LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Τεχνολογία - ΕπιστήμηΔημοσίευση: 28 Αυγούστου 2019 21:04

Συνεχής ενημέρωση στον Ant1news.gr και μέσω του app ANT1news (βίντεο)

Αλματώδης η πορεία του ενημερωτικου site του ΑΝΤ1, στο οποίο μπορούν όλοι να έχουν εύκολη πρόσβαση, από κινητό ή tablet και μέσω application.

ΑΝΤ1 - Ant1news.gr - app - application - ANT1news

Συνεχίζει την αλματώδη άνοδο του του o Ant1news.gr, το ενημερωτικό site του ΑΝΤ1, που με το πλούσιο περιεχόμενο του κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων επισκεπτών.

Μπορείτε να έχετε διαρκώς την ενημέρωση… και όχι μόνο, «στα χέρια σας», μέσω του ANT1news app, που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από το app store, στο κινητό σας ή στο τάμπλετ σας.

Φρέσκο, πλουραλιστικό, ανανεωμένο, πλήρες, με όλες τις μεγάλες αλλά και μικρές είδησεις που επηρεάζουν τη ζωή και την καθημερινότητα μας … το ενημερωτικό site του ΑΝΤ1, ο ANT1news.gr, αποκτά σταθερά όλο και περισσότερους τακτικούς αναγνώστες που τον εμπιστεύονται.

Με πληροφορίες και εικόνες από τα γεγονότα… την στιγμή που συμβαίνουν, mε χρήσιμες οδηγίες και λεπτομέρειες για όσα μας «καίνε», με όλη την επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με τις διεθνείς εξελίξεις, με τις τελευταίες ειδήσεις για την Υγεία και τις επιστημονικές και τεχνολογικές ανακαλύψεις, με τα πιο καυτά νέα από τον χώρο των Τεχνών και της showbiz, με παράξενες και ασυνήθιστες εικόνες από όλον τον πλανήτη… ο Ant1news.gr αποτελεί την πρώτη επιλογή ενημέρωσης για όλο και περισσότερους επισκέπτες.

Σύστημα εκφώνησης των κειμένων για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης... Πλούσιο, αποκλειστικό περιεχόμενο με αρθρογραφία, ρεπορτάζ, αφιερώματα και μοναδικές συνεντεύξεις… Χρήσιμες συμβουλές από ειδικούς, ζώδια, συνταγές και μαγειρική, πρόγνωση καιρού, διαγωνισμοί και δώρα, επικαιρότητα, ειδήσεις και αναλύσεις, συνεχής ενημέρωση, ακόμη πιο εύκολα, ακόμη πιο απλά έρχονται στο κινητό σας ή στο τάμπλετ.. με ένα άγγιγμα, μέσα από το AΝΤ1news app, που είναι διαθέσιμο για συσκευές με σύστημα ios ή android και μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από το app store.

Συνεχής ενημέρωση, για όσα γίνονται στην Ελλάδα και τον κόσμο, με την «σφραγίδα» και την εγκυρότητα των δημοσιογράφων του ΑΝΤ1… στον Ant1news.gr, τώρα και μέσω του application AΝΤ1news.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ ant1news.gr
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑφρικανική σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικώνΧθες 22:14 | Ειδήσεις

Πως κατέγραψε η NASA την αφρικανική σκόνη στην Ελλάδα. Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη από τον Τάσο Αρνιακό. Οδηγίες από ειδικούς για ευπαθείς ομάδες.

Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΧθες 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)Χθες 20:33 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η επιστολική ψήφος απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μπλόκο της Αστυνομίας στη συγκέντρωση οπαδώνΣήμερα 06:08 | Ειδήσεις

Οι οπαδοί των δύο ομάδων είχαν κάνει κάλεσμα για συγκέντρωση όμως τελικά απαγορεύτηκαν από την αστυνομία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μπλόκο της Αστυνομίας στη συγκέντρωση οπαδών06:21Καιρός - Τετάρτη: Σκόνη, λασποβροχές και άνεμοι έως 8 μποφόρ06:07Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός αθωώθηκε επειδή... “το σώμα του παράγει αλκοόλ”23:59Youth League - Ολυμπιακός: Η επιστροφή των πρωταθλητών, τα ρεκόρ και οι αλλαγές στον θεσμό (εικόνες)23:48Τροχαίο: Σκοτώθηκε οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε φανάρι23:39Παρά-Κολύμβηση: “Χάλκινος” ο Λεργιός στην Μαδέιρα23:27Αττική: “Μπλακ άουτ” σε πολλές περιοχές στα νότια23:05Δίκη Τραμπ – Εκδότης “National Enquirer”: Συμφωνήσαμε να “θάβω” ρεπορτάζ εναντίον του22:52Euroleague: Ο Παναθηναϊκός έχασε από την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ22:38Αφρικανική σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικών22:24Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας22:11“MeToo” - ΗΠΑ: Αποζημίωση “μαμούθ” σε θύματα αθλίατρου θα πληρώσει το... FBI!21:57Κώστας Στεφανάκης: Έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός21:43Καούρες: Γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση ή διαφραγματοκήλη;21:29Ελλείψεις φαρμάκων - Γεωργιάδης: Υπάρχει φόβος ότι θα ξαναζήσουμε ό,τι έγινε με τον κορονοϊό (εικόνες)21:16Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου21:02Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)20:49e-ΕΦΚΑ: Επιστροφή εισφορών σε χιλιάδες επαγγελματίες 20:36Φωτιά στην Πάρο: Τρεις συλλήψεις 20:22Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας20:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο