LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 16 Σεπτεμβρίου 2019 15:54

Δεν έσπασαν τα ισόβια για το άγριο φονικό στην Πέλλα

Ο 29χρονος που είχε κατακρεουργήσει συγχωριανό του για τα μάτια μιας γυναίκας άλλαξε τους ισχυρισμούς του, δεν έπεισε όμως τους δικαστές. 

Αστυνομία - σπίτι - κορδέλες

(εικόνα αρχείου)

Της Πωλίνας Κολοκοτρώνη

Δεν έσπασαν τα ισόβια για τον 29χρονο από την Άψαλο Πέλλας, που τον Ιούλιο του 2015 είχε κατακρεουργήσει 65χρονο συγχωριανό του, για τα μάτια μιας γυναίκας. Θύμα και δράστης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο διεκδικούσαν την ίδια γυναίκα, αν και ο νεαρός σήμερα αρνήθηκε τη σχέση. Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς του και του επέβαλε και πάλι ισόβια κάθειρξη.

Ο 29χρονος τον Ιούλιου το 2015, είχε σκοτώσει με βίαιο τρόπο 65χρονο συγχωριανό του, που διατηρούσε ερωτική σχέση με την πρώην ερωμένη του. Σήμερα ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου, άλλαξε τους ισχυρισμούς του, δεν έπεισε όμως τους δικαστές. 

«Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του θύματος γιατί είχε παράνομη σχέση με την 50χρονη. Εκείνη ήταν παντρεμένη. Στο χωριό ακουγόταν πως κι εγώ είχα σχέση μαζί της, αλλά δεν είναι αλήθεια.  Όταν πήγα στο σπίτι του, ήμουν θολωμένος είχα καταναλώσει αλκοόλ, είχα κάνει και χρήση ναρκωτικών. Δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω, ήθελα μόνο να μιλήσουμε. Τον μπαλτά, τον είχα μαζί μου, γιατί φοβόμουν για τη σωματική μου ακεραιότητα», ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ο 29χρονος.

Η βιαιότητα του δράστη είχε σοκάρει το πανελλήνιο. Ο νεαρός, είχε καταφέρει 70 χτυπήματα με μπαλτά στο θύμα, του έβγαλε τα μάτια με κατσαβίδι, έκοψε και τα γεννητικά του όργανα. Τον άτυχο άνδρα είχε βρει μέσα σε μια λίμνη αίματος η αδελφή του.

Ο κατηγορούμενος, που προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη του μετά το φονικό, περιέγραψε στους δικαστές με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις του, από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι του θύματος. 

«Όταν γύρισα στο σπίτι μου, έπλυνα τα ρούχα και τα παπούτσια μου που είχαν γεμίσει με αίματα. Καθάρισα και τον μπαλτά και τον έκρυψα κάτω από τα μαξιλάρια του καναπέ στο σαλόνι. Τη μπλούζα μου την φόρεσα την επόμενη ημέρα, όμως μου μύριζε ακόμη αίμα κι έτσι αποφάσισα να την πετάξω», είπε ο δράστης.

Ο 29χρονος άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου με σκυμμένο το κεφάλι. Δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, ούτε η μεταγενέστερη καλή συμπεριφορά και επέστρεψε στις φυλακές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
O ANT1 στην Ελβετία - Οι εξελίξεις για την τραγωδία στο Κραν Μοντανά13:50Θεσσαλονίκη: Αυτόφωρες συλλήψεις από την αστυνομία13:36Βενεζουέλα: Οι διαταγές του Μαδούρο προς τον στρατό παραμένουν σε ισχύ13:22Ο Μαδούρο συνελήφθη για να δικαστεί στις ΗΠΑ, δηλώνει Αμερικανός γερουσιαστής13:08Θεσσαλονίκη: Τροποποιείται το πρόγραμμα των δρομολογίων του μετρό12:54Άγιοι Ανάργυροι: Διαρρήκτης έπεσε από ταράτσα οικίας στην οποία είχε εισβάλει και συνελήφθη12:40Παπαστεργίου - Ψηφιακός Μετασχηματισμός 2026: Στόχος μας είναι μια Ελλάδα πιο ψηφιακή και πιο φωτεινή12:26Βενεζουέλα: Ο υπουργός Άμυνας λέει πως η χώρα του θα αντισταθεί στα ξένα στρατεύματα12:12Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για κατοχή πυρσών και κροτίδων στη Θεσσαλονίκη11:58Τραμπ: Οι ΗΠΑ συνέλαβαν τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Μαδούρο11:44Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ανήλικος επειδή πλαστογράφησε ταυτότητα για να προμηθευτεί αλκοόλ 11:30Μπλόκα αγροτών: Τι ισχύει για την κυκλοφορία στην εθνική οδό σε Φθιώτιδα και Βοιωτία11:16Σεισμός στο Μεξικό - Τουλάχιστον 2 νεκροί και δεκάδες σπίτια κατεστραμμένα11:02Παραλίγο τραγωδία στα Χανιά: Τραυμάτισε τον αδερφό του με καραμπίνα10:48Ο πρόεδρος Μαδούρο κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης και επιστράτευσης στη Βενεζουέλα10:34Θεσσαλονίκη - μπλόκα: Ανοιχτοί δρόμοι στη Βόρεια Ελλάδα εν αναμονή των αυριανών αποφάσεων10:20Βενεζουέλα: Ισχυρές εκρήξεις στο Καράκας και θόρυβοι από υπερπτήσεις10:06Τραγωδία στη Ραφήνα: Ένας νεκρός μετά από πυρκαγιά σε μονοκατοικία (εικόνες)09:52Ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια09:38Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα - Αύριο αναμένεται η πανελλαδική σύσκεψη στα Μάλγαρα09:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο