LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 23 Αυγούστου 2019 10:08

Μπάσκετ: Πρώτη προπόνηση για την Εθνική στην Κίνα (εικόνες)

Τι είπε στους παίκτες ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας σε τουρνούα με άλλες επτά χώρες.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ - ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΚΙΝΑ

Την πρώτη της προπόνηση στην Κίνα έκανε η Εθνική Ανδρών σήμερα (23/8) το πρωί.

Οι παίκτες μετά την απαραίτητη ξεκούραση και προσαρμογή από το πολύωρο ταξίδι μέχρι την πόλη Σουτσόου (Suzhou), είχαν την πρώτη τους επαφή με τον χώρο όπου θα διεξαχθεί το τουρνουά «Atlas» ή σε... πλήρη έκταση ονόματος «2019 Suzhou International Basketball Challenge and Culture Week» στο οποίο θα συμμετάσχουν, έστω και στο βοηθητικό γήπεδο όπου βάσει προγράμματος έγινε η πρωινή προπόνηση.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ - ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΚΙΝΑ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ - ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΚΙΝΑ

Το βράδυ και μετά τον αγώνα της Τουρκίας με το Πουέρτο Ρίκο θα γίνει προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του Suzhou Sports Center, εκεί όπου αύριο (24/8, 3.05μ.μ.) η Εθνική θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι με αντίπαλο την Ιορδανία.

Στο τουρνουά συμμετέχουν συνολικά οκτώ ομάδες, Ελλάδα, Ιορδανία, Τουρκία, Πουέρτο Ρίκο, Σενεγάλη, Βενεζουέλα, Κίνα και Δομινικανή Δημοκρατία και οι αγώνες διεξάγονται σε δύο γήπεδα, αφού υπάρχει και η Dushu Lake Arena.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ - ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΚΙΝΑ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ - ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΚΙΝΑ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ - ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΚΙΝΑ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ - ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΚΙΝΑ

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν σαφές πλάνο και επιδιώξεις από αυτό το τουρνουά και ο προπονητής της Εθνικής, τα αναλύει: «Ήταν εξ αρχής στόχευση να έρθουμε στην Κίνα νωρίτερα και να δώσουμε εδώ τους τελευταίους αγώνες προετοιμασίας, κάτι που κάνουν οι περισσότερες ομάδες εξάλλου. Υπάρχουν σημαντικές διαφορές στις οποίες πρέπει όλοι μα κυρίως οι αθλητές να συνηθίσουμε με ομαλό τρόπο, ώστε πλησιάζοντας προς τα επίσημα παιχνίδια να έχουν λυθεί όλα τα θέματα προσαρμογής και να υπάρχει απόλυτη ετοιμότητα και αυτοσυγκέντρωση για τον στόχο.

Έχουμε δουλέψει μέχρι τώρα σε προπονήσεις και μια σειρά αγώνων, με αυξανόμενη ένταση στην δυναμική τους και εδώ θα κάνουμε τις τελικές δοκιμές, ουσιαστικά θα γίνει το οριστικό μοντάρισμα. Εννοείται ότι σε αυτό θα θέλαμε να είναι παρών και ο Κώστας Σλούκας, όπως όμως εννοείται ότι ποτέ δεν θα ρισκάραμε την υγεία αθλητή, οπότε μακάρι ο Κώστας να προλάβει να γίνει τελείως καλά και να τον υποδεχτούμε εδώ έστω για τα επίσημα παιχνίδια.

Ήδη μιλήσαμε λίγο με τα παιδιά για να γίνει συνείδηση όλων ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία, αν και με παίκτες τέτοιου επιπέδου, τόσων παραστάσεων και τόσο επαγγελματίες δεν χρειάζεται να μιλάμε πολύ για τα αυτονόητα. Η δουλειά γίνεται όπως την έχουμε σχεδιάσει εδώ και σχεδόν έναν μήνα και έτσι θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος και να μπούμε έτοιμοι στους αγώνες όπου θα διεκδικήσουμε τους στόχους μας».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λάρισα: ΙΧ παρέσυρε τρίχρονο κοριτσάκι09:22Γαλλία: Φορτηγάκι έπεσε πάνω σε πλήθος πεζών - Ένα 8χρονο παιδί τραυματίστηκε σοβαρά 09:08Σορός άνδρα εντοπίστηκε σε παραλία της Ρόδου08:54Ιράν: Οι διαδηλώσεις έχουν υποχωρήσει μετά τη φονική καταστολή, λένε κάτοικοι και οργανώσεις08:40Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο08:26Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 17 Ιανουαρίου08:12Πιερία: Ισόβια στην 35χρονη που σκότωσε και έθαψε τον 58χρονο σύντροφό της23:59Θεσσαλονίκη: Απαγόρευση συγκεντρώσεων αύριο στο κέντρο της πόλης23:44Τραμπ: Πιθανή η επιβολή δασμών στις χώρες που δεν συμφωνούν μαζί μας για την Γροιλανδία23:30Αίσιο τέλος στον Κορυδαλλό: Σώα η γυναίκα που απειλούσε να πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας23:16Περιφερειακή Υμηττού: Χειροπέδες σε 43χρονο που έτρεχε με 191 χλμ/ώρα23:02Ιταλία: 19χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα συμμαθητή του μέσα σε σχολική τάξη22:47Παναθηναϊκός – Αντίνο: Οριστική συμφωνία με την Γοδόι Κρουζ για τη μεταγραφή22:33Ηράκλειο: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά σε επιχείρηση της ΒΙΠΕ22:18Τζίνα Λολομπριτζίτα: Η “πιο όμορφη γυναίκα” που λατρεύτηκε από τον ανδρικό πληθυσμό 22:04Το πρώτο αεροπλάνο με Βενεζουελάνους μετανάστες που απελάθηκαν από τις ΗΠΑ προσγειώθηκε στο Καράκας 21:50Βασίλης Τσιβιλίκας: Ο πληθωρικός κωμικός που πίστευε ότι το γέλιο είναι... υγεία!21:36Γερμανία: Σύγκρουση λεωφορείου με τρένο στο Αμβούργο - Ένας νεκρός21:22Τραγωδία στα Τέμπη: Η παρόμοια σύγκρουση στον Δοξαρά το 1972 (εικόνες)21:08Τέλλογλου - FIR Αθηνών: Κάθε λεπτό καθυστερήσεων κοστίζει 123 ευρώ στις αεροπορικές εταιρείες20:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο