LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 15 Σεπτεμβρίου 2019 10:13

Τάκης Σπυριδάκης: Η φυλακή, το αλκοόλ και… ο “Αγαπούλας”

Τι είχε αποκαλύψει ο αγαπημένος ηθοποιός σε μερικές από τις σπάνιες συνεντεύξεις που είχε δώσει.

Τάκης Σπυριδάκης

Ο Τάκης Σπυριδάκης «έφυγε» από τη ζωή, έπειτα από πολύχρονη μάχη με καρκίνο, σε ηλικία 61 ετών και πολλοί είναι αυτοί που αδυνατούν να πιστέψουν την είδηση του θανάτου του.

Ο ηθοποιός απασχολούσε, κυρίως, με τη δουλειά του και παρόλο που είχε μία έντονη ζωή προσπάθησε να τη διαφυλάξει ή να είναι όσο γίνεται φειδωλός στις συνεντεύξεις που έδινε σπάνια.

Στο παρελθόν είχε ζοριστεί αρκετά οικονομικά σε σημείο που δεν είχε να αγοράσει τσιγάρα ή εισιτήρια. Όπως είχε πει σε συνέντευξη του: «Έφτασα πολλές φορές στη ζωή μου σε τέτοιο χάλι. Μπορεί να έφταιγα κι εγώ. Ζούσα μόνο με την τρέλα μου. Έκανα μια ταινία το 1994 και μετά παραλίγο να πάω φυλακή».

Παρόλα αυτά δεν το έβαλε ποτέ κάτω και έκανε διάφορες δουλειές. Αυτή, όμως, που έκανε για πολλά χρόνια ήταν να δουλεύει ως barman: «Με το αλκοόλ τα πήγαινα πολύ καλά. Όποτε έβλεπα ότι πάει να με πάρει από κάτω, τα έφερνα έτσι που αντιστρεφόταν. Το είχα υπό έλεγχο».

Τάκης Σπυριδάκης - ηθοποιος

Αργότερα, σε συνέντευξη του είχε παραδεχτεί πως τη διαφήμιση γνωστού δικτύου τηλεπικοινωνιών, που καθιερώθηκε ως «Αγαπούλας», την έκανε καθαρά για οικονομικούς λόγους. «Με βοήθησε οικονομικά και καλλιτεχνικά πάρα πολύ. Μετά από αυτή τη διαφήμιση έκανα μία δεύτερη καριέρα. Μη κρυβόμαστε, αυτή είναι η αλήθεια» κατέληξε.

Τάκης Σπυριδάκης - ηθοποιος

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Τάκης Σπυριδάκης είχε κάνει δύο γάμους και από τον δεύτερο είχε αποκτήσει δύο κόρες. Τον πρώτο του γάμο τον έκανε στα 20 του χρόνια και διήρκεσε έξι μήνες, ενώ ο δεύτερος κράτησε 20 χρόνια: «Οι κόρες μου και οι ταινίες μου είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Στις κόρες μου ήμουν πάντα δίπλα τους».

Η συνέντευξη του Τάκη Σπυριδάκη τον Δεκέμβριο του 2017 στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Late Night" : 

 

Πηγή: fthis.gr


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: “Είναι ο μπαμπάς μου” φώναζε το παιδί του (βίντεο)Σήμερα 07:58 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία για την μαφιόζικη εκτέλεση σε κεντρικό σημείο στον Βύρωνα.

Γάζα: “Ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις - Η “μπάλα” βρίσκεται στο γήπεδο του Ισραήλ, λέει η ΧαμάςΣήμερα 06:44 | Ειδήσεις

Ο Νετανιάχου δήλωσε ότι «ελπίζει» να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις “διαφωνίες” τους με τις ΗΠΑ. Η Χαμάς λέει ότι “η μπάλα βρίσκεται πλέον στο γήπεδο του Ισραήλ”.

Ομιλία Ράμα στην Αθήνα - Τσάνι: δεν έρχεται με πολιτικούς σκοπούς... (βίντεο)Σήμερα 08:27 | Ειδήσεις

Τι είπε ο πρόεδρος του σωματείου Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα για την εκδήλωση που θα συμμετέχει ο Έντι Ράμα.

Ολυμπιακός - Μεντιλίμπαρ: Πίστευα στην πρόκρισηΣήμερα 09:04 | Ειδήσεις

"Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εδώ", είπε ο τεχνικός των ερυθρόλευκων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ηλεία: Το πανηγύρι, το βραστό και η τροφική δηλητηρίαση (βίντεο)09:37Η θρησκευτική εορτή της Ζωοδόχου Πηγής 09:23Ολυμπιακός - Μεντιλίμπαρ: Πίστευα στην πρόκριση09:10Eurovision: Η εκρηκτική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου08:56Ομιλία Ράμα στην Αθήνα - Τσάνι: δεν έρχεται με πολιτικούς σκοπούς... (βίντεο)08:42Γαλλία: Αστυνομικοί τραυματίστηκαν σοβαρά από πυροβολισμούς08:29Λινού: Δεν πρέπει να ανακατεύουμε την επιστημονική γνώση με την πολιτική08:16Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: “Είναι ο μπαμπάς μου” φώναζε το παιδί του (βίντεο)08:02“Έρωτας φυγάς”: εξομολογήσεις και υποψίες στο νέο επεισόδιο (εικόνες)07:49Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς “ανοίγει τις πύλες της”07:35Ιστορική νίκη του Σαντίκ Καν: Σε κάθετη πτώση οι Συντηρητικοί07:21Ορεστιάδα - Εργατικό δυστύχημα: Νεκρός εργάτης που καταπλακώθηκε από μηχάνημα07:07Εορτολόγιο – 10 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:54Γάζα: “Ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις - Η “μπάλα” βρίσκεται στο γήπεδο του Ισραήλ, λέει η Χαμάς06:40Rapid test δωρεάν την Παρασκευή σε 147 σημεία06:26Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή06:12Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι με το “Ζάρι” πήγε την Ελλάδα στον τελικό00:59Europa League: Λεβερκούζεν - Αταλάντα στον τελικό00:48Ολυμπιακός: “Κάηκε” το Πασαλιμάνι από τους πανηγυρισμούς (εικόνες)00:36Μητσοτάκης για Ολυμπιακό: Το ελληνικό ποδόσφαιρο διαπρέπει00:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο