν δοθεί και τώρα το μόνο που μένει είναι να πιστέψετε στον εαυτό σας και να στηρίξετε τις επιλογές που θεωρείτε καλύτερες με κάθε κόστος.

Ταύρος: Η ορθοδρόμηση του Κρόνου θα σας δώσει την ευκαιρία να λειτουργήσετε με πιο καθαρό μυαλό και να ξεκινήσετε το ταξίδι για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων. Θα νιώσετε πιο σίγουροι για τα «θέλω» σας, πράγμα που αυτομάτως θα λειτουργήσει σαν καύσιμο που θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια για να τα καταφέρετε. Η σκληρή δουλειά το επόμενο διάστημα είναι επιβεβλημένη αφού λίγο αργότερα θα αποτελέσει και το βασικότερο κριτήριο για το αν θα φτάσετε ψηλά ή θα πάτε πολύ χαμηλότερα.

Δίδυμοι: Με τον Κρόνο να γυρίζει σε ορθόδρομη τροχιά καλείστε να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα που μπορεί ως τώρα να τα αναβάλλατε, κυρίως επειδή νιώθατε να σας πιέζουν συναισθηματικά, χωρίς να σας είναι ξεκάθαροι οι λόγοι που συμβαίνει αυτό. Ταυτόχρονα φαίνεται να προκύπτουν και οικονομικά ζητήματα που με τον τρόπο του σας αγχώνουν και σας αναγκάζουν να γίνεται πιο συντηρητικοί όσον αφορά στα έξοδα σας. Τέλος, προσοχή θα πρέπει να δείξετε και σε πιθανά προβλήματα υγείας.

Καρκίνος:Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή τροχιά απέναντί σας και θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε κάποιες σχέσεις οι οποίες μπορεί να σας έχουν ταλαιπωρήσει. Το προηγούμενο διάστημα είχατε την ευκαιρία να μετρήσετε την αξία που μπορεί να έχουν κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σας και να καταλάβετε κατά πόσο χωράνε ακόμα σε αυτή ή αν έχει έρθει η ώρα να δημιουργήσετε χώρο για να μπουν άνθρωποι που μπορούν να σας καταλάβουν καλύτερα. Κάντε λοιπόν αυτό που πρέπει με συνοπτικές διαδικασίες.

Λέων: Το προηγούμενο διάστημα είχατε τη δυνατότητα να καταλάβετε ότι η ευτυχία σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από τις επιλογές μας. Με τον Κρόνο να γυρίζει ορθόδρομος στον Αιγόκερω αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι εάν ονειρεύεσαι μία καλύτερη ποιότητα ζωής θα πρέπει εσύ ο ίδιος να τη δημιουργήσεις. Έτσι δες την σαν κάτι δημιουργικό και ευχάριστο και όχι σαν μία διαδικασία γεμάτη «πρέπει» και συνήθειες που νιώθεις ότι θα πρέπει να καταπιεστείς για να τις αποκτήσεις.

Παρθένος: Με τον Κρόνο να γυρνάει ορθόδρομος στον Αιγόκερω καλείστε να αντιμετωπίσετε με υπευθυνότητα κάποιες συναισθηματικές υποθέσεις στη ζωή σας. Αν νιώθετε ότι ένας κύκλος έχει κλείσει δεν μπορείτε να παραμένετε και να υποκρίνεστε ότι έχετε τη διάθεση να προσπαθήσετε και ότι ο άλλος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. Από την άλλη αν είστε σίγουροι ότι θέλετε να είστε με έναν άνθρωπο θα πρέπει να τον αναγνωρίσετε και να αποδεχτείτε ως έχει και όχι να γκρινιάζετε διαρκώς.

Ζυγός: Ο Κρόνος κινείται σε ένα πολύ κρίσιμο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με την οικογενειακή σας ζωή και τη στήριξη ή τη φροντίδα που περιμένουν από σας κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα. Επειδή οι ισορροπίες είναι λεπτές το σημαντικό σημείο αυτής της περιόδου είναι το να καταφέρετε να θέσετε τα όριά σας απέναντι στις απαιτήσεις που μπορεί να έχουν. Αν ξεχάσετε ότι θα πρέπει να φροντίσετε ταυτόχρονα και τον εαυτό σας δε θα μπορέσετε να φροντίσετε κανέναν άλλον.

Σκορπιός: Όσο ο Κρόνος ήταν ανάδρομος στον Αιγόκερω το μεροκάματο δεν ήταν εύκολη υπόθεση, αφού και οι επαφές σου με τους γύρω σου ήταν δύσκολες και οι προσδοκίες σου για κάποια άτομα αποδείχθηκαν υψηλότερες. Τώρα έχοντας αναθεωρήσει κάποιες απόψεις σου και όντας έτοιμος να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με μεγαλύτερη υπευθυνότητα θα μπορέσεις να γίνεις πιο αποτελεσματικός, αλλά και να εκτιμήσεις την αξία και τη γνώμη κάποιων ανθρώπων που μέχρι πρότινος υποτιμούσες.

Τοξότης: Με τον Κρόνο να γυρίζει ορθόδρομος στον Αιγόκερω καλείσαι να αποδείξεις ότι είσαι πιο ώριμος να διαχειριστείς τις οικονομικές υποθέσεις στη ζωή σου. Αν το διάστημα που προηγήθηκε βρήκες τρόπους να συμμαζέψεις λίγο τα έξοδά σου ή κατάφερες να δημιουργήσεις νέες πηγές εσόδων τότε τα νέα είναι ευχάριστα αφού αργά αλλά σταθερά θα δεις τους κόπους σου να αποδίδουν. Αν πάλι όχι, είναι πιθανόν να δυσκολευτείς μπροστά σε ξαφνικά οικονομικά προβλήματα που θα προκύψουν.

Αιγόκερως: Ο αγαπημένος σας κυβερνήτης ο Κρόνος γυρνάει ορθόδρομος στο ζώδιό σας και αν το προηγούμενο διάστημα καταφέρατε να κάνετε τα απαιτούμενα ξεκαθαρίσματα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις θα δείτε ότι τα πράγματα θα ρολάρουν καλύτερα στο εξής. Αν δεν τα κάνατε ξέρετε πολύ καλά απέναντι σε ποιους πρέπει να θέσετε τα όριά σας και αυτή είναι η στιγμή που καλείστε να το κάνετε. Λίγη προσοχή απαιτείται σε οδοντιατρικά ζητήματα ή προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε με το δέρμα και τα οστά σας.

Υδροχόος: Ο Κρόνος γυρίζει ορθόδρομος σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με θέματα υγείας. Αν λοιπόν υπάρχουν ενδείξεις στις οποίες δεν έχετε δώσει την πρέπουσα σημασία καλό θα είναι να ασχοληθείτε μαζί τους και να τις ψάξετε λίγο παραπάνω. Από την άλλη φέρνει πίεση στα επαγγελματικά και ευθύνες, απέναντι στις οποίες πριν τις αναλάβετε θα πρέπει να θέσετε ξεκάθαρα τα όριά σας εάν δεν θέλετε να πιεστείτε ψυχολογικά.

Ιχθείς: Όσο ο Κρόνος ήταν ανάδρομος στον Αιγόκερω είχατε την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε κάποιες από τις φιλικές σας σχέσεις κάπως πιο αποστασιοποιημένα αλλά και πιο ψύχραιμα. Τώρα μπορείτε να δρομολογήσετε τις αποφάσεις σας και είτε να κάνετε τις κινήσεις εκείνες που θα αποκαταστήσουν το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν είτε που θα φέρουν τη ρήξη οριστικά. Παράλληλα καλείστε να μείνετε αφοσιωμένοι σε ομάδες ή δραστηριότητες που πιστεύετε ότι σας βοηθούν και σας κάνουν να περνάτε καλά.

Πηγή: astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στη ΘεσσαλονίκηΣήμερα 06:26 | Τοπικά Νέα

Στο νοσοκομείο 12 άτομα, τα οποία απεγκλώβισαν άνδρες της Πυροσβεστικής. Ποια η κατάστασή τους. Ποια τα αίτια της φωτιάς.

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις στο ισχυρότερο επίπεδο των τελευταίων δεκαετιώνΣήμερα 06:53 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ο Μάικ Πομπέο θα ταξιδέψει στην Ελλάδα και θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό για να γιορτάσουν την ισχυρότερη σχέση των δύο χωρών εδώ και δεκαετίες...

Κορονοϊός - Εξαδάκτυλος στον ΑΝΤ1: ο Σεπτέμβριος αποδεικνύεται ο φονικότερος μήνας της πανδημίαςΣήμερα 07:20 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου για το εμβόλιο της γρίπης. Απαιτείται ή όχι τεστ κορονοϊού πριν τον εμβολιασμό; Πώς ξεχωρίζουμε τη γρίπη από τον κορονοϊό;

Κορονοϊός: Ο “χάρτης” με τα 342 κρούσματα της ΠέμπτηςΧθες 16:52 | Ειδήσεις

Πόσα νέα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν στο Λεκανοπέδιο Αττικής. Σε ποιες άλλες περιοχές της χώρας εντοπίστηκαν, το τελευταίο 24ωρο, φορείς του νέου ιού.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κορονοϊός - Εξαδάκτυλος στον ΑΝΤ1: ο Σεπτέμβριος αποδεικνύεται ο φονικότερος μήνας της πανδημίας07:41ΗΠΑ: έβδομη εκτέλεση θανατοποινίτη μέσα σε τρεις μήνες07:30Αναβλήθηκε το καρναβάλι στο Ρίο ντε Ζανέιρο07:18Στίβεν Μπίγκαν: η Τουρκία να σταματήσει τις προκλητικές θαλάσσιες επιχειρήσεις07:05Στέιτ Ντιπάρτμεντ: οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις στο ισχυρότερο επίπεδο των τελευταίων δεκαετιών06:53Μπάγερν Μονάχου: σήκωσε και το Super Cup!06:41Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη06:29Ζώδια: οι προβλέψεις της Παρασκευής06:17Καιρός: μπόρες και υγρασία την Παρασκευή06:05Ο Γκόρντον Ράμσεϊ αναζητά νεαρούς λάτρεις του φαγητού23:59Ρινοπλαστική: Μύθοι και πραγματικότητα23:46Europa League: νίκη-πρόκριση για την ΑΕΚ στην Ελβετία23:33Θήβα: Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων (βίντεο)23:22Super Cup: Σήκωσε την κούπα ο Προμηθέας Πατρών23:11Δυσανεξία στη λακτόζη: όσα πρέπει να ξέρετε22:59Αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου ζητά η Άγκυρα22:47Κορονοϊός - Ιταλία: Υποχρεωτική η μάσκα και σε ανοικτούς χώρους22:34Κόντρα Μαξίμου - Τσίπρα για Μενδώνη22:21Γιάφκα στο Κουκάκι: Ποινική δίωξη για κακούργημα στον 42χρονο22:09“Ιανός” - Πυροσβεστική: Ξεπέρασαν τις χίλιες οι επιχειρήσεις διάσωσης21:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο