LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 11 Σεπτεμβρίου 2019 19:50

Καιρός: βοριάδες, μπόρες και καταιγίδες την Πέμπτη

Ενισχύεται σημαντικά το μελτέμι. Που αναμένονται οι πιο ισχυρές βροχοπτώσεις. Πως θα κινηθεί ο υδράργυρος. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Στα δυτικά και στην Μακεδονία αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα, αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά, με τοπικές μπόρες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο 7 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης από τη νύχτα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με νεφώσεις από τις μεσημβρινές ώρες και έπειτα. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, δε στα ανατολικά βαθμιαία και κατά τόπους 6-7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με σποραδικές μπόρες μετά το μεσημέρι και με πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας το βράδυ. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 3 μποφόρ, που πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες θα γίνουν νότιοι-νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 19 και 30 βαθμών Κελσίου.

Στην Μακεδονία αναμένονται νεφώσεις, με τοπικές μπόρες, στα δυτικά από το απόγευμα και με σποραδικές καταιγίδες. Στην Θράκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από το απόγευμα θα φτάσουν σε ένταση τα 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι, θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 3 με 5 μποφόρ, στο Ιόνιο βαθμιαία έως 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, η ελάχιστη τιμή της θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).

Για την Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που από το μεσημέρι θα αυξηθούν, με σποραδικές μπόρες στα ορεινά κυρίως της Θεσσαλίας, όπου το βράδυ θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 6 και βαθμιαία 7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 17 και 32 βαθμών Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν βοριάδες, 6 με 7 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης από την νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου, στην νότια Κρήτη έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 6 με 7 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης από την νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Παρασκευή

Στην Θεσσαλία, στην Στερεά, στην Εύβοια, στην Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, στα νησιά του Ιονίου και βαθμιαία στα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα περιοριστούν στα νότια. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νοτιοανατολικά και μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο και στην Πελοπόννησο. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αρχικά νεφώσεις, αλλά βαθμιαία αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως στα δυτικά 5 με 6 μποφόρ, βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά, οι βοριάδες θα έχουν ένταση 6 με 7 μποφόρ, στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)Σήμερα 18:55 | Ειδήσεις

Τι ζητά με υπόμνημα η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της. Νωρίτερα ο πατέρας της έκανε μήνυση αλλά ''δεν έγινε τίποτα''.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45Σέρφερ “δάμασε” κύμα-τέρας και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)19:32Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι19:18Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση Δασκαλάκη εναντίον της αδερφής της 19:04Ιεροσόλυμα - Πατριαρχείο: Ανακοίνωσε τον μέγιστο αριθμό προσκυνητών για την Ανάσταση 18:51ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές18:37Σύμη: Τσάντα με εκατομμύρια δολάρια βρέθηκε στη θάλασσα18:23Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10Πρατήρια καυσίμων – Σκρέκας: Συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια17:56Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:43Youth League - Ολυμπιακός: Στον τελικό τα “μωρά” των ερυθρόλευκων17:29Anonymous: Χάκαραν τον ισραηλινό στρατό17:16
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο