LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 23 Αυγούστου 2019 17:56

Ο Παναγιωτόπουλος βράβευσε τον λοχία που έσωσε πολίτη στη Ξάνθη (εικόνες)

Ο ΥΠΕΘΑ επισκέφτηκε το Δ’ Σώμα Στρατού, απ’ όπου δήλωσε ότι η Ελλάδα είναι «μια μικρή, αλλά ισχυρή χώρα».

Παναγιωτόπουλος - Δ Σώμα Στρατού - Ξάνθη

Για τη συνδρομή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας «με όποιο τρόπο μπορούμε έτσι ώστε να επιτελούν (σ.σ.: η στρατιωτική ηγεσία και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων) στο ακέραιο την αποστολή τους και να διασφαλίζουν την πεποίθηση στους κατοίκους αυτής της χώρας, στους Έλληνες και στις Ελληνίδες, ότι είμαστε μικρή αλλά ισχυρή χώρα και αισθανόμαστε ασφαλείς έναντι κάθε δυνητικής απειλής ή σκέψης επιβουλής των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων», διαβεβαίωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος, σε δήλωσή του, από την έδρα του Δ' Σώματος Στρατού, στην Ξάνθη, στο πλαίσιο της σημερινής περιοδείας του σε μονάδες της ζώνης ευθύνης του σχηματισμού.

Ο Στρατός σχολίασε περαιτέρω «διασφαλίζει σε καιρό ειρήνης με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα στη δραστηριότητά του την ασφάλεια της χώρας, την ασφάλεια της Θράκης αλλά και τη μεγάλη αποτρεπτική ισχύ των Ενόπλων Δυνάμεων απέναντι σε κάθε είδους απειλή ή επιβουλή των εθνικών μας δικαίων και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες των μονάδων του σχηματισμού προκειμένου, όπως είπε, «να γνωρίζω τα θέματα για να επεξεργαστούμε και τις ενέργειες για την επίλυσή τους που απασχολούν εδώ τον κύριο όγκο των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε επίπεδο χερσαίων δυνάμεων, του ελληνικού Στρατού».

Παναγιωτόπουλος - Δ Σώμα Στρατού - Ξάνθη

Αμέσως μετά, ο κ. Παναγιωτόπουλος τίμησε τον ΕΠΟΠ Λοχία (ΠΖ) Χρήστο Γκιαουράκη, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έσωσε τη ζωή πολίτη που υπέστη καρδιακό επεισόδιο, καθώς βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του, στην Ξάνθη. Ο υπουργός συνεχάρη τον υπαξιωματικό για την ανδρεία και το θάρρος που επέδειξε, προκειμένου να σώσει τον πολίτη που βρισκόταν σε κίνδυνο, γεγονός που αποδεικνύει εμπράκτως την υψηλή αίσθηση του καθήκοντος και της συνεισφοράς προς το κοινωνικό σύνολο από τους υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Παναγιωτόπουλος - Δ Σώμα Στρατού - Ξάνθη

Στο πλαίσιο της σημερινής επίσκεψης του στην περιοχή, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας παρακολούθησε τακτική άσκηση μετά στρατευμάτων, με πραγματικά πυρά από τέσσερα άρματα, καθώς και επίδειξη οπλικών συστημάτων στο στρατόπεδο «Τριανταφυλλίδη». Ακολούθως, απηύθυνε ομιλία στο προσωπικό των μονάδων Φρουράς Ξάνθης και ολοκλήρωσε την περιοδεία του με την επίσκεψή του στο στρατόπεδο «Καρακώστα» και στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας

Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, και ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, και υποδέχθηκε ο διοικητής του Δ Σώματος Στρατού, αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης

Παναγιωτόπουλος - Δ Σώμα Στρατού - Ξάνθη

Παναγιωτόπουλος - Δ Σώμα Στρατού - Ξάνθη

Παναγιωτόπουλος - Δ Σώμα Στρατού - Ξάνθη

Παναγιωτόπουλος - Δ Σώμα Στρατού - Ξάνθη

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…Χθες 20:53 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα της κάλπης των ευρωεκλογών, μπορεί και πρέπει να σηματοδοτήσει τη σταθερότητα της χώρας μας.

Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της ΚυριακήςΧθες 18:59 | Ειδήσεις

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1, για τη στυγερή δολοφονία της Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία”Χθες 23:21 | Ειδήσεις

Τι απαντάει ο Λευκός Οίκος στους ισχυρισμούς της Τεχεράνης, ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν για την επίθεση.

Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)Χθες 22:31 | Ειδήσεις

Ο δράστης που έχει συλληφθεί, τον μαχαίρωσε μπροστά σε έντρομους πιστούς.  Εκτός από τον ιερέα μαχαίρωσε άλλα τρία άτομα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τη Δάφνη (εικόνες)23:59Missing Alert για την εξαφάνιση 15χρονης23:47ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία” 23:36Χανιά: λουόμενος έχασε τη ζωή του από πνιγμό23:24Ερντογάν για Ισραήλ: Πρέπει να σταματήσουμε τις βάρβαρες επιθέσεις του23:13Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)23:02ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία την Τρίτη22:50Δραματική διάσωση 6χρονης από τη θάλασσα – Κόπηκε το σχοινί που την τραβούσαν22:37Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στα πράσινα… το θρίλερ του ΟΑΚΑ22:26Χανιά - τροχαίο: Φονική σύγκρουση αυτοκινήτων (εικόνες)22:14Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Το υπέρογκο κόστος της αναχαίτισης των drones22:02Βρετανία: Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας αναχαίτισαν ιρανικά drone21:51Χαρδαλιάς: 101 εκατομμύρια ευρώ για 40 έργα στην Αθήνα21:39Χατζηδάκης: “Δικαίωμα στη Λήθη”, μια κίνηση ανθρωπιάς για τους επιζώντες από καρκίνο21:28Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” οι νεαροί που έκαναν δεκάδες ένοπλες ληστείες (βίντεο)21:15Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…21:01Γιάννης Φέρτης: Το συγκινητικό αντίο της Φίνος Φιλμ (βίντεο)20:48Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της Κυριακής20:34Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη20:21Καλλιθέα: Ανήλικος πωλούσε παράνομα φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα20:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο