LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 31 Αυγούστου 2019 21:15 | Ανανέωση: 31 Αυγούστου 2019 21:16

“Μπαλωθιές” του ΟΦΗ στον Παναθηναϊκό

Κρητικό γλέντι έστησαν οι “Ομιλίτες” μέσα στο ΟΑΚΑ…

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ πέρασε σαν λαίλαπα από το ΟΑΚΑ, επικρατώντας με 3-1 ενός «αγνώριστου» Παναθηναϊκού που αποδοκιμάστηκε έντονα από τους φίλους του. Οι «πράσινοι» έκαναν, ίσως, τη χειρότερη εμφάνιση  επί ημερών Γιώργου Δώνη στην τεχνική ηγεσία τους, αυτό όμως δεν μειώνει την επιτυχία της ομάδας του Ηρακλείου, που ήταν εξαιρετική. 

Οι Κρήτες «προειδοποίησαν» στο 7ο λεπτό, όταν ο Ναμπί με «κεραυνό» έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Διούδη, που είχε βάλει το χέρι του και της άλλαξε πορεία. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μάνος, ο οποίος με δύο γκολ, στο 33ο και 49ο λεπτό, έδωσε σαφές προβάδισμα νίκης στην ομάδα του Γιώργου Σίμου, ενώ στο ενδιάμεσο (43΄) είχε ακυρωθεί γκολ του Γιαννούλη, ως επιθετικό φάουλ. Στο 58΄ ο Τσιλιανίδης έγραψε το 0-3 ύστερα από λάθος των Μπουζούκη - Νούνες, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 84΄ ο Μακέντα με πέναλτι, που καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Μαρινάκη στον Περέα. 

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, καθώς στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κουρμπέλης, για σκληρό φάουλ στον Κοροβέση. 

 Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Νούνες (60΄ Μολό), Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης (46΄ Μπουζούκη), Κολοβός (70΄ Περέα), Μακέντα.

 ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Γιαννούλης (78΄ Μπράουν), Νάστος, Τσιλιανίδης, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Νέιρα, Ναμπί (86΄ Σακόρ), Σεμέδο, Μάνος (90΄ Φιγκεϊρέδο).


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕπεισόδια στα Εξάρχεια: Επιθέσεις με μολότοφ σε αστυνομικούς - Φωτιές σε κάδουςΣήμερα 08:10 | Ειδήσεις

Ομάδες περίπου 60 ατόμων επιτέθηκαν σε διμοιρίες της Αστυνομίας, προκαλώντας φωτιές και υλικές ζημιές.

Τι καιρό θα κάνει το ΣάββατοΧθες 16:23 | Ειδήσεις

Που θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Πως θα κυμανθεί η θερμοκρασία. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Χαλκίδα: Οι αγρότες κλείνουν την υψηλή γέφυραΣήμερα 08:48 | Ειδήσεις

Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, οι αγρότες της Εύβοιας σχεδιάζουν νέα μορφή κινητοποίησης, με μετακίνηση στο σταθμό διοδίων των Αφιδνών, όπου θα ζητήσουν να σηκωθούν οι μπάρες ώστε να επιτραπεί η ελεύθερη διέλευση των Ι.Χ. οχημάτων.

"Γάζωσαν" κατάστημα στα Άνω Λιόσια - Μυστήριο γύρω από τα κίνητραΣήμερα 09:15 | Ειδήσεις

Άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά επιχείρησης το απόγευμα της Παρασκευής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Συμφωνία ΕΕ - Mercosur: Αναβλήθηκε για τον Ιανουάριο - Προειδοποίηση της Παραγουάης 09:38"Γάζωσαν" κατάστημα στα Άνω Λιόσια - Μυστήριο γύρω από τα κίνητρα09:24Θεσσαλονίκη: 24ωρη λειτουργία σήμερα στο μετρό09:10Χαλκίδα: Οι αγρότες κλείνουν την υψηλή γέφυρα08:56Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 20 Δεκεμβρίου08:42Επεισόδια στα Εξάρχεια: Επιθέσεις με μολότοφ σε αστυνομικούς - Φωτιές σε κάδους08:28Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο08:14Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί τελευταίας στιγμής08:00Easy 97.2 Disco Snow Party στην Πλατεία Κοραή07:55Όμιλος ΔΕΗ: Νέα ορόσημα και ενισχυμένη διαφάνεια στην ετήσια Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης07:44Ρώμη - Φοντάνα ντι Τρέβι: Με εισιτήριο η επίσκεψη από τον Φεβρουάριο23:59Σέρρες: Σύλληψη 62χρονου καθηγητή για σεξουαλική επίθεση σε μαθήτρια23:44Απάντηση με... προπόνηση για τον Ολυμπιακό 23:30Missing Alert για την εξαφάνιση 13χρονου23:16Πτολεμαϊδα: Πώς ο σκύλος “Bongo”… “ξετρύπωσε” σημαντική ποσότητα ναρκωτικών σε κτήμα 60χρονου23:02Νέα πρόκληση Μιτσκόσκι: Για μένα το όνομα “Μακεδονία” είναι ιερό22:48Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: ΙΧ βγήκε εκτός δρόμου και κατέληξε σε χωράφι (εικόνες)22:47Ελλάδα – Αρμενία: Υπεγράφη σύμφωνο στρατιωτικής συνεργασίας22:33Παρέμβαση ΥΠΑΑΤ για γεωργούς που δεν έλαβαν τη βασική ενίσχυση λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο22:19Ελληνοτουρκικά: Εισβολή οπλισμένων τουρκικών F-16 στο Αιγαίο και σκληρές αερομαχίες με ελληνικά αεροσκάφη22:05
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο