LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 15 Σεπτεμβρίου 2019 15:38

Τάκης Σπυριδάκης: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία

Φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Τάκης Σπυριδάκης - ηθοποιος

Τη Δευτέρα στις 10 το πρωί θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον Τάκη Σπυριδάκη, ο οποίος έφυγε το Σάββατο από τη ζωή, σε ηλικία 61 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Άγιο Δημήτριο, στην πλατεία Λυσικράτους στην Πλάκα, ενώ η ταφή του θα γίνει στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου.

Ο Τάκης Σπυριδάκης «έφυγε» από τη ζωή, έπειτα από πολύχρονη μάχη με καρκίνο, σε ηλικία 61 ετών και πολλοί είναι αυτοί που αδυνατούν να πιστέψουν την είδηση του θανάτου του.

Ο ηθοποιός απασχολούσε, κυρίως, με τη δουλειά του και παρόλο που είχε μία έντονη ζωή προσπάθησε να τη διαφυλάξει ή να είναι όσο γίνεται φειδωλός στις συνεντεύξεις που έδινε σπάνια.

Στο παρελθόν είχε ζοριστεί αρκετά οικονομικά σε σημείο που δεν είχε να αγοράσει τσιγάρα ή εισιτήρια. Όπως είχε πει σε συνέντευξη του: «Έφτασα πολλές φορές στη ζωή μου σε τέτοιο χάλι. Μπορεί να έφταιγα κι εγώ. Ζούσα μόνο με την τρέλα μου. Έκανα μια ταινία το 1994 και μετά παραλίγο να πάω φυλακή».

Τάκης Σπυριδάκης - ηθοποιος

Παρόλα αυτά δεν το έβαλε ποτέ κάτω και έκανε διάφορες δουλειές. Αυτή, όμως, που έκανε για πολλά χρόνια ήταν να δουλεύει ως barman: «Με το αλκοόλ τα πήγαινα πολύ καλά. Όποτε έβλεπα ότι πάει να με πάρει από κάτω, τα έφερνα έτσι που αντιστρεφόταν. Το είχα υπό έλεγχο».

Αργότερα, σε συνέντευξη του είχε παραδεχτεί πως τη διαφήμιση γνωστού δικτύου τηλεπικοινωνιών, που καθιερώθηκε ως «Αγαπούλας», την έκανε καθαρά για οικονομικούς λόγους. «Με βοήθησε οικονομικά και καλλιτεχνικά πάρα πολύ. Μετά από αυτή τη διαφήμιση έκανα μία δεύτερη καριέρα. Μη κρυβόμαστε, αυτή είναι η αλήθεια» κατέληξε.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Τάκης Σπυριδάκης είχε κάνει δύο γάμους και από τον δεύτερο είχε αποκτήσει δύο κόρες. Τον πρώτο του γάμο τον έκανε στα 20 του χρόνια και διήρκεσε έξι μήνες, ενώ ο δεύτερος κράτησε 20 χρόνια: «Οι κόρες μου και οι ταινίες μου είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Στις κόρες μου ήμουν πάντα δίπλα τους».

 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις ατόμων για τροχονομικές παραβάσεις11:42Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Σήμερα ο μεγάλος τελικός11:28Αγαπηδάκη: Το ούζο και το τσίπουρο δεν θεραπεύουν την γρίπη11:14Άγρια συμπλοκή στη Πάφο - Νεκρός ένας 41χρονος11:00Ουκρανία: Μαζική ρωσική επίθεση drone - Δύο νεκροί10:46Mητσοτάκης για αγρότες: Οι παρεμβάσεις που μπορεί να κάνει η κυβέρνηση έχουν ήδη ανακοινωθεί10:32Σάκκαρη: Νίκη και ... "πόντος του τουρνουά" για την Ελληνίδα τενίστρια (βίντεο)10:18Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Κηφισιά και Μαρούσι10:04Ινδονησία: Βρέθηκαν τα συντρίμμια του αγνοούμενου αεροσκάφους - Οι αρχές αναζητούν τους 11 επιβαίνοντες (εικόνες)09:50Χρυσή απάτη στον Άγιο Παντελεήμονα: Χειροπέδες σε 4 μέλη σπείρας με χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα09:36Αυστρία: 8 νεκροί από χιονοστιβάδες 09:22Τραγωδία στην Ιεράπετρα: Ηλικιωμένος βρέθηκε απανθρακωμένος μετά από φωτιά στο σπίτι του09:08Ανοικτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα08:54Φωτιά στην περιοχή Καζάνια στο Πέραμα - Ήχησε το 11208:40Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή08:26Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 18 Ιανουαρίου 08:12Γενιτσάγ: Το τουρκικό ΥΠΕΞ σιωπά στις δηλώσεις Γεραπετρίτη - Σκληρή προειδοποίηση γκιουρντενίζ23:59Ε.Ε: Έκτακτη συνεδρίαση των πρεσβευτών των 27 μελών της μετά τους δασμούς Τράμπ23:46Αστυνομικός φιλοξένησε σπίτι της, μητέρα που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας, μαζί με τα παιδιά της23:32Με μία εντυπωσιακή τελετή έναρξης και σύμμαχο τις καλές καιρικές συνθήκες ξεκίνησε και επίσημα το πατρινό καρναβάλι23:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο