LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 30 Αυγούστου 2019 18:39

Συνελήφθη ο αδερφός της Σιμόν Μπάιλς για τριπλή δολοφονία

Μέσω Twitter σχολίασε την είδηση η Ολυμπιονίκης. Τι μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ για την υπόθεση. 

Τέβιν Μπάιλς-Τόμας - αδερφός Ολυμπιονίκη Σιμόν Μπάιλς

Ο αδελφός της Αμερικανίδας γυμνάστριας Σιμόν Μπάιλς συνελήφθη από την αστυνομία ως ύποπτος για τη δολοφονία τριών ανθρώπων σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο Κλίβελαντ, όπως μετέδωσαν πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Τέβιν Μπάιλς-Τόμας, 24 ετών, τέθηκε υπό κράτηση στο Φορτ Στιούαρτ της Τζόρτζια, ανέφεραν ο ιστότοπος cleveland.com και άλλα ΜΜΕ που επικαλούνται μια κοινή ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών του Κλίβελαντ και της εισαγγελίας της κομητείας Κουγιαχόγκα.

O Μπάιλς-Τόμας φέρεται πως ήταν μέλος μιας "απρόσκλητης ομάδας" που πήγε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ένα νοικιασμένο σπίτι όπου ήταν σε εξέλιξη ένα πάρτι. Ακολούθησε μια αντιπαράθεση με άλλους καλεσμένους και έπεσαν πυροβολισμοί.

Δύο νεαροί άνδρες σκοτώθηκαν επί τόπου: ο Ντελβάντε Τζόνσον, 19 ετών και ο Τοσόν Μπανκς, 21 ετών. Άλλος ένας, ο Ντιβόν Γκίμπσον, 23 ετών, υπέκυψε στο νοσοκομείο λίγο αργότερα.

Τέβιν Μπάιλς-Τόμας - αδερφός Ολυμπιονίκη Σιμόν Μπάιλς

Ο Μπάιλς-Τόμας κρατείται στη φυλακή Λίμπερτι στη Τζόρτζια και πρόκειται να μεταφερθεί στο Κλίβελαντ για να του απαγγελθούν κατηγορίες. Δεν είναι σαφές αν εκπροσωπείται από δικηγόρο.

Η Σιμόν Μπάιλς, Ολυμπιονίκης στο Ρίο τόσο στο σύνθετο ομαδικό των γυναικών όσο και στο ατομικό, πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της σε ανάδοχες οικογένειες, επειδή η μητέρα της ήταν εξαρτημένη από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Αργότερα υιοθετήθηκε, μαζί με τη μικρότερη αδελφή της, από τη γιαγιά της. Το 2018 αποκάλυψε ότι υπήρξε και αυτή θύμα του Λάρι Νάσαρ, του πρώην γιατρού της αμερικανικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής ο οποίος καταδικάστηκε για εκατοντάδες κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης.

Τέβιν Μπάιλς-Τόμας - αδερφός Ολυμπιονίκη Σιμόν Μπάιλς

Η πρωταθλήτρια δεν σχολίασε ευθέως την υπόθεση του αδελφού της, μόνο έγραψε στο Twitter: "Προσπαθώ να το χωνέψω, μην μου μιλάτε".

Τέβιν Μπάιλς-Τόμας - αδερφός Ολυμπιονίκη Σιμόν Μπάιλς

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο