LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 15 Σεπτεμβρίου 2019 15:38

Τάκης Σπυριδάκης: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία

Φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Τάκης Σπυριδάκης - ηθοποιος

Τη Δευτέρα στις 10 το πρωί θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον Τάκη Σπυριδάκη, ο οποίος έφυγε το Σάββατο από τη ζωή, σε ηλικία 61 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Άγιο Δημήτριο, στην πλατεία Λυσικράτους στην Πλάκα, ενώ η ταφή του θα γίνει στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου.

Ο Τάκης Σπυριδάκης «έφυγε» από τη ζωή, έπειτα από πολύχρονη μάχη με καρκίνο, σε ηλικία 61 ετών και πολλοί είναι αυτοί που αδυνατούν να πιστέψουν την είδηση του θανάτου του.

Ο ηθοποιός απασχολούσε, κυρίως, με τη δουλειά του και παρόλο που είχε μία έντονη ζωή προσπάθησε να τη διαφυλάξει ή να είναι όσο γίνεται φειδωλός στις συνεντεύξεις που έδινε σπάνια.

Στο παρελθόν είχε ζοριστεί αρκετά οικονομικά σε σημείο που δεν είχε να αγοράσει τσιγάρα ή εισιτήρια. Όπως είχε πει σε συνέντευξη του: «Έφτασα πολλές φορές στη ζωή μου σε τέτοιο χάλι. Μπορεί να έφταιγα κι εγώ. Ζούσα μόνο με την τρέλα μου. Έκανα μια ταινία το 1994 και μετά παραλίγο να πάω φυλακή».

Τάκης Σπυριδάκης - ηθοποιος

Παρόλα αυτά δεν το έβαλε ποτέ κάτω και έκανε διάφορες δουλειές. Αυτή, όμως, που έκανε για πολλά χρόνια ήταν να δουλεύει ως barman: «Με το αλκοόλ τα πήγαινα πολύ καλά. Όποτε έβλεπα ότι πάει να με πάρει από κάτω, τα έφερνα έτσι που αντιστρεφόταν. Το είχα υπό έλεγχο».

Αργότερα, σε συνέντευξη του είχε παραδεχτεί πως τη διαφήμιση γνωστού δικτύου τηλεπικοινωνιών, που καθιερώθηκε ως «Αγαπούλας», την έκανε καθαρά για οικονομικούς λόγους. «Με βοήθησε οικονομικά και καλλιτεχνικά πάρα πολύ. Μετά από αυτή τη διαφήμιση έκανα μία δεύτερη καριέρα. Μη κρυβόμαστε, αυτή είναι η αλήθεια» κατέληξε.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Τάκης Σπυριδάκης είχε κάνει δύο γάμους και από τον δεύτερο είχε αποκτήσει δύο κόρες. Τον πρώτο του γάμο τον έκανε στα 20 του χρόνια και διήρκεσε έξι μήνες, ενώ ο δεύτερος κράτησε 20 χρόνια: «Οι κόρες μου και οι ταινίες μου είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Στις κόρες μου ήμουν πάντα δίπλα τους».

 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Super League: Ζέσταμα του ΠΑΟΚ στις Σέρρες πριν την «καυτή» εβδομάδα σε Ευρώπη και Ελλάδα22:09Θεσσαλονίκη: Ανήλικη διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ – Συνελήφθη ένας 39χρονος21:55Στα Βορίζια η σορός του 39χρονου – Ένα από τα παιδιά που βαπτίστηκαν, πήρε το όνομα του21:41Αράχωβα - Δολοφονία Λάλα: Εντοπίστηκαν τα όπλα της μαφιόζικης εκτέλεσης21:27Μακελειό στα Βορίζια: Έκτακτα μέτρα ασφαλείας θα λάβει η Αστυνομία για την κηδεία του 39χρονου21:13ΕΛΤΑ : Ποια είναι τα καταστήματα που αναστέλλεται η λειτουργία τους από αύριο, Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 202520:59Super League: Πέρασε και από τη Λάρισα ο Λεβαδειακός 20:45Ποδαρικό Νοεμβρίου...με αυξήσεις στα τιμολόγια ρεύματος20:31Βορίζια: Η στιγμή που το φέρετρο με τη σορό του 39χρονου αναχωρεί από το ΠΑΓΝΗ (βίντεο)20:17Τι καιρό θα κάνει την Δευτέρα20:03Μακελειό στα Βορίζια: Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών - Αυξάνονται συνεχώς οι αστυνομικές δυνάμεις19:49Γερμανία: Σύλληψη 22χρονου Σύρου ως ύποπτου για τον σχεδιασμό τρομοκρατικής ενέργειας19:35ΕΛΑΣ: 14 νεκροί και 554 τραυματίες σε 486 τροχαία, τον Οκτώβριο, στην Αττική19:20Ξεκινούν οι καταβολές των ενισχύσεων που ανακοινώθηκαν από τον πρωθυπουργό στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης19:05Βορίζια: Τη Δευτέρα η κηδεία του 39χρονου18:50Βλάβη στο “Super Star” πριν τον απόπλου του από την Καβάλα18:35Θεσσαλονίκη: Φωτιά στα Τσαΐρια18:20Καλαμάτα: Βίντεο σοκ από τον χώρο που επιτέθηκε το ροντβάιλερ στον 76χρονο18:06Νέα αεροπορική επιδρομή των Ισραηλινών στην πόλη της Γάζας17:52Ο Ολυμπιακός... «ζορίστηκε» περισσότερο από όσο περίμενε, αλλά κέρδισε τον Ηρακλή17:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο