LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 05 Σεπτεμβρίου 2019 10:10 | Ανανέωση: 05 Σεπτεμβρίου 2019 10:10

Χειριστής λούνα παρκ στον Αλμυρό: δεν είχα τη δυνατότητα να αυξομειώσω την ταχύτητα

Ενώπιον των Αρχών εμφανίστηκε ο χειριστής του μοιραίου για την 13χρονη παιχνιδιού. Τι κατέθεσε.

λουνα παρκ - Αλρμυρός - Βόλος - δυστύχημα - 13χρονη

Το απόγευμα της Τετάρτης εμφανίστηκε ενώπιον των Αρχών ο χειριστής του μοιραίου για τη ζωή της 13χρονης, παιχνιδιού στο λούνα πάρκ στον Αλμυρό Βόλου.

Ο χειριστής παρέμεινε και απολογούταν επί τρεις ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

«Λυπάμαι πολύ για το θάνατο της μαθήτριας. Δεν είχα οπτικό πεδίο για το τι συμβαίνει πάνω στο παιχνίδι, όμως άκουσα από άλλους πως η 13χρονη ήταν όρθια και έβγαζε σέλφι με το κινητό της. Δεν  καθόταν στο κάθισμα», κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες.

Σχετικά με το γεγονός ότι εμφανίστηκε τόσες μέρες μετά την τραγωδία, είπε πως φοβήθηκε, διαπιστώνοντας ότι οι επισκέπτες του λούνα πρακ, κινούνταν απειλητικά προς το μέρος του.

«Όταν σταμάτησα το παιχνίδι και κατέβηκα να δω τι έχει συμβεί, κάποιοι κινήθηκαν εναντίον μου. Φοβήθηκα και έφυγα, τις επόμενες ημέρες όμως, μέσω του δικηγόρου μου ενημέρωσα την αστυνομία πως είμαι στη διάθεση των αρχών», είπε ο ίδος.

Ο εργαζόμενος υποστήριξε πως είναι έμπειρος χειριστής, πως το μηχάνημα λειτουργούσε σύμφωνα με το εγχειρίδιο του κατασκευαστή και ότι δεν κινείτο με υπερβολική ταχύτητα, όπως έχουν καταθέσει αυτόπτες μάρτυρες.

«Εδώ και δέκα χρόνια δουλεύω το συγκεκριμένο μηχάνημα, που λειτουργούσε άψογα, εγώ ο ίδιος φροντίζω τακτικά για την συντήρησή του, σύμφωνα με τις οδηγίες του τεχνικού ασφαλείας. Η ταχύτητα του παιχνιδιού, είναι καθορισμένη, δεν είχα εγώ τη δυνατότητα να την αυξομειώνω», σημείωσε ο ίδιος.

Εξιτήριο για τον πατέρα της 13χρονης

Μία μέρα μετά την κηδεία της κόρης του, στην οποία δεν του επετράπη να παραστεί, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

Η οικογένεια θα κινηθεί δικαστικά για την τραγωδία. Εκτός από τους τρεις πραγματογνώμονες, η πλευρά της ιδιοκτήτριας ζήτησε να μπει στην υπόθεση και δικός της τεχνικός σύμβουλος.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο