LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 16 Σεπτεμβρίου 2019 06:07

Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας

Η Δευτέρα μας θα είναι ευχάριστη, αφού το μενού της περιλαμβάνει τύχη, ευκαιρίες, διασκέδαση κι επιτυχίες, αλλά και μετακινήσεις πλανητών.

Ζώδια - αστρολογία

Ερμής και Αφροδίτη στο Ζυγό είναι στο μενού και κάνουν τα πράγματα διαφορετικά και προς την σκέψη αλλά και προς τον τρόπο που ανταποκρινόμαστε και κυρίως στα συναισθήματα που αυτή τη φορά δεν μπορούμε να μην τα εκδηλώσουμε. Όλα μας φαίνονται πανέμορφα, υπέροχα και οι θετικές ειδήσεις ή τα όμορφα μηνύματα που θα λάβουμε θα αναπτερώσουν τις ελπίδες μας για μέλλον. Ακόμα και κάποια άγχη ή προβλήματά μας θα τα ξεχάσουμε, ενώ είναι πιθανό να ξοδέψουμε χρήματα για τη διασκέδαση ή τον καλλωπισμό μας, για αγορές ρούχων ή παπουτσιών. Από την άλλη θα ακούσουμε πολλά καλά λόγια, θα κερδίσουμε τις εντυπώσεις, θα είμαστε δημοφιλείς και θα κάνουμε αρκετές καινούργιες γνωριμίες είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε προσωπικές. Ερωτικά, επίσης, υπάρχει εύνοια, με ευκολία φλερτάρουμε και να μας φλερτάρουν, να εκφράσουμε το πώς νιώθουμε ή να εκδηλώσει κάποιος άλλος το ενδιαφέρον του με ευγενικό τρόπο. Η μέρα είναι ιδανική και για επαγγελματικές επαφές, προσεγγίσεις, συζητήσεις, συμφωνίες, συμβόλαια και συνεργασίες.

Κριός: Ξαναβρίσκετε την ευδιαθεσία, την ανεμελιά και την κοινωνικότητά σας και είστε αποφασισμένοι να το ρίξετε έξω χωρίς να σας νοιάζει τίποτα, πέρα από το πόσο καλά θα περάσετε. Θα εκμεταλλευτείτε και τη μισή ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί για να ξανοιχτείτε, να γνωριστείτε με καινούργιους ανθρώπους, να έρθετε σε επαφή με κόσμο, να προωθήσετε τα επαγγελματικά σχέδιά σας ή να συνάψετε μια συνεργασία ή συμφωνία. Μπορεί ακόμα να λάβετε ευχάριστες ειδήσεις, να υπογράψετε ένα συμβόλαιο ή να εξελιχθεί θετικά μια νομική σας υπόθεση. Ένα νέο ειδύλλιο είναι επίσης πιθανό.

Ταύρος: Η αισιοδοξία και η ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον αυξάνονται και σε αυτό συμβάλλουν οι θετικές εξελίξεις σε ένα κληρονομικό ή οικονομικό σας θέμα. Από την άλλη, διαισθάνεστε ότι ήρθε η στιγμή να εκπληρωθούν κάποια όνειρα ή επιθυμίες σας, που αφορούν στην ερωτική σας ζωή. Και πράγματι, αν βρεθείτε στον κατάλληλο τόπο, τη σωστή στιγμή, όλα θα γίνουν σχεδόν αυτόματα και χωρίς κόπο. Έτσι κι αλλιώς οι αντιστάσεις σας στους πειρασμούς είναι χαλαρές, οπότε δε θέλει και πολύ να αφεθείτε να απολαύσετε όσα σας προσφέρονται. 

Δίδυμοι:Ευνοείστε και μάλιστα αρκετά, ενώ θα έχετε στήριξη του φιλικού σας περιβάλλοντος αλλά και βοήθειες ανθρώπων που έχουν τις ίδιες πεποιθήσεις με σας αλλά και τα μέσα να σας προωθήσουν κατάλληλα. Οπότε μη χάνετε χρόνο. Αναλάβετε δράση, κοινωνικοποιηθείτε, ελάτε σε επαφή, μιλήστε για τα θέματά σας γιατί θα τύχετε θετικής ανταπόκρισης. Ακόμα κι ερωτικά, οι στιγμές που σας επιφυλάσσονται είναι μοναδικές. Όλα φαίνονται να λειτουργούν υπέρ σας και ο συγχρονισμός σας είναι τόσο σωστός, που απέχετε μια ανάσα από την επιτυχία.

Καρκίνος: Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στην περίπτωσή σου δημιουργεί θέματα ηθικής, με την ευρύτερη έννοια και εξαπατήσεων. Έτσι από τη μία καλό θα είναι να αποφύγεις ό,τι έχει να κάνει με νέα ξεκινήματα και υπογραφές συμβολαίων, ενώ αν οδηγείς θα χρειαστεί να επιδείξεις ιδιαίτερη προσοχή και να αποφύγεις παρανομίες, γιατί μπορεί να τις πληρώσεις ακριβά. Η μέρα δεν είναι ιδιαίτερα θετική και στο ενδεχόμενο που θέλεις να κανονίσεις κάποιο ταξίδι, αλλά αν δεν μπορείς να το αποφύγεις φρόντισε να είσαι προσεκτικός στα διαδικαστικά.

Λέων: Θα δώσετε επικοινωνιακό ρεσιτάλ, θα συγκεντρώσετε την προσοχή πάνω σας και όχι μόνο θα περάσετε τις ιδέες σας, αλλά θα βρείτε και υποστηρικτές, πρόθυμους να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί σας και να επιχειρήσετε από κοινού να τις πραγματοποιήσετε. Αρκεί να μην αναλωθείτε σε ανούσια κουτσομπολιά και περιττούς χαριεντισμούς. Ερωτικά, είστε τόσο γοητευτικοί, χαριτωμένοι και με την άνεση που σας διακρίνει, αν βάλετε στο μάτι κάποιο πρόσωπο, με τα κομπλιμέντα και όλα όσα του πείτε δε θα αργήσει να πέσει στην αγκαλιά σας.

Παρθένος: Βάλτε στην άκρη δισταγμούς κι αμφιβολίες και ακολουθήστε τα κελεύσματα της τύχης γιατί η ημέρα σας ευνοεί αρκετά και σε οικονομικό και σε ερωτικό επίπεδο, αλλιώς θα χάσετε μια ευκαιρία για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Αν, λοιπόν, θέλετε να αποκτήσετε όλα όσα επιθυμείτε, δεν έχετε παρά να κάνετε το βήμα. Βγείτε, διασκεδάστε, χαλαρώστε και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους. Επαγγελματικά, μια πρόταση που μπορεί να σας γίνει είναι πολύ καλή και οφείλετε να την αποδεχτείτε, αφού όμως την ψάξετε λίγο. 

Ζυγός: Λαμπεροί, ευδιάθετοι και πάνω απ’ όλα αισιόδοξοι για το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον, θα κάνετε τα ανοίγματά σας, θα περιφερθείτε σε διάφορους χώρους και θα έρθετε σε επαφή με νέα πρόσωπα. Από την άλλη, πιθανόν να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με συγγενείς και γνωστούς, να σχεδιάσετε ένα ταξίδι ή σεμινάριο ή να κάνετε συζητήσεις για μια συνεργασία. Ερωτικά, έχετε μαζέψει τους άσσους στο μανίκι σας. Η παρουσία σας σε ένα προσεγμένο μέρος, όπως σας αρμόζει, θα κάνει πάταγο και θα κλέψετε καρδιές. 

Σκορπιός: Διακρίνετε κάποια σημάδια ελαφρότητας ή χαλαρότητας στο εργασιακό σας περιβάλλον, όχι ότι κι εσείς είστε όμως απόλυτα εστιασμένοι στη δουλειά σας, καθώς και το κλίμα είναι πιο ανάλαφρο και σας παρασύρει και μπορεί να συμβεί κάτι θετικό και να σας ξεσηκώσει. Από την άλλη, ένα απρόσμενο δώρο, ακόμα κι οικονομικό ή συζητήσεις για προαγωγή ή αύξηση ενδέχεται να σας χαροποιήσουν. Ερωτικά, η θερμή ανταπόκριση που θα υπάρξει από ένα πρόσωπο θα διώξει κάθε δισταγμό και δεύτερη σκέψη από το μυαλό σας και δε θα κρατιέστε.

Τοξότης: Θα διευρύνετε τον κύκλο των επαφών σας, ενώ δεν αποκλείεται και μια κοινωνική επιτυχία που θα έχει αντίκτυπο και στα επαγγελματικά σας, καθώς μια γνωριμία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία σας. Σας ανοίγονται καινούργιες προοπτικές όχι μόνο στα εργασιακά αλλά και στα ερωτικά σας, αφού θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον άνθρωπο που θα είναι αντάξιος των προσδοκιών σας, κάνοντας την καρδιά σας να χτυπήσει έντονα. Μόλις, δε, αντιληφθείτε ότι το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο, τότε ποιος σας πιάνει.

Αιγόκερως: Ευχάριστα θα εξελιχθεί η μέρα σας και μάλιστα θα δείτε κάποιες από τις προσπάθειές σας να ευοδώνονται και οι κόποι σας στα επαγγελματικά ότι έπιασαν τόπο. Αυτό σας αναπτερώνει το ηθικό για να συνεχίσετε το κυνήγι της επιτυχίας και της καταξίωσης. Ωστόσο, να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τα μέχρι τώρα αποκτήματά σας. Ερωτικά, έχετε προτάσεις και μάλιστα αξιόλογες, το να επιμένετε με κάποιο πρόσωπο και να χάνετε χρόνο και ευκαιρίες, μόνο και μόνο από εγωισμό, δε σας συμφέρει. 

Υδροχόος: Όλα μια χαρά θα κυλήσουν και για σας, ενώ μία πρόταση μπορεί να σας ξεσηκώσει και αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το άμεσο μέλλον, ίσως μάλιστα σας δοθεί μια υπόσχεση, που, όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα πραγματοποιηθεί. Μια γνωριμία πάντως που θα κάνετε θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις. Ερωτικά, θα ακούσετε και θα πείτε όμορφα λόγια, θα λάβετε γλυκά μηνύματα, θα στείλετε άλλα τόσα και δεν αποκλείεται να έρθετε πιο κοντά σε ένα φιλικό σας πρόσωπο ή αυτό να σας συστήσει κάποιο άλλο που θα σας ξετρελάνει.

Ιχθείς: Θέλετε να προσφέρετε τα καλύτερα στον εαυτό σας και μπορεί να ξοδέψετε χρήματα για την καλοπέρασή σας, για ρούχα, καλλωπισμό ή για αντικείμενα που ενισχύουν την εικόνα σας και θα το κάνετε, χωρίς να σας νοιάζει ιδιαίτερα το κόστος, αφού θεωρείτε ότι σας αξίζουν και νιώθετε πολύ καλά. Μιζέριες και σκοτούρες τα βάζετε στην άκρη, το κέφι κι η χαρά σας αντανακλάται στο πρόσωπό σας, οπότε δεν αποκλείεται και μια ερωτική επιτυχία που θα σας ανεβάσει ακόμα περισσότερο. Κι αν κάποτε διστάζατε να ανταποκριθείτε, τώρα δε θα το σκεφτείτε καν.

Πηγή: astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος, λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το μωρό τηςΣήμερα 16:06 | Ειδήσεις

Τι ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς. Οδηγήθηκε σε μαιευτική κλινική, καθώς δεν ειχε αποκολληθεί ο πλακούντας. Είχε γεννήσει λίγη ώρα πριν αφήσει το παιδί σε είσοδο πολυκατοικίας.

Θρίλερ με ένοπλο που έκλεψε ασθενοφόροΣήμερα 14:26 | Ειδήσεις

Αρχισε να χτυπά με το όχημα πεζούς, αφήνοντας πολλούς τραυματίες. Παρέσυρε και καρότσι με μωρό. Επεισοδιακή η καταδίωξη του από αστυνομικούς.

Παπαγγελόπουλος στον ΑΝΤ1 για Novartis: Δεν θα γίνω “Κομανέτσι” – Θέλω κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση με τον ΣαμαράΧθες 23:48 | Ειδήσεις

Τι είπε στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" και τον Νίκο Χατζηνικολάου για τα στοιχεία που δεν πήρε η χώρα μας, τις εισαγγελικές κόντρες, τον "Ρασπούτιν", τις καταγγελίες για σκευωρία, την σχέση του με τον Κώστα Καραμανλή και τις πιέσεις στελεχών της ΝΔ για να γίνει Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

Άσαντ: ο Ερντογάν είναι κλέφτης και τώρα κλέβει τη γη μαςΣήμερα 15:06 | Ειδήσεις

Τη γραμμή του μετώπου επισκέφτηκε ο ηγέτης της Συρίας, δηλώνοντας  πως η μάχη στο Ιντλίμπ, είναι το «κλειδί» για τον τερματισμό του πολέμου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ελεύθερος με… απαγόρευση οδήγησης ο νεαρός που “θέρισε” γιαγιά και εγγόνι17:16“Football Stories”: Λέντζας και Γιακουμίδης... παίζουν μπάλα στην Κολομβία (εικόνες) 17:04Τζόνσον: ψηφίστε τη συμφωνία για το Brexit για να ενωθεί η χώρα16:51Αυτός είναι ο 63χρονος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες (εικόνες)16:39Γιούνκερ: ξαναδώσαμε στην Ελλάδα την αξιοπρέπεια που της αρμόζει16:26Γαντζώθηκε στο καπό αυτοκινήτου για να σταματήσει τους ληστές (βίντεο)16:14Δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος, λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το μωρό της16:01Σεισμός στην Κω15:48Δίκη Χρυσής Αυγής: η απολογία Μπούκουρα, το “Παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ” και ο ναζιστικός χαιρετισμός15:35Μπριζόλες με πατάτες φούρνου από τον Βασίλη Καλλίδη15:23Άσαντ: ο Ερντογάν είναι κλέφτης και τώρα κλέβει τη γη μας15:12Σοφία Κοκοσαλάκη: στην Ελλάδα θα γίνει η κηδεία της15:01Πέτσας: έπαιξε η αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά δεν της έκατσε το “τζόκερ”14:50Πείτε κι εσείς #EndPolioNow!14:37Θρίλερ με ένοπλο που έκλεψε ασθενοφόρο14:25Εγκατάλειψη μωρού σε είσοδο πολυκατοικίας14:12Ολυμπιακός: “δίψα” για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Μπάγερν14:00Με απειλές απαντά ο Ερντογάν στις ΗΠΑ: Θα συνεχίσουμε στη Συρία13:47Λεωνίδας Κακούρης για τις “Άγριες Μέλισσες”: Ο “Δούκας” είναι ηθικός (βίντεο)13:35Τσοβόλας: για πολιτικούς λόγους πάει στην Προανακριτική ο Παπαγγελόπουλος13:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο