LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΤεχνολογίαΔημοσίευση: 16 Σεπτεμβρίου 2019 15:52

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ και η European Media Alliance πρωτοπορούν για την τηλεόραση του μέλλοντος

Ηχηρό παρών έδωσαν οι ευρωπαίοι ηγέτες των μεγαλύτερων Ομίλων Ενημέρωσης και Ψυχαγωγίας, στη 2η Σύνοδο Κορυφής της ΕΜΑ, που φιλοξένησε ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ.

2η Σύνοδος Κορυφής - European Media Alliance (ΕΜΑ - Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ

Ηχηρό παρών έδωσαν οι ευρωπαίοι ηγέτες των μεγαλύτερων Ομίλων Ενημέρωσης και Ψυχαγωγίας, στη 2η Σύνοδο Κορυφής της European Media Alliance (ΕΜΑ), που φιλοξένησε, στις Σπέτσες, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ.

Σημαντικές αποφάσεις για τη σύγκλιση της τηλεόρασης με τα ψηφιακά Μέσα έλαβαν από τις Σπέτσες οι επικεφαλής των μεγαλύτερων Ομίλων Ενημέρωσης και Ψυχαγωγίας στην Ευρώπη, μεταξύ των οποίων ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ (Ελλάδα), το ProsiebenSat. 1 Media SE (Γερμανία την Αυστρία και Ελβετία), το Channel 4 (Ην. Βασίλειο), το TF1 (Γαλλία), η Mediaset (Ιταλία), η Central European Media Enterprises (Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη), το TVN (Πολωνία) και η Impresa (Πορτογαλία), στο πλαίσιο της 2ης Συνόδου Κορυφής της Πανευρωπαϊκής Συμμαχίας για τα Media, European Media Alliance (ΕΜΑ).

Η European Media Alliance (ΕΜΑ) δρα ως ενιαία πλατφόρμα για την προώθηση και ανάπτυξη κοινών – ανάμεσα στα μέλη της – πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν τα Media στην ψηφιακή εποχή.

«Είμαστε υπερήφανοι που ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ φιλοξενεί τη Συνάντηση Κορυφής της Συμμαχίας στην Ελλάδα. Πήραμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των ευρωπαϊκών Media και σύντομα θα ανακοινώσουμε δραστηριότητες, οι οποίες θα εκπλήξουν πολύ θετικά τις αγορές», δήλωσε ο πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρής Μ. Κυριακού, συμπληρώνοντας ότι «Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ επενδύει στα Ψηφιακά Μέσα. Αν και η τηλεόραση παραμένει το πιο δυνατό Μέσο, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να “αγκαλιάσουμε” όλους τους τηλεθεατές, τόσο από την τηλεόραση όσο και από τα νέα ψηφιακά μέσα, αρκεί να παράγουμε πάντοτε το καλύτερο δυνατό περιεχόμενο. Αυτό είναι το κλειδί».

Η European Media Alliance (ΕΜΑ) καλύπτει 200 εκατομμύρια νοικοκυριά και 550 εκατομμύρια πολίτες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Σήμερα, με όραμα και γνώμονα την καινοτομία στοχεύει να πρωτοπορήσει δημιουργώντας ένα ενιαίο τηλεοπτικό περιβάλλον που θα στηρίζεται στην παραγωγή και τη διανομή πρότυπου περιεχομένου με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών της ψηφιακής εποχής.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης σε Τασούλα για αγρότες: Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε εκτόνωσηΣήμερα 12:14 | Ειδήσεις

«Θέλω να ελπίζω καθώς πλησιάζουμε πια στις γιορτές των Χριστουγέννων ότι θα υπάρχει μια θετική ανταπόκριση και ότι θα απομακρυνθούν σχετικά σύντομα από τα μπλόκα».

Αλεξανδρούπολη: 4χρονο παιδάκι μεταφέρθηκε νεκρό στο Νοσοκομείο - Ήταν εμφανώς υποσιτισμένοΣήμερα 14:28 | Ειδήσεις

Οι γονείς του παιδιού συνελήφθησαν από τις Αρχές.

Αυτοκίνητο παρέσυρε ηλικιωμένο έξω από το Μέγαρο ΜαξίμουΣήμερα 14:20 | Ειδήσεις

Η Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου έκλεισε προσωρινά ενώ η οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε τον ηλικιωμένο προσήχθη.

Το "Καλημέρα Ελλάδα" μας καλεί στον Χριστουγεννιάτικο Τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1Σήμερα 13:06 | Ειδήσεις

Στις 22 Δεκεμβρίου ο ΑΝΤ1 φιλοξενεί τον Χριστουγεννιάτικο Τηλεμαραθώνιο Αλληλεγγύης για τα παιδιά.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χρυσοχοΐδης για "Έλληνα Εσκομπάρ" και επιχείρηση "Ίππαλος": Ο πόλεμος ενάντια στους εμπόρους ναρκωτικών θα συνεχιστεί16:02ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι ακόμη δύο κατηγορούμενοι για τις παράνομες επιδοτήσεις15:48Κωνσταντοπούλου: Ψηφίστηκε η άρση ασυλίας της από τη Βουλή - Ερωτήματα για εμπλοκή της σε ΜΚΟ15:34Missing Alert για την εξαφάνιση ανηλίκου15:20Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ - Μυλωνάκης: Δεν ήξερα τίποτα περί επισυνδέσεων και δικογραφίας - Καμία απολύτως συγκάλυψη15:06Αλεξανδρούπολη: 4χρονο παιδάκι μεταφέρθηκε νεκρό στο Νοσοκομείο - Ήταν εμφανώς υποσιτισμένο14:52Αυτοκίνητο παρέσυρε ηλικιωμένο έξω από το Μέγαρο Μαξίμου14:38«Νύχτα Αποκαλύψεων» με τον Πέτρο Κουσουλό, απόψε στις 24:00 στον ΑΝΤ114:24Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Περιφερειακή Υμηττού από σήμερα το βράδυ έως αύριο14:10Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Έκλεισαν το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στα Μάλγαρα, κλειστή και η Εγνατία στο Δερβένι 13:56Πλεύρης: Ακόμα 550 αποχωρήσεις μεταναστών από τη χώρα μέχρι το τέλος του έτους13:42Το "Καλημέρα Ελλάδα" μας καλεί στον Χριστουγεννιάτικο Τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ113:28Επιλύθηκε το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο τεχνικός σύμβουλος του ΟΠΕΚΕΠΕ - Οι πληρωμές γίνονται κανονικά13:14Επικίνδυνο challenge στο Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο 9χρονος – Ανήλικος του έδωσε να καταπιεί ψυχοφάρμακα13:00Γαλλία: Το προσωπικό του Λούβρου ψήφισε να παρατείνει την απεργία - Το μουσείο λειτουργεί εν μέρει12:46Μητσοτάκης σε Τασούλα για αγρότες: Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε μία εκτόνωση12:32Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 59χρονος που έκλεβε αποθήκες - Πάνω από 9.000 ευρώ η λεία12:18Ρωσία: Πυρκαγιά σε διυλιστήριο προκλήθηκε από συντρίμμια μη επανδρωμένου αεροσκάφους12:04Θεσσαλονίκη: Νεαροί πήραν παραμάζωμα αυτοκίνητο και τον ιδιοκτήτη του για να αποφύγουν τη σύλληψη11:50Αγροτικά μπλόκα: Αναλυτικά η κατάσταση στην Βόρεια Ελλάδα11:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο