LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 26 Αυγούστου 2019 08:14

Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας

Με την Αφροδίτη από την Παρθένο να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορούμε να κάνουμε νέα σχέδια...

Ζώδια - αστρολογία

Κριός: Με την εβδομάδα να ξεκινάει με την Αφροδίτη να συναντάει με όψη τριγώνου τον Ουρανό στον Ταύρο αρχίζεις να βλέπεις διαφορετικά κάποια πράγματα στη ζωή σου και ίσως μεταβάλεις ακόμα και κάποιες από τις αξίες σου που μπορεί να θεωρείς ότι είχαν παλιώσει και δεν ανταποκρινόταν άλλο στις ανάγκες σου. Είναι πραγματικά απελευθερωτικό αυτό που μπορείς να ζήσεις σήμερα, γιατί ένας Κριός που έχει ανάγκη να φύγει μπροστά και να κυνηγήσει τα θέλω του δεν αντέχει τις αγκυλώσεις. 

Ταύρος: Ταύρε μου για να στο πω απλά η Αφροδίτη που κάνει κουμάντο στο ζώδιό σου βρίσκεται σε όψη με τον Ουρανό που είναι στο ζώδιό σου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι είτε κυκλοφορείς και μοιράζεις εγκεφαλικά στον κόσμο, είτε γνωρίζεις ανθρώπους και σε χτυπάει κεραυνός στο πρώτο βλέμμα. Ναι, αυτή η εβδομάδα ξεκινάει εξαιρετικά για τα ερωτικά σου. Από την άλλη όμως αυτές τις μέρες το μυαλό σου κατεβάζει ιδέες που μπορεί να αποδειχτούν πραγματικά καινοτόμες και να αλλάξουν τα δεδομένα στη ζωή σου.

Δίδυμοι: Η εβδομάδα ξεκινάει με το υπέροχο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που σε σένα μπορεί να φέρει αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο οι οποίες είτε θα σου δώσουν τη δυνατότητα να απολαμβάνεις περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, είτε Θα σου δώσουν τη δυνατότητα να ζήσεις σε ένα καλύτερο περιβάλλον μετακομίζοντας για παράδειγμα σε ένα καλύτερο σπίτι ή παίρνοντας μετάθεση σε ένα μέρος που σου αρέσει περισσότερο. Από την άλλη μπορεί να λειτουργήσει ανακουφίστηκα στο ενδεχόμενο που αντιμετώπιζες κάποιο πρόβλημα υγείας. 

Καρκίνος: Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που σχηματίζεται σήμερα, πρώτη μέρα της εβδομάδας είναι πιθανόν να σε βγάλει από διλήμματα σχετικά με την πορεία που θέλεις να χαράξεις στο προσεχές μέλλον. Μάλιστα σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις δεν διαλέγεις ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο ενδεχόμενο που μπορεί να είχες στο μυαλό σου, αλλά ένα τρίτο - έκπληξη που ως τώρα δεν έπαιζε στο τραπέζι. Το σημαντικό λοιπόν είναι να είσαι ευέλικτος και ανοιχτός σε νέες προτάσεις. 

Λέων: Με την Αφροδίτη και τον Ουρανό να σχηματίζουν όψη τριγώνου στο ξεκίνημα της εβδομάδας βασική σου προτεραιότητα είναι να βρεις τρόπους για να διασφαλιστείς οικονομικά ή να δημιουργήσεις νέες πηγές εσόδων. Δεν μπορείς να εξαρτάσαι από κανέναν και γνωρίζεις καλά ότι η ζωή έχει ανατροπές που μπορεί να σε ρίξουν στην…ψάθα ανά πάσα στιγμή. Από την άλλη μπορεί να προκύψουν και αλλαγές είτε στα επαγγελματικά είτε μέσα στο γάμο σου από τις οποίες θα επηρεαστείς οικονομικά με θετικό ή αρνητικό τρόπο. 

Παρθένος: Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η Αφροδίτη από το ζώδιό σου συναντάει με όψη τριγώνου τον Ουρανό από τον Ταύρο γεγονός που σου προσδίδει επιπλέον γοητεία και μαγνητισμό. Και εσύ όμως είσαι πιο ανοιχτός από κάθε άλλη φορά στο ενδεχόμενο να γοητευτείς από ανθρώπους που ως τώρα μπορεί να σου φαίνονταν παράταιροι και διαφορετικοί σε βαθμό που να αρνείσαι ακόμα και να τους γνωρίσεις. Γενικότερα να ξέρεις ότι δεν είσαι ο Παρθένος που όλοι «αγαπήσαμε» για την γκρίνια και τις παραξενιές του, αλλά ο καλός σου εαυτός, αυτός που έχει μάτια και αυτιά ανοιχτά και το μυαλό του στροφάρει σε άλλα επίπεδα. 

Ζυγός: Η κυβερνήτης σου η Αφροδίτη αυτή την πρώτη μέρα της εβδομάδας συναντάει από την Παρθένο τον Ουρανό με όψη τριγώνου βοηθώντας σε να βρεις τρόπους για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Παρόλα αυτά χρειάζεται προσοχή, γιατί ίσως δεν χρησιμοποιήσεις και τις πλέον νόμιμες μεθόδους για να τα αποκτήσεις, με την έννοια ότι μπορεί να μιλάμε παραδείγματος χάρη για μαύρο χρήμα. Για την ερωτική σου ζωή, ας μη μιλήσω καλύτερα… ή ας αρκεστώ στο ότι υπάρχει πολύ και βαθύ παρασκήνιο. 

Σκορπιός: Η εβδομάδα ξεκινάει με την Αφροδίτη να συναντάει με όψη τριγώνου τον Ουρανό απέναντί σου στον Ταύρο. Αυτό σημαίνει ότι εσύ κι αλλού ξεκίνησες και αλλού η ζωή σε πάει αφού σου φέρνει ανθρώπους για τους οποίους είσαι ικανός να αλλάξεις ακόμα και ιδεολογία ζωής. Αν για παράδειγμα ήσουν ένας ορκισμένος εργένης, οι άνθρωποι που μπαίνουν στη ζωή σου σε κάνουν να αναθεωρείς και να βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα. Μπορεί επίσης να θελήσεις να κάνεις το βήμα παραπάνω στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή ακόμα και να ξεκινήσεις μία συνεργασία έκπληξη.  

Τοξότης: Αυτή την πρώτη μέρα της εβδομάδας Αφροδίτη και Ουρανός συνεργάζονται για να φέρουν αλλαγές στη ζωή σου οι οποίες μπορεί να αλλάξουν τον τρόπο που σε βλέπει ο κόσμος γύρω σου. Οι δεσποινίδες γίνονται κυρίες και οι υπάλληλοι γίνονται διευθυντές. Υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου που μπορούν να σε βοηθήσουν να φτάσεις ψηλά και είναι διαθέσιμοι να το κάνουν, γιατί γνωρίζουν ότι το αξίζεις και ότι δε θα τους απογοητεύσεις. Σε κάθε περίπτωση η ζωή αλλάζει και μπορεί να κρύβει και παραπάνω ευθύνες, αλλά έλα που τις θες.  

Αιγόκερως: Με τον Ουρανό και την Αφροδίτη να σχηματίζουν όψη τριγώνου από τα άλλα δύο ζώδια της γης, τον Ταύρο και την Παρθένο αντίστοιχα οι ανατροπές στα ερωτικά σου μοιάζουν σχεδόν αναπόφευκτες. Δεν είναι απαραίτητο ότι αν βρίσκεσαι σε σχέση χωρίζεις, ωστόσο γνωρίζεις ανθρώπους που σε κάνουν να εστιάζεις περισσότερο σε αυτά που σου λείπουν παρά σε αυτά που έχεις. Υπάρχει και το αντίθετο, κατά κάποιο τρόπο, σενάριο που σε θέλει να προσπαθείς να φέρεις νέο αέρα στη σχέση σου και να την ανανεώνεις. 

Υδροχόος: Η εβδομάδα ξεκινάει με τον κυβερνήτη σας τον Ουρανό να δέχεται τη θετική επίδραση της Αφροδίτης από την Παρθένο γεγονός που μπορεί να σας φέρει γνωριμίες στην ερωτική σας ζωή με τις οποίες αισθάνεστε οικεία από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο. Αν είστε σε σχέση είναι πολύ καλή περίοδος για να πειραματιστείτε με το ταίρι σας και να βρείτε τρόπους για να ανανεώσετε τη σεξουαλική σας ζωή. Η ισορροπία σε αυτό τον τομέα θα έχει άμεσες επιπτώσεις και στο ευρύτερο οικογενειακό κλίμα. 

Ιχθείς: Η Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σε αγαστή συνεργασία με τον Ουρανό που βρίσκεται σε εκείνο το κομμάτι του ωροσκοπίου σας που μιλάει για νέες γνωριμίες φέρνουν στη ζωή σας ανθρώπους που έχουν την προοπτική να αποδειχτούν σε σημαίνοντα πρόσωπα για εσάς. Ναι, μπορεί να μιλάμε για έναν κεραυνοβόλο έρωτα, μπορεί όμως κιόλας αν είστε σε σχέση να μιλάμε για συζητήσεις που κάνετε με το ταίρι σας έξω από τα δόντια και που μπορούν να έχουν απίστευτα θετική επίδραση στη σχέσης σας.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚορονοϊός: 196 νέα κρούσματα στην ΕλλάδαΣήμερα 17:22 | Ειδήσεις

Εντείνεται η ανησυχία για την διασπορά του ιού. Τι δείχνουν τα νεότερα στοιχεία του ΕΟΔΥ για την πορεία της πανδημίας.

Δένδιας: Η Τουρκία να αποχωρήσει άμεσα από την ελληνική υφαλοκρηπίδαΣήμερα 16:02 | Ειδήσεις

Ζήτησε την έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, μετά από τη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό.

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης περιοχές της Εύβοιας και του ΛαγκαδάΣήμερα 15:38 | Ειδήσεις

Για την αντιμετώπιση των αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Θαλαμηγός επιχείρησε να εμβολίσει σκάφος του Λιμενικού στη ΡόδοΣήμερα 18:01 | Τοπικά Νέα

Η θαλαμηγός κινήθηκε προς τις τουρκικές ακτές και εισήλθε στα τουρκικά χωρικά ύδατα συνοδευόμενη από δύο τουρκικές ακταιωρούς, οι οποίες είχαν καταφθάσει στην περιοχή.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τουρκική προκλητικότητα: “δεν φοβόμαστε” λένε οι Ακρίτες (βίντεο)19:51ΙΣΑ: Τεστ κορονοϊού στην Αίγινα19:39Δεκάδες συλλήψεις για πλαστά διαβατήρια στα αεροδρόμια19:25Κορονοϊός: Ο “χάρτης” με τα κρούσματα της Τρίτης19:12Φωτιά στην Νίκαια19:08Κορονοϊός: 196 νέα κρούσματα στην Ελλάδα18:56Μετρό και τραμ μετατράπηκαν… σε ντίσκο εν μέσω κορονοϊού18:45Φωτιά στο Σουφλί18:32Κορονοϊός: Τα μπουζούκια βρήκαν τη λύση στα νέα μέτρα18:20Θαλαμηγός επιχείρησε να εμβολίσει σκάφος του Λιμενικού στη Ρόδο18:08Νοτοπούλου: Βαρύ πλήγμα για τουρισμό και επιχειρήσεις η ακύρωση της ΔΕΘ 17:57Πέθανε ο Ντίνος Χριστιανόπουλος17:45Τάσος Ισαάκ: σαν σήμερα η άνανδρη δολοφονία του17:33Κορυδαλλός: Έφοδος σε κελί - Τι βρήκαν οι Αρχές 17:21Κομισιόν: εξαιρετικά ανησυχητική η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο17:08Φωτιά στο Παγγαίο Όρος16:56ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για προσλήψεις σε φορείς του Υπουργείου Υγείας16:44Λύση για τις προσλήψεις εκπαιδευτικών ζητούν ΔΟΕ και ΟΛΜΕ16:31Βελόπουλος: Να γίνει νηοψία στο τουρκικό ερευνητικό σκάφος16:17Δένδιας: Η Τουρκία να αποχωρήσει άμεσα από την ελληνική υφαλοκρηπίδα16:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο