LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 06 Σεπτεμβρίου 2019 16:17

Κατάθεση Καμμένου στην Εισαγγελία Διαφθοράς για τις βίζες στο ΥΠΕΞ

Ο πρώην Υπουργός εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα προκύψουν ενδιαφέροντα στοιχεία και ποινικά και εθνικά και πολιτικά.

Καμμένος

Τη βεβαιότητά του πως θα προκύψουν ενδιαφέροντα στοιχεία, εξέφρασε μετά την κατάθεσή του για την υπόθεση με τις βίζες, στην οποία είχε στοχοποιήσει τον πρώην ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά,  ο Πάνος Καμμένος.

«Η κατάθεσή μου ήταν η αρχή», δήλωσε με νόημα ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, βγαίνοντας από το γραφείο της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς όπου παρέμεινε για περισσότερες από 4 ώρες, εξεταζόμενος ως μάρτυρα.

«Χαίρομαι που ανέλαβε η συγκεκριμένη Εισαγγελία, γιατί έχει την εμπειρία και τα μέσα σε θέματα διαφθοράς. Είμαι βέβαιος ότι θα προκύψουν ενδιαφέροντα στοιχεία και ποινικά και εθνικά και πολιτικά. Η κατάθεση μου ήταν η αρχή. Προσκόμισα αρκετά στοιχεία και θα συνδράμουμε με όποια στοιχεία για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης», τόνισε στους δημοσιογράφους ο κ. Καμμένος.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν «κατονομάστηκαν πρόσωπα κι αν αυτή η δικογραφία μπορεί να πάει στη Βουλή;», ο κ. Καμμένος απάντησε, «οι υποθέσεις που πηγαίνουν συνήθως στη Βουλή, πηγαίνουν προκειμένου να υπάρχει συγκάλυψη των πραγματικών αδικημάτων. Αυτό που πιστεύω ότι θα γίνει είναι η διερεύνηση να αρχίσει από εκείνα τα υπηρεσιακά στελέχη τα οποία διέπραξαν αυτές τις πράξεις και από τη στιγμή που θα διερευνηθεί όλη η υπόθεση, αν στο τέλος προκύψουν πολιτικές ευθύνες τότε θα πάει προς τα εκεί.

Καμμένος

Η μέθοδος να πάμε μία υπόθεση η οποία είναι καθαρά ποινική, να τη χαρακτηρίσουμε πολιτική, προκειμένου να περάσει από την κολυμβήθρα της Βουλής, είναι μία μέθοδος που γνωρίζω πολύ καλά πώς γίνεται και θα την αποφύγω».

Κληθείς δε να σχολιάσει τις φήμες ότι ετοιμάζει βιβλίο ο κ. Καμμένος είπε, «Να κάνει πρώτα η δικαιοσύνη τη δουλειά της. Τα βιβλία γράφονται μετά με ιστορικές  αλήθειες και όχι με σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

Καμμένος

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο